• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin komşusu

benim böyle bir komşum olsa kesinlikle bu duyduğum ve gördükleriminden sonra bir daha asla görüşmem.bence anneniz görüşmeyi kestiği gibi o sözde saf kadının işine karışmayı da bıraksın yani siz yola getiremezsiniz ama o size zarar verir,doğru yaşamayan birinden fayda gelmez...

unutmayın, çevremizde ki rezilliklere göz yumduğumuz sürece bizde suçlu sayılırız. eşine bu olayı bildirmenin bir sürü yolu var. bildirin eşine. baktınız ki bunlar hala evliliklerini mutlu mesut bahtiyar sürdürüyorlar o zaman bize ne diyebilirsiniz.

alanen yapılan rezillikleri,
dililinle kına
dilinle kınayamıyorsan gözünle kına,
gözünle kınayamıyorsan kalbinle,
ama lütfen en zorundan başlayın

kızlar annemin bir komşusu ,var.Kadın 15 senelik evli 15 mi 16 yaşında evlendi 3 tane çocuğu var.
kadın da saf kocası da.yanlız biz birşey öğrendik kadın kocasını aldatıyor .eve resmen erkek alıyor annem içi içini yiyor söylesem mi söylemesem diye .
kendi gözümle gördüm kim die sorduğumda amcamın oğlu dedi inandım bende .bi kere bu kadın bize herşeyi anlattı ben çok cahilim başımda kimse yoktu.
bir boşluğa düştüm çok yalnızdım onun için yaptım dedi.bizde acıdık kadına kadını 1 senedir tanıyoruz 1 senedir evden hiç çıkmadı kocası çıkarmıyordu parka bile gitmiyorlar dı.
kadını yaptığını tastiklemiyorduk ama acıyorduk böyle kocamı olur diyorduk biz bu kadını içimize aldık yanlız kalmasın yaptığının günah olduğunu anlatmaya çalıştık ..
bi gün balkonda bakıyoruz o kendi balkonunda bende. bizim evin aşşağısınada pazar kuruluyor .bu kadın sigarasız kaldı aşağıdaki pazarcıya kaş göz yaptı eve çağırdı benim yanımda yaptı ya .
pazarcı yukarı çıktı komşuda sigaran varmı dedi oda sigara paketini.komşuya verdi gitti..bende korktum annemede söylemedim. daha yeni anneme bu üçüncü çocuk kocamdan değil demiş annemde bağırmış çağırmış.kara kara düşünüyor ne yapsam söylesem mi diye.benim yüzümden yuvası yıkılmasın diyor.şimdi tabikide konuşmuyoru o insanla ama o 3 çocuğa yazık değil mi.annem diyor, demekki kocasını bunun böle olduğunu biliyor onun için evden dışarı çıkarmıyor.kocası ya beni terslerse sanane derse diye demiyor ama adamada çok acıyor durumları hiç iyi değil eşi sabah akşam çalışıyor o çocuklara ekmek getirmek için bide başkasının çocuğunada . ve o çocuk hiç ne anneye ne benziyor ne babaya adam ondanda mı şüphelen medi.
daha neler var neler .
sizce annem neyapsın söylesin mi söylemesin mi.kocasını aldatmasına müsademi etsin.

bence siz karışmayın derim:20:

çok yakınım olmadığı sürece hiç kimsenin hayatına müdahale etmem
her koyun kendi bacağından asılır

bence hiç karışmayın ve bir daha onunla görüşmeyin

Komuşunuzla ilişkinizi kesin,yapacağınız başka hiçbir şey yok.Sakın böyle bir şeyi gidip kocasına söylemeyi düşünmeyin.Bunun altından kalkamazsınız.Zor durumdasınız evet,Allah ım kimseyi böyle zor durumda bırakmasın.Ne diyebilirim ki diyeceğim tek şey demeyin sakın demeyin..

Olasılıkları düşünmek lazım.
Ya adam karısını öldürürse veya bıçaklarsa ?
Ya annenin üzerine yürürse,karıma iftira atıyorsun diye ?

Ben olsam karışmam ve komşuyla ilişkimi keserim.

Kendin yazmışsın.. Demek ki kocası biliyor da çıakrmıyor diye... O halde ana-kız sizi ilgilendiren bir durum da yok ortada.. O onların evlilik hayatı, doğruları ve yanlışlar. Sizi zerre kadar ilgilendirmez.. Birşeyler yapmayı kendinize görev edinmeyin üstünüze vazife değil...

Back