Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında yaşım küçük olduğu için ne kadar tavsiyeme inanırsın bilmem ablacım fakat yaptıkları cidden kötü şeyler. Hele yetişkin bir kadına vurmak... Yetişkini geçiyorum bir kadını dövmek asla affedilecek bir mesele değil. VivalaJuicy'ye katılıyorum.
Allah sabır versin ablacım.

yerden göğe kadar haklısın.
şiddetin olduğu yerde sevgi olmaz. baba her yanı morarıp çürütene kadar döverken öylece duran annede anne olmaz. annelik çocuğunun saçının teline zarar gelmemesini istemektir. bu hale getirilmesini seyredip mutlu olmak değil.
arksdaşım,bırak gitsinler türkiyeye.
onlarla oldukça şiddet devam edecek. keşke rapor alsaydın. kal almanyada işine devam et. erkek arkadaşınla evlen. şiddetin olduğu yerde yaşama.
sadece mutlu ol. canın yanmasın,

arkadaşım konunu dünden beri takip ediyorum ilk başta geçmiş olsun sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarakda söylüyorum
insanın ne kendini döven babasına nede orada oturup izleyen annesine sevgisi kalır seni anlayabiliyorum ben hiç de kınamıyorum orada annene beddua etmişsen bile insan canını yakana eder annen baban rüzgar ekmişler fırtına biçiyorlar sadece
ben almanyada kalmanı öneririm sana madem işin arkadaşların hayatının hepsi orada ki ailen durumunuda sen iyi biliyorsun zaten
birde şunu düşündüm seni erkek arkadaşında mı orda yaşıyor eğer öyleyse hem emeklilikte dönmek istemeleri hemde seni gözden uzak olan gönüldende uzak olur erkek arkadaşından bu vesileyle ayrılmanı umuyorlar gibi geldi

Yok arkadaş ben bu dünyaya fazlayım cidden eve geldim konuşayım diye. Hanım efendi misafir ağırlıyor şen şakrak gülüp kikirdiyo. Ailenin enayisi ben miyim la herkes istediği hayatı yaşıyo bana geldi mi hasta tansiyonu yüksek miş miş miş. 130/80 yüksek mi allah aşkına yaaaa. Sabah ben işe çıkmadan yatalaktı güya kalkamıyodu. Ay kendimi yediğimle kalıyorum iyi mi.

Nerdeyse aynı sorunları yaşıyorum bana instagramdan ulaş ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…