Ben yemedim dayak?yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
kuklagiller vardı trt de odunca amca var yinmi yimenmi o geldi aklıma. tadına bakmışlar fakat etkilememiş onları ne bünye ama. taş gibi ruh eşittirrrrrr taş gibi kalp ve vicdan.Ben yemedim dayak?
B u kızı bilmem de dayak müstehak diyenlere bence dayak müstehak. Hayvan bile dövülmez kendinizi ne yerine koyup da dayağı meşrulaştırıyorsunuz acaba?
Laf olsun da ne olursa olsun mantigiYaa hem dayagı savunup hem millete cahil diyen bi insan aman neresinden tutsan elde kalır.Bosverin bos kafadan cooook ses cıkar.:)
şimdi ben dövecem seni az kaldıDaha bir günde beni tanimayan insanlardan bayagi bi dua aldim arkadas aceba islah olur muyum ki? Gerci olsamda anlamam ben
şimdi ben dövecem seni az kaldı
cevremde bır suru arkadasım var annelerıyle ıletısımlerı daha farklı benım annem sadece ev temız olsun derdınde sımdı konusmuyoruz 1 hafta oldu bende gdcem zaten ınan kurban bayramında bıle gelmek ıstemıyorumCanım bende aynı durumdayım seninle.Eve gelir gelmez dip bucak temizlik yaptım.Annem hiç sevmez temizligi hep beni bekler.Sonra fındık toplanacak dediler ama kulagımda iltihap oldu agrıdan yerimde duramazken bana binbir türlü laf binbir türlü trip attılar.Neymiş efendim şimdiyi mi bulmus.İnemedim fındıklıga.Sonra baktılar inmiyorm bu sefer de parayla tehdit ediyolar bakalım okula giderken sana kim para verecek diye.Ne denebilir ki bende 3 ay evdeyim.Cok kırıldım.Ama onlar unuttu bile.
ayıp dğil dostum, bu konuyu açmadan öncesini okuduk ve sonrası şimdi ne düşünüysun??tamam tamam sustum bu biraz fazla oldu farkindayim. Digerlerine degilde sizin gibi insanlara ayip oldu dorugun annesi
Yazık ya valla yazık.kuklagiller vardı trt de odunca amca var yinmi yimenmi o geldi aklıma. tadına bakmışlar fakat etkilememiş onları ne bünye ama. taş gibi ruh eşittirrrrrr taş gibi kalp ve vicdan.
inanın çok üzülüyorum. ama şu var artık yeni nesil bilinçli eminim önceliği çocuğunun ruh saglıgı olan anneler olacaksınız.cevremde bır suru arkadasım var annelerıyle ıletısımlerı daha farklı benım annem sadece ev temız olsun derdınde sımdı konusmuyoruz 1 hafta oldu bende gdcem zaten ınan kurban bayramında bıle gelmek ıstemıyorum
cevremde bır suru arkadasım var annelerıyle ıletısımlerı daha farklı benım annem sadece ev temız olsun derdınde sımdı konusmuyoruz 1 hafta oldu bende gdcem zaten ınan kurban bayramında bıle gelmek ıstemıyorum
inşallah cocuk nasıl buyur nasıl buyutulur en ınce ayrıntısına kadar ogrenıyorum zaten sosyal hızmet okuyorum tek uzuldugum vakalar evlat edınme vakaları ama bazende ıyı olmus demek gelıyor ıcımden cocugu olanlar nasıl bakıyor sankı olmayınca evlatlık olunca daha degerlı olur ustune tıtrerler. aslında iş kişide bitiyo ama annem işte yinede çok şükür iyiki varinanın çok üzülüyorum. ama şu var artık yeni nesil bilinçli eminim önceliği çocuğunun ruh saglıgı olan anneler olacaksınız.
ayıp dğil dostum, bu konuyu açmadan öncesini okuduk ve sonrası şimdi ne düşünüysun??
benimkide aksine arayı bulmaya calısır özele gelsene canım anlarız brbrımızı en ıyı bızBende öyleyim ya ama benim babam cok serttir bayramda eve gelmesem neler olur bilemiyorum yani.
Allah iyiliğini versin muskara. inşlh geleceğin iyi olacak. yeterki rabbine sığın. çareyi onda ara.
<=== < bu kadın kaçar. yemek yok çocuklar yoragnmı kemirsin. eyw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?