• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin komşusu

zezeq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
792
14
118
İstanbul
kızlar annemin bir komşusu ,var.Kadın 15 senelik evli 15 mi 16 yaşında evlendi 3 tane çocuğu var.
kadın da saf kocası da.yanlız biz birşey öğrendik kadın kocasını aldatıyor .eve resmen erkek alıyor annem içi içini yiyor söylesem mi söylemesem diye .
kendi gözümle gördüm kim die sorduğumda amcamın oğlu dedi inandım bende .bi kere bu kadın bize herşeyi anlattı ben çok cahilim başımda kimse yoktu.
bir boşluğa düştüm çok yalnızdım onun için yaptım dedi.bizde acıdık kadına kadını 1 senedir tanıyoruz 1 senedir evden hiç çıkmadı kocası çıkarmıyordu parka bile gitmiyorlar dı.
kadını yaptığını tastiklemiyorduk ama acıyorduk böyle kocamı olur diyorduk biz bu kadını içimize aldık yanlız kalmasın yaptığının günah olduğunu anlatmaya çalıştık ..
bi gün balkonda bakıyoruz o kendi balkonunda bende. bizim evin aşşağısınada pazar kuruluyor .bu kadın sigarasız kaldı aşağıdaki pazarcıya kaş göz yaptı eve çağırdı benim yanımda yaptı ya .
pazarcı yukarı çıktı komşuda sigaran varmı dedi oda sigara paketini.komşuya verdi gitti..bende korktum annemede söylemedim. daha yeni anneme bu üçüncü çocuk kocamdan değil demiş annemde bağırmış çağırmış.kara kara düşünüyor ne yapsam söylesem mi diye.benim yüzümden yuvası yıkılmasın diyor.şimdi tabikide konuşmuyoru o insanla ama o 3 çocuğa yazık değil mi.annem diyor, demekki kocasını bunun böle olduğunu biliyor onun için evden dışarı çıkarmıyor.kocası ya beni terslerse sanane derse diye demiyor ama adamada çok acıyor durumları hiç iyi değil eşi sabah akşam çalışıyor o çocuklara ekmek getirmek için bide başkasının çocuğunada . ve o çocuk hiç ne anneye ne benziyor ne babaya adam ondanda mı şüphelen medi.
daha neler var neler .
sizce annem neyapsın söylesin mi söylemesin mi.kocasını aldatmasına müsademi etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten konusmayi kesmissiniz,size ne diyebilirler bencede size ne?yaptigi yanlis tabikide elbette bir yerde patlak verir bosverin gorusmeyin derim.

kızlar annemin bir komşusu ,var.Kadın 15 senelik evli 15 mi 16 yaşında evlendi 3 tane çocuğu var.
kadın da saf kocası da.yanlız biz birşey öğrendik kadın kocasını aldatıyor .eve resmen erkek alıyor annem içi içini yiyor söylesem mi söylemesem diye .
kendi gözümle gördüm kim die sorduğumda amcamın oğlu dedi inandım bende .bi kere bu kadın bize herşeyi anlattı ben çok cahilim başımda kimse yoktu.
bir boşluğa düştüm çok yalnızdım onun için yaptım dedi.bizde acıdık kadına kadını 1 senedir tanıyoruz 1 senedir evden hiç çıkmadı kocası çıkarmıyordu parka bile gitmiyorlar dı.
kadını yaptığını tastiklemiyorduk ama acıyorduk böyle kocamı olur diyorduk biz bu kadını içimize aldık yanlız kalmasın yaptığının günah olduğunu anlatmaya çalıştık ..
bi gün balkonda bakıyoruz o kendi balkonunda bende. bizim evin aşşağısınada pazar kuruluyor .bu kadın sigarasız kaldı aşağıdaki pazarcıya kaş göz yaptı eve çağırdı benim yanımda yaptı ya .
pazarcı yukarı çıktı komşuda sigaran varmı dedi oda sigara paketini.komşuya verdi gitti..bende korktum annemede söylemedim. daha yeni anneme bu üçüncü çocuk kocamdan değil demiş annemde bağırmış çağırmış.kara kara düşünüyor ne yapsam söylesem mi diye.benim yüzümden yuvası yıkılmasın diyor.şimdi tabikide konuşmuyoru o insanla ama o 3 çocuğa yazık değil mi.annem diyor, demekki kocasını bunun böle olduğunu biliyor onun için evden dışarı çıkarmıyor.kocası ya beni terslerse sanane derse diye demiyor ama adamada çok acıyor durumları hiç iyi değil eşi sabah akşam çalışıyor o çocuklara ekmek getirmek için bide başkasının çocuğunada . ve o çocuk hiç ne anneye ne benziyor ne babaya adam ondanda mı şüphelen medi.
daha neler var neler .
sizce annem neyapsın söylesin mi söylemesin mi.kocasını aldatmasına müsademi etsin.

ayy bu çok kötüymüş yaa..üf sabah sabah içimi kararttın zezeq:51:

yaa bilemedim ben biraz tırsağım böyle insanlardan çok korkarım herhlade hemen taşınırdım ordan..:50:

annen söylese kadın tahmin ederse onun söylediğini kötü birşey yapmasınlar...:50:

ayy bu çok kötüymüş yaa..üf sabah sabah içimi kararttın zezeq:51:

yaa bilemedim ben biraz tırsağım böyle insanlardan çok korkarım herhlade hemen taşınırdım ordan..:50:

annen söylese kadın tahmin ederse onun söylediğini kötü birşey yapmasınlar...:50:

yok ya kötü bişi yapmazlar o kadar saflar ne aile var başlarında nede bir büyük. kadında çok salak bişi. o işleri nasıl yapıyor aklım almıyor vala .ben evliyim ya annem de ordan taşınmayı düşüyor adama üzülüyoruz çok iyi niyetli biri babam bilse cıngar çıkartır..

Ben olsam karışmazdım hiç, elin adamından banane. karısıyla ilişkisinde problem varsa kendi çözsün. Hem bi de şöyle bir durum var kadının kocası da dengesizmiş şimdi söylesen karısına bişe yapsa, ya da en iyi ihtimal karısını boşasa tekrar evlenicek bu sefer yeni karısını iyice eve kitleyip gider paranoyaklıktan. Hem öbür aldatan kadının da geçim kaynağı yokmuş o da 3 çocuğuyla geçinemez. Tabiki b felaket senaryolarının asıl sorumlusu söyleyen kişiden çok aldatan kişi ama ben bir ailenin sorumluluğunu üzerime alamazdım kendileri yaşayıp görsünler bence.

EDit: Bi de nedne mutluluktan uçtuğumuz haberlere açtın ki konuyu :9:

Son düzenleme:
aaa öylemi açtım konuyu .öldüm gülmekten.. ilk konumya beceremedim ondan.:52::52::52

kötü durumya bende söylemesini istemiyorum ..en iyisi karışmamak

konu bir derdim vara taşındı sonunda emeklere sağlık

daha neler var neler .

bence karı-koca arasına ne olursa olsun girmeyin en büyük suclu siz olursunuz emin olun

Son düzenleme:
var ailesi köydeler.
ama ilgilenmiyor
değişik insanlar ya

bence karı-koca arasına ne olursa olsun girmeyin en büyük suclu siz olursunuz emin olun

doğru söylüyorsun .
bide bunun eniştesi bunları taciz etmiş ablasına söylemiş eniştem bizi taciz ediyor die.ablasıda kocam böyle birşey yapmaz demiş ..
adam dönüp derse benim karım yapmaz iftira atıyonuz die gerçi adamın ağzından öyle laf bile çıkmaz çok saf ya çook .bide kadının gizli telefonu da var ..

siz iyi niyetli söylediğinizde o kadına kim sahip cıkacak ailesi ilgilenmiyorsa

Ben de onu soracaktım.
Köklü bir çözüm bulmak gerekiyor söylemeden önce.
Kocası nasıl farketmiyor ben onu anlayamadım bir de.
Nasıl bir cesaret eve almak?

bence karışma biizm başımıza da gelmiş böyle birşey annem söyleyememiş kimseye
ama en sonunda adam evde kadını basmış ve ayrılmışlar siz karşmayın :26:

doğru söylüyorsun .
bide bunun eniştesi bunları taciz etmiş ablasına söylemiş eniştem bizi taciz ediyor die.ablasıda kocam böyle birşey yapmaz demiş ..
adam dönüp derse benim karım yapmaz iftira atıyonuz die gerçi adamın ağzından öyle laf bile çıkmaz çok saf ya çook .bide kadının gizli telefonu da var ..

boşanırsa sahiplenir heralde tanımam ki ailesinden bahsetmez hiç

bu işin sonuda öyle olacak benım karım böyle birşey yapmaz diyecek olan size olacak ... hadi adam size güvenıp ınandı ailesi zaten sahip cıkmıyormus hele hele aldatmayı duyunca hiç sahip cıkmazlar ve bu kadının sonu hiç iyi olmaz....
3 tanede ccugu var valla ince bir çizgi iyi düşünüp taşınmak gerek

Son düzenleme:
ben olsam karışmazdım galiba ne demişler iyilikten maraz doğar... ama adama da acıdım ya:( kadına bak hele sen ne cesaret cahil aklıyla töbe töbeeee
ay taşınsa anneniz sonra filmlerdeki gibi adama bir dost diyerek ulaşarak anlatsanız mı acaba:102: valla aklıma bu geldi:) ama doğrudan adama açıklamayın gerçekten siz suçlu olursunuz başınız da ağrır...

Ben de onu soracaktım.
Köklü bir çözüm bulmak gerekiyor söylemeden önce.
Kocası nasıl farketmiyor ben onu anlayamadım bir de.
Nasıl bir cesaret eve almak?

ya inanın çok gördüm amcamın oğlu dedi .pazarcıyı ayarttı çocuklarına ayakkabı verdi o pazarcı ,kesin karşılığını vermiştir.
nerde kalcağı konusuda biz söylemicez annemde söylemicek o çocuklara üzülüyorum sadece kadın umurumda da değil

Back