- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
- 53
Tanimadiginiz biri hakkinda nasil böyle konusabiliyorsunuz? Yanlis görmediysem bi evladiniz olacak ve korkarim büyük konustunuz.. Insanlari kinamak yerine birazcik empati kursak anlayistan uzak bi toplum olmaktan cikacaz. Ve herkesin bildigi gibi insan kinadigi seyi yasamadan ölmezmis. Insallah sizin evladiniz sizin istediginiz gibi biri olur, kinadiginiz gibi degil........
Büyük konusmaktan rabbim alikoysun diyip sonrada sizin gibi evladim olacagina hic olmasin diyerek büyük konusmaktan alikoyulmus olunmuyor yalniz..yinede o söylemekten korktugunuz seyi söylemis bulunuyorsunuz..farkettıyseniz cumle başında buyuk konusmaktan rabbım alıkoysun dedım..!! bu yeterınce anlaşıldı heralde..ayrıca kınamadım.onun yasadıgı seylere uzak degılım keza bende annemden babamdan dayak yedım yaptıgım saçma sapan eylemlerden ötürü...saydım sovdum.ama burda konu sahıbının tutumu hıc hoş degıl.bu dunyada tek genç kız o degıl dımı? yada bız farklı gezegendeyız sanırım...
üzülme canım cok ıyı anlıyorum senı bosver herkesı kısı kendınden bılırmıs ısı herkes dort dortluk sankıBenim canim SIKILDI yapacak birsey bulamadim biraz ilgi göreyim diye böyle bir konu actim kizlar. Durduk yere yani yoksa ben dayaga filan alisigim yani hic gerek yok öyle teselliye filan, Benim öküzlügüm ki sizin gibi insanlardan yardim istedim! Size bol "hayirli evlatlar" dilerim
Destek olmaya calisan arkadaslara da cok tsk ediyorum
Çocuk dünyaya gelmeden annesi kalıbını hazırlamış bile.Tanimadiginiz biri hakkinda nasil böyle konusabiliyorsunuz? Yanlis görmediysem bi evladiniz olacak ve korkarim büyük konustunuz.. Insanlari kinamak yerine birazcik empati kursak anlayistan uzak bi toplum olmaktan cikacaz. Ve herkesin bildigi gibi insan kinadigi seyi yasamadan ölmezmis. Insallah sizin evladiniz sizin istediginiz gibi biri olur, kinadiginiz gibi degil........
Amin... Herkesin hayati mutlu mesut gecmiyor, keske bazilari bunu anlasa.. Anne baba cocuklarina nasil davranirsa evlatlarda ona göre uzaklasir veya yakinlasir. Öyle dogurmakla yada eve ekmek getirmekle olmuyor bu isler. Insan yasamadan bilemez tabi... :)Çocuk dünyaya gelmeden annesi kalıbını hazırlamış bile.
Annesinin kriterleri dışına çıkamaz, çıkmamalı.
Dilerim sağlıkla evladına kavuşur, bedeni ve ruhu dengeli beslenmiş bir birey yetiştirir.
bende babasına rest cekenlerdenim o da beni reddetti hemde sebepsiz yere .. yani yaşayan bilir. tabiykide sadece burda yazdıgın kadar değil yasadıkların arkadslar sadece burda yazılana yorum yapıyor ama snde bır bırıkmıslık var ve ıcını dokmussun bosver aldırma dedım ya yasayan bılır konusmak akıl vermek kolay.Benim canim SIKILDI yapacak birsey bulamadim biraz ilgi göreyim diye böyle bir konu actim kizlar. Durduk yere yani yoksa ben dayaga filan alisigim yani hic gerek yok öyle teselliye filan, Benim öküzlügüm ki sizin gibi insanlardan yardim istedim! Size bol "hayirli evlatlar" dilerim
Destek olmaya calisan arkadaslara da cok tsk ediyorum
Aynen biraz da onu ıslah etsinler.Arkadasin biri de bi konu acmis kiz bende onu okuyorum simdi annesini bicaklamaya kalkiyo kizlar benden sinirinizi alamadiysaniz o konuya gecin!!!
bence sen özgürlük ve rahat yaşam peşindesin..boşuna annene babana beddua etme bizim bi arkadaş vardı .kaçarak evlendı aılesının onayı olmadan bu yuzden annesınden nefret edıyordu beddua edıyordu..sonra annesı vefat edınce binlerce kez pişman oldu kız halen kendısını affetmıyor çok acı bir durum..anne baba sözü dinlemeyenlerin halleri ortada ..senın yerınde olsam asla kırmazdım ailemi ..en azından turkıyeye gelip denemeden görmeden böyle düşünmezdim ayrıca ailene beddua etmen büyük terbiyesizlik !..kimse kusura bakmasın ama senin gbi asi bir evladım olsun istemezdim onların sana beddua etmsi lazım!
ana baba bedduası tutmaz güzelim sen aklını başına al !...evt allah senin gbı evlat düşman başına tekrar diyorum haklı değilsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?