Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inş hakkınızda hayırlı işler vesile olur inş ,anne babaya kızıpta yanlış şeyler yapmazsınız, şuan çok öfkeli sinirlisin doğrular yanlış, yanlışlar doğru olabiliyor ...

Bende bundan korkuyorum. Zaten psikologum depresyondasin diyor. Iki hap kullaniyorum 5. aydan bu yana.

Ailenin erkek arkadaşında gördüğü tek sorun zaza olması mı. Normalde işi gücü olan karakter sahibi, sorunsuz bir kişilik mi yoksa gerçekten sorunlu bir karakter olduğu için mi aşırı tepki gösteriyorlar?

allaha havale edin beddua etmeyin bence sonuçta anne malesefki 9 ay karnında taşımasının bile karşılıgını ödeyemiyoruz, benım bir arkaşımın da annesi çok kötü bir kadın ,evlendi yine de kurtulamıyor kadından oglunu psikopat yaptı hapislere düştü off çokkötü anneler babalar varya keşke çocuk sahibi olacakları psikolojik bir testen geçirseler ne iyi olurdu, allah yardımcınız olsun.

Bak canım belliki cok sinirlisin snde hata olduğunun farkındasın ama unutmaki Allah cenneti sunmuştur annelerimizin ayaklarına.. Annesinden cooookk uzakta yaşayan birisi olarak sana diyeceğim sey el el olup gidiyor geriye anne kalıyor.baban için hiç bişey demicem yaptığı insanlık dışı bişey. Annem hep, bana ne yaşatırsan cocuklarinda sana onu yaşatır derdi. Asi olmak hiç bişeyi değiştirmiyor malesef, biraz ılımlı biraz daha sakin tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış. Allah yardımcın olsun annende inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur!

Onu tanimiyorlar ir kere tanismadilar görmediler konusmadilar tek sorun gercekten zaza olmasi. Bizim eve türkten baska birisi giremezmis.

Geri aldim canim Allah affetsin Sinirimle yazdim yoksa beddua edecek bir kisilige sahip degilimdir.

Sorun ne? Sadece buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum senin tek başına başka bir ülkede kalmanı ve kültür farkı nedeniyle erkek arkadaşını istemiyorlar. Ben mi yanlış anladım ? Ölsün demeni gerektirecek ya da nefret ediyorum demene neden olacak şeyler değil bunlar. Kadın tek başına nasıl kalacaksın, başına bir şey gelir diye endişelenmiş, ağlamış (her anne gibi) ama sen büyük gibi onları insan yerine koyup dinlememişsin. Ben kararımı verdim deyip silip atmışsın. Annenin akrabalarıyla geçinememesi onu bağlar. Ona duyduğun öfkeden objektif olduğunu sanmıyorum. Sen herkes ile çok mu mükemmel anlaşıyorsun ? Kaldı ki kayınvalide ve kayınpederiyle anlaşamayan binlerce gelin var. Sen onun annem ve baban olduklarını hissettirmemişsin ki hiç. Sanki kabuğundan çıkmış onlarda kimmiş ! gibi ben kendi kararımı veririm size ne tavırlarına girmişsin. Erkek arkadaşını araştırmak istemeleri de bana doğal geldi. Kimdir, nedir öğrenmek istemeleri kadar doğal bir şey var mı? Asileşmeden "tamam araştırın, tanışın, bir konuşun, zamanla sizde seveceksiniz" diye orta yolu bulmaya çalışabilirdin. Annenin kişiliğinde bir şey göremedim. Ama sen fazla dik başlı ve asisin.

26 yaşında dayak yemek üzücü bence, bende o yaşlardayım öyle bi durum olsa kırgınlığım, kızgınlığım çok çok fazla olur o konuda haklısın.. Beddua kısmına girmeyeceğim zaten yeterince dönmüş muhabbet sen de hatanı anlamışsın..

Madem kendi hayatını döndürebilecek durumdasın, devam et ozaman. Yapılacak çokta birşey yok gibi duruyor zaten.

Amin. Ama ben artik annemden gercekten tiksiniyirum. Eskiden annemdende cok dayak yemisimdir suanda birikimler patlak veriyor zannedersem.

Canim ben erkek arkadasimla 10 yildir tanisiyorum. Zamaninda bizi ayirmak icin ne oyunlar oynadilar ne iftiralar attilar anlatamam. Onun sadece zaza olmasi sorun. Ben annem icin ondan ayrildim sonra baktik olmuyo geri birlestik. Bu benim hayatim eger annemse sevdigim adamla evlenmek istiyorum diye beni evlatliktan red etmeye onun hakkinda iftiralar atmaya Hakki yok. Anne baba Hakki varsa evlat hakkida var. Sevmedigim biriyle beni bas göz etmeye calismalarida iyice tepemi attiriyor zaten.

Ayrica madem sormussun benim annemle babam disinda kimseyle bir sorunum yoktur herkesin hayatina saygi duyarim.

Zamaninda tanimadan etmeden iftira atan bir anne baba arastirdiktan sonra tamam biz sevdik cocuk iyi demeyeceklerine göre?

Cikiyorum da ona da diyolar kalamazmisim yalniz almanlarin icinde milletin yaninda da biz hic karismayiz istedigini yapsin diyolar

cnm aile bağınız çok kötü yıpranmış ..
senin basına birsey gelse annen & baban üzülür ..
onların başına birşey gelse sen üzülürsün ..
sağken kıymetini bilmek gerekir ..

Bende bu yaşımda ailemden dayak yesem senin söylediklerini söylüyor olurdum. Ama onu hissediyor olmazdım bu yüzden inanıyorum gerçek hisserin olmadığına. Snirlisin, baskıdan dolayı psikolojin bozuk gayet iyi anlayabiliyorum ben seni. Senin onları dinleyip onlarla yaşaman daha tehlikeli sorunlar yok olmaz ee bu durumda onlara rest çekip evlenip kurtulayım desen hiç olmaz. Bu sefer erkek arkadaşınla hayatın ne kadar mükemmel olacak bunu bilmiyorsun. Acaba ailenle durumlarını düzeltmenizin başka bir yolu yok mu? Senden beklentileri ne? Ne istiyorlar da bu duruma geliyorsunuz.

E daha ne buraya yazıyorsun zaza erkek arkadaşınla mutluluklar dilerim kızın olunca oda seni terk etsin ve asla senle konuşmasın emi!ananeyi terk,anayı,memleketi terk sonra yapayalnız kaldım diye üzülme, ne ekersen onu biçersin

Erkek arkadasimla ayrilmami her dediklerine evet dememi hatta mümkünse Fakir bir es secip babamin Patron oynamasini istiyorlar. Yeminle döylüyorum birebir bunu söylediler.

Eyvallah cok merci güzel dileklerin icin

Erkek arkadasimla ayrilmami her dediklerine evet dememi hatta mümkünse Fakir bir es secip babamin Patron oynamasini istiyorlar. Yeminle döylüyorum birebir bunu söylediler.
o zaman o sorunlar aşılmazmış. İkinci seçeneğe bakalım, Erkek arkadaşınla evlenmek istediğinden hayatında olması gerekenin o olduğundan emin misin? Birde evlenmemenin tek sebebi ailenin istemiyor oluşumu? yoksa maddi olarak falan mı hazır değilsiniz?

Anne baba rizasi olsun istedik bugüne Kadar artik dayanacak gücüm kalmadi benim. Memur olmasini bekliyoruz sinavi var ona giricek insallah kazanir diger ay

evet beyin yapilarimiz cok uyuyor. Birbirimizi cok iyi anliyoruz e seviyoruzda daha ne olsun?

50 yaşıma geldim halen bazı konuları anneme danışırım sen herşey bildiğini sanıyorsan yanılıyorsun , ileridede o anneye ihtiyaç duyacaksın bakma o gençlikte biter , erke arkadaşmış sana yamuk yapmayacağını nerden biliyorsun ? Çok toysun

kimin ne yasadigini bilmeden yargilamazsan sevinirim. Ayrica da ben herseyi daha iyi bilirim demiyorum. Sadece beni sartli sevecek bir aile istemiyorum. Aile dedigin yanlislar yapildiginda da insanin yaninda olur sadece olmasini istedikleri seyi yaptigimda degil.

Benim ANNE olan bir ANNE ye ihtiyacim var anneyim diye gecinen birine degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…