Annemin kıskançlık krizi

Zamanmakinesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
39
5
1
34
Halamla arkadaşl gibiyiz beraber büyüdük neyse malum aile krizleri bir de ben ona bazı şeyleri anlatmamıştm düğünde kırgınlık oldu birbirimizin öyle ayak üstü gittik geldik aramız bozuktu 3 senedir. Sonra ben aradım şu bu gene eskisi gibi samimi olduk. Neyse bende geçen gün evime yeni kahve makinesi aldım ona gösterdim nasıl diye bir hevesle bunu da annem duydu onunla sakın konuşma diyor sana böyle yaptı diyor gözü değer şu bu bende dedim aman ne yaptıysa da şuan iyiyiz ben seviyorum yok konuşma S***** G** (Defol) diyor bana bende sen git dedim sonra başkası için beni sattın diyip ağlıyor bu kadar dramize edecek ne var.

Son düzenleme:
Benim annem halalarını çok sever. Her hala kötü diye bir şey yok. Ama annenin de hislerine güvenilir yani. Anneler biriyle arkadaş olma diyorsa o kişinin mutlaka bir yerde bı zararını görürsün bu da benim düşüncem.

Burdaki hala annenin görümcesi.

Eski konularini hatirliyorum. Annen cok ciddiye alinacak biri degil . Kiz cocuklarini evlattan saymiyordu en son, miras birakmayacakti size. Size varsa yine baba tarafindan fayda var, annen kizlarindan vazgecmis. Ben olsam inadimdan, konusma dedigi ile konusurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…