• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin komşusu

ya inanın çok gördüm amcamın oğlu dedi .pazarcıyı ayarttı çocuklarına ayakkabı verdi o pazarcı ,kesin karşılığını vermiştir.
nerde kalcağı konusuda biz söylemicez annemde söylemicek o çocuklara üzülüyorum sadece kadın umurumda da değil

Çocuk konusu benim de içimi cızlattı.
Nelere şahit büyüyecekler.

ben olsam karışmazdım galiba ne demişler iyilikten maraz doğar... ama adama da acıdım ya:( kadına bak hele sen ne cesaret cahil aklıyla töbe töbeeee
ay taşınsa anneniz sonra filmlerdeki gibi adama bir dost diyerek ulaşarak anlatsanız mı acaba:102: valla aklıma bu geldi:) ama doğrudan adama açıklamayın gerçekten siz suçlu olursunuz başınız da ağrır...

yok cnm ya ah şu vicdan azabı yok mu adama acıyorum . adam eve eli kolu dolu dolu geldiği zaman okadar mutlu oluyor ki çocuklarım sevincek diye.
bi hadismiydi neydi
bir müslümanın ayıbını 3 kere örtün ondan sonra söyleyin..
bunun ki bir değil 2 değil 3 değil bitmez bu kadının yaptıkları

annen hiç karışmasın bence.
elbette gerçek bir gün ortaya çıkar.
kadına olayın günah olduğunu söylemişsiniz, affedip içinize almışsınız kadın uslu durmamış.

yapılacak en işi şeyi yani konuşmamayı ve görüşmemeyi de yapıyorsunuz.

gerisini Allah a bırakın, Allah komşunuzu doğru yola sevk etsin diye dua edin.

benzer bir konuya şahit olmustum ...adam safta olsa mutlaka anlar eşinin halinden tavrından saf diyip gecmemek lazım belkı kendı de birşeyler yapıyodur da eşine göz yumuyodur

benım sahit oldugum olay aynen böyleydi adam safca nasıl olursa anlamaz dıye sonradan cıktı kı adamda birşeyler yaşıyomus yani

Kadını bu işi kocasına söylemekle tehdit edin böyle devam ettiği takdirde.
Gene de umursamazsa sizdeng ünah gider.
Böyle de yaşanmaz.
Çocuklar yurtlarda daha iyi yetişirler herhalde

bence karışma biizm başımıza da gelmiş böyle birşey annem söyleyememiş kimseye
ama en sonunda adam evde kadını basmış ve ayrılmışlar siz karşmayın :26:

doğru olanı bu işte inş yakalarda bizde bu azaptan kurtuluruz

kadın da kocası da biraz saf mı??? adamın biraz değil katkısız saf olduğu kesin de kadın baya açık gözlüymüş.utanması da yokmuş belli!.siz şahit olduğunuza göre herkes biliyordur neler olduğunu.bizim de öyle bir komşumuz vardı.meğer eşi de herşeyi biliyormuş ama bu konudan faklı kazançlar sağladığı için göz yumuyormuş! sadece o üç çocuğa acıdım,içim sızladı..

benzer bir konuya şahit olmustum ...adam safta olsa mutlaka anlar eşinin halinden tavrından saf diyip gecmemek lazım belkı kendı de birşeyler yapıyodur da eşine göz yumuyodur

benım sahit oldugum olay aynen böyleydi adam safca nasıl olursa anlamaz dıye sonradan cıktı kı adamda birşeyler yaşıyomus yani

yok ya adam yapmıyor akşam 7 de evinde yapmaz yani iyi niyetli biride parasıda yokki yapsın varı yoğu çocukları

Adam kalkıp kadını vurursa, o 3 çocuk anasız- babasız kalırsa ...

Vicdanınız rahat edecek mi ? Ya da daha mı iyi olacak ?

Hiç karışmayın ... Belki de iftiracı olur vurulan siz bile olabilirsiniz.

Böyle şeyler tehlikeli şeyler ... Gerek yok.

adam yapmıyor öyle şeyler ya cidden kazanç içinde yapmaz .
kadınıda günahını almayayım kendi anlattı birini çok sevmiş ama gerçekten çok sevmiş bana diyordu benimle bikere buluşmak istiyor
yazdıkça aklıma geliyor ya çok var bu kadının marifetleri bitmez

Adam kalkıp kadını vurursa, o 3 çocuk anasız- babasız kalırsa ...

Vicdanınız rahat edecek mi ? Ya da daha mı iyi olacak ?

Hiç karışmayın ... Belki de iftiracı olur vurulan siz bile olabilirsiniz.

Böyle şeyler tehlikeli şeyler ... Gerek yok.

yapar mı yapar bir anlık sini işte :18::18::18::18:

Asla kocasıyla konuşmayın.. Kocası bazı durumlardan haberdardır zaten.

Kadın size iftira atar, adam karsını öldürür, kocası size inanmaz annenize zarar verir v.s

Madem iletişimi kestiniz, bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.

hayır tabiki söylemicez annemlerde ev alacaklar ev alana kadar birazdaha görmezden gelsinler

hiç karışmayın böyle işler gizli kalmıyor zaten mutlaka ortaya çıkıyor bırakın yaşayıp görsünler siz bu kadınla konuşmayın görüşmeyin yeter:31:

bırakın ,allah askına ya ıze daha anlatmaya basladıgı anda sohbetın kescektınız onunla. kesınlıkle konuşmayın soylemeyınde kocsına sızı ılgılendırmuyo cunku bırakın ne hallerı varsa gorsunler sıze zarar gelır bıde Allah korusun.. brakın nabarlarsa yapsınlar. o kadını içinize almakla hata yapmışınız zaten. cahililiz cahiliz derler ama boyle seylere akılları erıyo ya. hayret bıse. boşverın gıtsın.

o komşuyla görüşmeyi kesin gidip gelmeler olmasın yolda da sadece iyi günler merhaba o kadar. Kocasına da söylemeyin karışmayın hiç bir şey olursa ihale sizin başınıza kalır .

Aman canım böylelerin ar damarı çatlamış olur. Her belanın altından kalkmasını bilirler.
Yani siz böyle bir iddaada bulunursanız, o da karşı iddaada bulunur. Bana iftira ediyor der.
Kocasının altından girer, üstünden çıkar inandırır. Bazı erkekler inanmaya meyilli olurlar aman deyim.
Sonra vay sen benim namusuma laf uzatıyorsun diye seni perişan ederler. O yüzden uzak dur diyorum.
Şimdi ikinci ihtimal olarak sana inansa karısını doğrasa felan, sen de suçluluk duyarsın. O yüzden yine bulaşma diyorum.:40:

Back