Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o komşuyla görüşmeyi kesin gidip gelmeler olmasın yolda da sadece iyi günler merhaba o kadar. Kocasına da söylemeyin karışmayın hiç bir şey olursa ihale sizin başınıza kalır .
geçen sene çocukları karne almıştı cuma günü hiç unutmuyorum çocuklar dışarda kaldı annesi evde biliyorum kapıyı çal çal yumrukluyoruz çocuklarla birlikte açmıyor 10 dk aralıksız kapıları yumrukladık sonra açtı kapıyı adam dışarı çıkıyor kim bu dedim amcamın oğlu ..kapıyı vurduk neden açmadın aaa duymadık dedi arsız.adam da bi çirkin di of
ha yakışıklı olsa bari kapıda kaldıklarına değerdi mi demek istiyorsunuz???
Hııı tamam...:26:
konuşup,görüşmeyi kesin,
kendisine de açık açık söyleyin seninle görüşmek istemiyoruz,
bu davranışların bizim ahlakımıza çok aykırı diye
kızlar annemin bir komşusu ,var.Kadın 15 senelik evli 15 mi 16 yaşında evlendi 3 tane çocuğu var.
kadın da saf kocası da.yanlız biz birşey öğrendik kadın kocasını aldatıyor .eve resmen erkek alıyor annem içi içini yiyor söylesem mi söylemesem diye .
kendi gözümle gördüm kim die sorduğumda amcamın oğlu dedi inandım bende .bi kere bu kadın bize herşeyi anlattı ben çok cahilim başımda kimse yoktu.
bir boşluğa düştüm çok yalnızdım onun için yaptım dedi.bizde acıdık kadına kadını 1 senedir tanıyoruz 1 senedir evden hiç çıkmadı kocası çıkarmıyordu parka bile gitmiyorlar dı.
kadını yaptığını tastiklemiyorduk ama acıyorduk böyle kocamı olur diyorduk biz bu kadını içimize aldık yanlız kalmasın yaptığının günah olduğunu anlatmaya çalıştık ..
bi gün balkonda bakıyoruz o kendi balkonunda bende. bizim evin aşşağısınada pazar kuruluyor .bu kadın sigarasız kaldı aşağıdaki pazarcıya kaş göz yaptı eve çağırdı benim yanımda yaptı ya .
pazarcı yukarı çıktı komşuda sigaran varmı dedi oda sigara paketini.komşuya verdi gitti..bende korktum annemede söylemedim. daha yeni anneme bu üçüncü çocuk kocamdan değil demiş annemde bağırmış çağırmış.kara kara düşünüyor ne yapsam söylesem mi diye.benim yüzümden yuvası yıkılmasın diyor.şimdi tabikide konuşmuyoru o insanla ama o 3 çocuğa yazık değil mi.annem diyor, demekki kocasını bunun böle olduğunu biliyor onun için evden dışarı çıkarmıyor.kocası ya beni terslerse sanane derse diye demiyor ama adamada çok acıyor durumları hiç iyi değil eşi sabah akşam çalışıyor o çocuklara ekmek getirmek için bide başkasının çocuğunada . ve o çocuk hiç ne anneye ne benziyor ne babaya adam ondanda mı şüphelen medi.
daha neler var neler .
sizce annem neyapsın söylesin mi söylemesin mi.kocasını aldatmasına müsademi etsin.
geçen sene çocukları karne almıştı cuma günü hiç unutmuyorum çocuklar dışarda kaldı annesi evde biliyorum kapıyı çal çal yumrukluyoruz çocuklarla birlikte açmıyor 10 dk aralıksız kapıları yumrukladık sonra açtı kapıyı adam dışarı çıkıyor kim bu dedim amcamın oğlu ..kapıyı vurduk neden açmadın aaa duymadık dedi arsız.adam da bi çirkin di of
Komşunuzun size çok güveniyor herhalde.
Çocuğun kocasından olmadığına kadar söylüyor.
Yazık adama.Ama siz karışmayın.Söylerseniz katliam çıkar evlerinde.
Kocası er geç anlayacaktır.
Görüşmeyi de kesin derim.En azından yaptığı pislikleri duymazsınız..
komsununuzun esıyle aılece olsa da gorusmuyorsanız ,hıc bır ırtıbatınız ıkısıyle de yok ıse ,
hıc karısmayın .bırak ne yapıyorsa yapsın ne halı varsa gorsun .
boyle seylerde emın ol zararlı sız cıkarsınız .
ya sen sanıyormusun ,esının hıc bırseyden haberı yok .
o kadar vukuat olmus bunlardan hıc bırınden mı haberı yok sanıyorsun sen .
emın ol haberı var .ama gormemezlıkten gelıyor .ınan ınsanlar artık o kadar kotulesmıs kı
para ıcın hersey yapar olmuslar .
bak ben sana bızım komsunun basına gelenı anlatayım ;
cok sevdıgımız komsunun esı komsumuzu aldatıyordu .aldattıgı kısı de sarkıcı bır yer de .
neyse bızım komsu bu kadının adresıne ulastı .kadının 8 yasında da cocugu var .
bızım komsu o kadar doldu o kadar delırdı kı ,gıttı o kadının kocasına herseyı anlattı .
kocasının tek yaptıgı suratına kapı kapamak oldu .
ınan sesını bıle cıkarmadı .komsumuzun esı o kadınla hala sevgılıydı dusun yanı .
o sarkıcının durumları o kadar kotuymuskı ,bızım komsunun esı oduyormus tum faturaları .
bırgun ıse olum haberlerını aldık ıkısının de .komsunun esı de o sarkıcı kadın da tarafık kazasın da
öldu .sonra arastırmaların sonucu ortaya oyle cırkın seyler cıktı kı bız bıle ınanamadık ,
elımıze bır bır vıdeo gectı .o sarkıcının evınde sarkıcı sarkıcının kocası ve komsunun esı hep bırlıkte
gırgır samata yaparak ıcıyorlar .yanı anlayacagın canım emın ol eşının vardır herseyden haberı .
hıc bulasma boyle ınsanlara
kötü durummuş anlattığını çok iyi anladım .asla bizim bildiğimizi söylemicez korktum ya .kocası gelip sorarsa böyle bişi var mı die .bilmiyorum deriz artık aman aman .pis kadın bizide bulaştırdı...suç ortağına