Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dar fikirli olan sizsiniz hanımefendi.Ne demek dövse nolur. 26 yasında bi insandan bahsediyorsunuz !!! Sırf konu sahibini rencide etmek adına oyle annenin babanın elinden öpüyosanız vay sizin vicdanınıza.

ilk sayfalarda ılımlı yaklaştı ama çok ağır hakaretler ediliyor konu sahibine,bu kadın 26 yaşında çok feci dayak yemiş küçükken atılan hafif dayak değil ki bu...Konu sahibi berbat bir insan olsa bile,annesi ve babasının onu yemek yiyemeyecek hale getşrmeye hakkı yok,dayağı meşrulaştıran sizin gibiler yüzünden ülkede hergün 10larca kadın cinayeti işleniyor.

al canim hepsi senin olsun tepe tepe kullan istiyosan üstüne para da veririm

Ne insanlar var ya.Yıl 2014.Hak etmişsin de yemişsin dayağı demeye getirenler bile var hala...
Konu sahibi sinirlenmesinde ne yapsın ?

Dar fikirli olan sizsiniz hanımefendi.Ne demek dövse nolur. 26 yasında bi insandan bahsediyorsunuz !!! Sırf konu sahibini rencide etmek adına oyle annenin babanın elinden öpüyosanız vay sizin vicdanınıza.
hanfendı ben durduk yere dayak yemekten bahsetmıyorum...bırkaç sayfa öteye dönup bır bakın kızdan ukalalık akıor bana sen allahmısın dıyor kımse kusura bakmasında bu kzıın dayaklık oldugunu bır cevabından anladım sızın göruşunuzu yalakalığınızı anlamadım...sızene bu benım kendı düşüncem benım böyle kızım olsa beterını yapardım ..hakedıyor..üstelık sıze ne oluyor anlamadım konu sahıbının ortağı falanmısınız .

yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
Oha diyorum bu yoruma ... Sizin yetistirdiginiz evlatta sizin gibi acimasiz olur. Bu yorumunzu bin kere kiblesem suanki soku atlatamam herhalde. Allah size sizin gibi bi evlat versin o halde. size müstehak........

al canim hepsi senin olsun tepe tepe kullan istiyosan üstüne para da veririm
bakın ukalaya annesı babası ıçn ne demış al tepe tepe kullan demış ayy sen hem dayaklıksın gerçekten aılenın yerınde olsam senı almanyada bırakırdım :)))) çok komık ve cahılsın ayrıca ukala

Yalakalık nedir ya ergen misin nesin? Sen kimsinde bir yorumdan kızın dayak yemeyi hakettini anlıyosun sanamı düştü ?

zaten elimi kolumu baglayan sadece allaha olan inancim ama artik onuda yitirdigimi düsünüyorum. Bilmiyorum depresyondan midir yoksa artik gercekten mi gücüm kalmadi ama tahammülsüzlestigimin farkindayim bende elimden birsey gelmiyor

bende aynen böyle düsünüyorum cok güzel aciklamissin canim tskler

katiliyorum canim ama insanlara anlatamiyorsun iste

İnşallah olmaz ''böyle'' bir kızınız.Çocuğa yazık.

Gergin olduğun için agzindan o kelimeler çıkmış, eminim ki sen de beddua ettiğin icin pismansin ama buradakilere inat pismanligini soylemiyorsun. Seni anlayabiliyorum, koskoca bir kadini doven anne anne olamaz bence. Size cok cektirmis. Ama sonucta öldüğü zaman ( ki Alah korusun ) yine de cok aglayacaksiniz.
Artik kendi hayatiniza bakin. Onlara kötü konusmayin, onlarin kötü laflarini da duymamazliktan gelin. Hicbir sey sizden onemli degil, bu kadar takarsaniz saglik sorunlari baslayabilir.
Ayrica sayin kk hatunlari bayanin ustune de cok gitmeyin ama.. gergin ve çok sinirli demekki böyle ağır cumleler kurabilmis... kendinizi onun yerine koyabilirsiniz... Bir kadin icin hayatta en onemli sey annesidir bence. .

kib liyorum yorumlarını,seninle de daha fazla konuşmak istemiyorum hayata çok farklı açılardan bakıyoruz çünkü.

yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
Dayak yemediğim halde arkadaşımızın acısını anlayabiliyorum.
Sense bildiğini anlamaktan uzaksın.
Oysa, ''Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar .'' demiş Atalarımız.

Arkadaşına dayak atarak söz dinletebilmişler mi?
Merak ettiğim buydu.
Yani dayağın hizaya getirmedeki etkisini değerlendirmek istemiştim.
Kız evlat annesi olduğum için bunu öğrenmek işime yarar diye düşünmüştüm.

Oha diyorum bu yoruma ... Sizin yetistirdiginiz evlatta sizin gibi acimasiz olur. Bu yorumunzu bin kere kiblesem suanki soku atlataman herhalde. Allah size sizin gibi bi evlat versin o halde. size müstehak........

Aaaa canım konu sahibine neden yalakalık yapıyosun anlamadım.Millete cahil cuhela diyo amma velakin daha hakaret etmeden yorum yapamıyor.

senden bulasmis olsa gerek canimin ici yoksa diger normal yazan arkadaslara gayet normal cevaplar veriyorum. e demisler saca göre tarak kullanmak gerekiyor. cok öptüm

saygılı bır evlat yetıştırmek ıçın eğitim şart bu dayak ıle olmaz ama sızın gbı almış başını gıtmış bır evlada dayak şart bu benım kendı fıkrım:) ne o çokmu zorunuza gıttı

sen konu sahibine onların bedduası bile tutmaz derken gayet de allahlık yapıyorsun,gel bir de bana dayak at bakalım.

yorumları okumadım ama birçok kişi tarafından azarlandığınızdan eminim.

sizin nasıl bir hayat yaşadığınızı, neler çektiğinizi 26 senedir psikolojinizin nasıl olduğunu biz bilemeyiz siz de bir sayfa da bunları bize anlatamazsınız

anne babalarımızı biz seçemiyoruz maalesef, bende bazen arkadaşlarımın anne babalarına çok özenmişimdir tuhaftır ki bazı arkadaşlarım da benimkilere çok özenmiş ve bunu aktarmışlardır.

size söyleyebileceğim tek şey şu; elinizden geldiği kadar ailenizden uzak durun, bu şartlar altında sizin onlara onların da size hiçbir faydası olamaz, 26 yaşındasınız kendi kararlarınızı verebilirsiniz, onlar bunu anlayabilecek durumda değillerse bırakın yaşayarak öğrensinler

ama iki tarafın da huzuru için bir süre görüşmeyin...

yani anlamdıgım ailesinden şiddet gören ( 26 yaşında halen şiddet devam ediyor) halen sen kötü evlatsın ailen haklı diyenler
kendilerinden düşünsünsünler. sizce bu ebeveynler normalmi. o ailenin kızından Mevlevi ruhaniyetine sahip olmasınımı bekliyrsunuz. siz hiç ailenizden dayak yedinizmi???????????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…