çok dar fikirlisiniz hiçmi annenız elını kaldırmadı sıze yada ufakken dövmedı dövse ne olur demek ıstedım ..ne açıklama yapıyorsam kıonu sahibinin yorumlarından ukalalık akıyor .evet lafımı baştan şöyle toparlayım.o babanın annenın ellerınden öpüyorum hoşçakalın
ilk sayfalarda ılımlı yaklaştı ama çok ağır hakaretler ediliyor konu sahibine,bu kadın 26 yaşında çok feci dayak yemiş küçükken atılan hafif dayak değil ki bu...Konu sahibi berbat bir insan olsa bile,annesi ve babasının onu yemek yiyemeyecek hale getşrmeye hakkı yok,dayağı meşrulaştıran sizin gibiler yüzünden ülkede hergün 10larca kadın cinayeti işleniyor.çok dar fikirlisiniz hiçmi annenız elını kaldırmadı sıze yada ufakken dövmedı dövse ne olur demek ıstedım ..ne açıklama yapıyorsam kıonu sahibinin yorumlarından ukalalık akıyor .evet lafımı baştan şöyle toparlayım.o babanın annenın ellerınden öpüyorum hoşçakalın
çok dar fikirlisiniz hiçmi annenız elını kaldırmadı sıze yada ufakken dövmedı dövse ne olur demek ıstedım ..ne açıklama yapıyorsam kıonu sahibinin yorumlarından ukalalık akıyor .evet lafımı baştan şöyle toparlayım.o babanın annenın ellerınden öpüyorum hoşçakalın
hanfendı ben durduk yere dayak yemekten bahsetmıyorum...bırkaç sayfa öteye dönup bır bakın kızdan ukalalık akıor bana sen allahmısın dıyor kımse kusura bakmasında bu kzıın dayaklık oldugunu bır cevabından anladım sızın göruşunuzu yalakalığınızı anlamadım...sızene bu benım kendı düşüncem benım böyle kızım olsa beterını yapardım ..hakedıyor..üstelık sıze ne oluyor anlamadım konu sahıbının ortağı falanmısınız .Dar fikirli olan sizsiniz hanımefendi.Ne demek dövse nolur. 26 yasında bi insandan bahsediyorsunuz !!! Sırf konu sahibini rencide etmek adına oyle annenin babanın elinden öpüyosanız vay sizin vicdanınıza.
Oha diyorum bu yorumayese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
bakın ukalaya annesı babası ıçn ne demış al tepe tepe kullan demış ayy sen hem dayaklıksın gerçekten aılenın yerınde olsam senı almanyada bırakırdım :)))) çok komık ve cahılsın ayrıca ukalaal canim hepsi senin olsun tepe tepe kullan istiyosan üstüne para da veririm
hanfendı ben durduk yere dayak yemekten bahsetmıyorum...bırkaç sayfa öteye dönup bır bakın kızdan ukalalık akıor bana sen allahmısın dıyor kımse kusura bakmasında bu kzıın dayaklık oldugunu bır cevabından anladım sızın göruşunuzu yalakalığınızı anlamadım...sızene bu benım kendı düşüncem benım böyle kızım olsa beterını yapardım ..hakedıyor..üstelık sıze ne oluyor anlamadım konu sahıbının ortağı falanmısınız .
muskara seni bdv yorumlarından az çok tanıyorumç bak kardeşim. seni anlıyrum zor bir çocukluk ve gençlik geçirmişsin. ailesinden 26 yaşında dayak yyemek hiçde kolay atlatılacak travma değil. lakin dinimiz ana babamıza sonuna kadar itaat etmemizi emretmiyor. ama koşulsuz saygıyı emrediyor.çok canın yandığı için beddu ettiğini var sayarak yazıyorum.ama seninde evledın olcak inşl. ozaman ailenin kaygılarını anlayacaksın. görüşme ama annene ve babana kin duyma bu hemsenin maddi hem manevi hayatına zarar verir. nötr olmayı öğren.bak bir çok kişi sana nasıl evlatsın diyor. bir çoğu eminim annedir.sende anne olursan aynı tepkiyi verirsin. kimseye kızma yorumları için.
Her şey çocuğa yıkılmaz, aileler kendine de dönüp ne yaptım ben bu çocuğa da böyle oldu demeli.
Yetiştirmeyle de ilgisi var.
Ne biliyorsunuz, belki aile de ektiğini biçiyordur?
Tamam çocuğunda bir doğuştan karakteri var, genetiği var(genetikle de geçebilir tabi bunlar..), özellikle algılayış şekli vs. ama siz bunları onu anlayarak dikkat ederek azaltabilir, ya da düşüncesizce davranarak arttırabilirsiniz.. Ya da hiç yoktan kötü, yanlış davranarak yeni olumsuz şeyler katabilirsiniz.
Nesilden nesile geçiyor bunlar, aradan birinin farkındalığı artar da kendini düzeltmeye çalışır çocuğuna aynı şekilde davranmamaya çalışırsa ne ala. Ben de inşallah bunu yapmaya çalışıyorum, çalışacağım.
Bir de anneliği kullanmak diye bir şey var.. Anne baba diye çocuğuna saygı duymamalı mı? Çocukların da kendi hayatı var, iradeleri var, olmalı.
Yine de, kızsak da etsek de bazı şeyler geçtikten sonra içimize bir sıkıntı düşüyor...
Dar fikirli olan sizsiniz hanımefendi.Ne demek dövse nolur. 26 yasında bi insandan bahsediyorsunuz !!! Sırf konu sahibini rencide etmek adına oyle annenin babanın elinden öpüyosanız vay sizin vicdanınıza.
ilk sayfalarda ılımlı yaklaştı ama çok ağır hakaretler ediliyor konu sahibine,bu kadın 26 yaşında çok feci dayak yemiş küçükken atılan hafif dayak değil ki bu...Konu sahibi berbat bir insan olsa bile,annesi ve babasının onu yemek yiyemeyecek hale getşrmeye hakkı yok,dayağı meşrulaştıran sizin gibiler yüzünden ülkede hergün 10larca kadın cinayeti işleniyor.
hanfendı ben durduk yere dayak yemekten bahsetmıyorum...bırkaç sayfa öteye dönup bır bakın kızdan ukalalık akıor bana sen allahmısın dıyor kımse kusura bakmasında bu kzıın dayaklık oldugunu bır cevabından anladım sızın göruşunuzu yalakalığınızı anlamadım...sızene bu benım kendı düşüncem benım böyle kızım olsa beterını yapardım ..hakedıyor..üstelık sıze ne oluyor anlamadım konu sahıbının ortağı falanmısınız .
kib liyorum yorumlarını,seninle de daha fazla konuşmak istemiyorum hayata çok farklı açılardan bakıyoruz çünkü.hanfendı ben durduk yere dayak yemekten bahsetmıyorum...bırkaç sayfa öteye dönup bır bakın kızdan ukalalık akıor bana sen allahmısın dıyor kımse kusura bakmasında bu kzıın dayaklık oldugunu bır cevabından anladım sızın göruşunuzu yalakalığınızı anlamadım...sızene bu benım kendı düşüncem benım böyle kızım olsa beterını yapardım ..hakedıyor..üstelık sıze ne oluyor anlamadım konu sahıbının ortağı falanmısınız .
Dayak yemediğim halde arkadaşımızın acısını anlayabiliyorum.yese ne olur kim yemediki dayak?..ne yanı atalar boşunamı demış kızını dövmeyen dizini döver sizin gbı kızlara müstehak .
Oha diyorum bu yoruma... Sizin yetistirdiginiz evlatta sizin gibi acimasiz olur. Bu yorumunzu bin kere kiblesem suanki soku atlataman herhalde. Allah size sizin gibi bi evlat versin o halde. size müstehak........
bakın ukalaya annesı babası ıçn ne demış al tepe tepe kullan demış ayy sen hem dayaklıksın gerçekten aılenın yerınde olsam senı almanyada bırakırdım :)))) çok komık ve cahılsın ayrıca ukala
ben de beddua etmek istemiyorum ama,neyse..İnşallah olmaz ''böyle'' bir kızınız.Çocuğa yazık.
sen konu sahibine onların bedduası bile tutmaz derken gayet de allahlık yapıyorsun,gel bir de bana dayak at bakalım.saygılı bır evlat yetıştırmek ıçın eğitim şart bu dayak ıle olmaz ama sızın gbı almış başını gıtmış bır avlada dayak şart bu benım kendı fıkrım:) ne o çokmu zorunuza gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?