Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece ölsün demene takilmistim yoksa icindeki kizginligi ofkeyi cok iyi anliyorum. Ozellikle bir anne öldürürm lafini kullaniyosa insan hayattan soguyor. Intihari sakin dusunme sevdiğin insana güveniyorsan devam et...korkacak cok bisey yok zaten basta ailenden siddet gormussun. Sevdigin kisi umdugun gibi cikmazsa onunla da yolunu ayirirsin ve bence bu durum aileyi yine de hakli cikarmaz. Cunku onlarn sana yaklasim yontemi yanlisti bu yanlista doğruyu zaten goremezdin bir hata varsa bile bu iliskide.
Burda nasil evlatsin filan yazanlarn da evlatligni merak ettm..ya da anneleri sanirim melek gibi de bizleri anlamiyorlar. Kimse annesiyle bu duruma gelmek istemez.

farkettıyseniz cumle başında buyuk konusmaktan rabbım alıkoysun dedım..!! bu yeterınce anlaşıldı heralde..ayrıca kınamadım.onun yasadıgı seylere uzak degılım keza bende annemden babamdan dayak yedım yaptıgım saçma sapan eylemlerden ötürü...saydım sovdum.ama burda konu sahıbının tutumu hıc hoş degıl.bu dunyada tek genç kız o degıl dımı? yada bız farklı gezegendeyız sanırım...

Büyük konusmaktan rabbim alikoysun diyip sonrada sizin gibi evladim olacagina hic olmasin diyerek büyük konusmaktan alikoyulmus olunmuyor yalniz..yinede o söylemekten korktugunuz seyi söylemis bulunuyorsunuz..

Son düzenleme:
Benim canim SIKILDI yapacak birsey bulamadim biraz ilgi göreyim diye böyle bir konu actim kizlar. Durduk yere yani yoksa ben dayaga filan alisigim yani hic gerek yok öyle teselliye filan, Benim öküzlügüm ki sizin gibi insanlardan yardim istedim! Size bol "hayirli evlatlar" dilerim

Destek olmaya calisan arkadaslara da cok tsk ediyorum

üzülme canım cok ıyı anlıyorum senı bosver herkesı kısı kendınden bılırmıs ısı herkes dort dortluk sankı

Çocuk dünyaya gelmeden annesi kalıbını hazırlamış bile.
Annesinin kriterleri dışına çıkamaz, çıkmamalı.
Dilerim sağlıkla evladına kavuşur, bedeni ve ruhu dengeli beslenmiş bir birey yetiştirir.

Ebeveynleriniz size yeterince ilgi sevgi gostermemisler belli ki.durduk yere hicbir evlat anne babasndan nefret etmez.tamam onlar hatali ama siz de bu kadar kati olmayin ne olursa olsun aileniz.hele ki anne...Anne hakki odenmez cennet ayaklari altndadr annelerin.sabirla dua edin Allah size mukafatini elbet verir.icinzden gelmiyorsa bile Allahin rizasini kazanmk icin yapsanz bile goreceksnz onlar da yumuyasak karsilikli muhabbet icersnde olacaksnz.aglarsa anan aglar diye bosa denmemis bugunlerin yarini var annenizinki gibi basinizi yaslayacagnz sefkat dolu bir omuz bulamazsiniz asla unutmayin..

Amin... Herkesin hayati mutlu mesut gecmiyor, keske bazilari bunu anlasa.. Anne baba cocuklarina nasil davranirsa evlatlarda ona göre uzaklasir veya yakinlasir. Öyle dogurmakla yada eve ekmek getirmekle olmuyor bu isler. Insan yasamadan bilemez tabi... :)

Anneye babaya beddua okunmazmış da mışmış. Ya açın biraz kitap okuyun. Hayat sizin gördüğünüz kadar değil. Annemi en son minicikken gördüm, arada haberlerini alırdım artık o da yok. Beddua etmedim, ama o bulacağını buldu. Eminimki hala buluyordur. Çocuk doğurmayla anne olunmaz. Konu sahibi iletişimi kes kafan rahat etsin gelmişsin zaten kaç yaşına yuvanı kurup çok mutlu olabilirsin. Seni huzursuz eden insanları hayatından çıkar.

bende babasına rest cekenlerdenim o da beni reddetti hemde sebepsiz yere .. yani yaşayan bilir. tabiykide sadece burda yazdıgın kadar değil yasadıkların arkadslar sadece burda yazılana yorum yapıyor ama snde bır bırıkmıslık var ve ıcını dokmussun bosver aldırma dedım ya yasayan bılır konusmak akıl vermek kolay.
gercekten yapabıleceksen ayrıl aılenden ama bu sadece bi adam için olmasın. ben babamla ayrılıp 3 yıl teyzemde kaldım sonrasında evlendım annemden ise asla kopamam hakkında hayırlısı ..

Arkadasin biri de bi konu acmis kiz bende onu okuyorum simdi annesini bicaklamaya kalkiyo kizlar benden sinirinizi alamadiysaniz o konuya gecin!!!

bence sen özgürlük ve rahat yaşam peşindesin..boşuna annene babana beddua etme bizim bi arkadaş vardı .kaçarak evlendı aılesının onayı olmadan bu yuzden annesınden nefret edıyordu beddua edıyordu..sonra annesı vefat edınce binlerce kez pişman oldu kız halen kendısını affetmıyor çok acı bir durum..anne baba sözü dinlemeyenlerin halleri ortada ..senın yerınde olsam asla kırmazdım ailemi ..en azından turkıyeye gelip denemeden görmeden böyle düşünmezdim ayrıca ailene beddua etmen büyük terbiyesizlik !..kimse kusura bakmasın ama senin gbi asi bir evladım olsun istemezdim onların sana beddua etmsi lazım!..bu arada forumdaki onlarca kişi haksızda senmi haklısın !.yanlış olan sensin insanların yorumları değil cnm !

Yeterince beddua aldim ailemden tsk ederim belki de beni o beddualar bu duruma getirmistir ne dersiniz?

ana baba bedduası tutmaz güzelim sen aklını başına al !...evt allah senin gbı evlat düşman başına tekrar diyorum haklı değilsin ..

bu arada kendi suçunu kapatmak için başkalarının konularını ortaya koyman büyük saçmalık .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…