yine de olse de kurtulsam demeni anlayamiyorum. kimse kusuruma bakmasin.
zaten kalacaksin istersen gormezsin onlari bir daha. bos yere beddua etme.
Sen kaç yaşındasın.
sizin gibi evlat asla istemem
insanlar burda neler yazıyor da annesine beddua etmiyor
sizin kararınıza saygı duyması lazımmıs duymamıs ama sizde resmen bir erkek için annem ölsün diyorsunuz
çoook ayıp ama yaptıklarınızı bulacaksınız bir gün unutmayın..
ayrıcada madem sevmiyorsun hiç görüşme ama beddua çok çok çok yanlış..
ne olursa olsun kardeşim beddua edilmezo Zaman iyi bir anne olmaniz gerekir iyi bir evlat istiyosaniz. Ben annemden memnun degilim ve emin olun o benim gibi evlat istemiyorsa bende onun gibi rolcü bir anne istemiyorum
Bir erkek icin demiyorum ben genel olarak annemi istemiyorum artik
neden buraya yazan insan her türlü eleştiriye de açık olmak zorundaBütün konusmayi birakip sirf o cümleye odaklandiniz.
Ayni seyleri yazacaksaniz hic yorum yapmazsaniz sevinirim.
hayır ama görüşmez olur biterNe demesini bekliyorsunuz o kadar dayak yemiş yarabbi şükür mü desin?
ne olursa olsun kardeşim beddua edilmez
heleki anaya asla..
he istemiyorsan görüşmezsin olur biter...
neden buraya yazan insan her türlü eleştiriye de açık olmak zorunda
anneye beddua edilmesi sence normal karşılanacak bir şeymi?
Ne demesini bekliyorsunuz o kadar dayak yemiş yarabbi şükür mü desin?
Yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm işin içinden çıkamadım. Hakkaten zor şeyler yaşıyorsun, yaşadığın olumsuzluklar sebebiyle nefret ediyorum dediğini düşünüyorum, Yarın annene yada babana Allah korusun birşey olsa yüreğin parçalanır. Yaşın oturmuş evini ayırıp kendi hayatını kurabilirsin, biraz birbirinizden uzak durmanız iki tarafıda rahatlatacaktır. Tek çocuk musun?
Ruh hastaları gibi davranmalarının sebebi ne acaba? Anlattığına göre hiç normal insanlar değil. Hele ki 26 yaşında kocaman kız çocuğunu dövmek, ona hakaret etmek rezalet bir şey.
Senin yerinde olsam ben de babamı silerdim. Annen daha iyi sanki babana göre.
Bence ne olur ne olmaz, bir gün onlara ihtiyacın olursa diye orta yolu bul.
Mesela ılımlı konuş. Rol yap. Bana karışamazsınız gibi cümlelerle daha da sivrilme.
Politik davran. Canımlı, cicimli ol, sevecen ol, siz haklısınız falan de amaaa istediğin her şeyi de yap.
Yani görünüşte abartma nefretini. Bu şekilde uzaktan uzağa iletişimde kalmaya devam et.
Anne babayı komple silmek olmaz. Yardımları olabilir sana zor anında.
hayır ama görüşmez olur biter
beddua heleki anneye hiç olmuyor..
birde döner dolaşır sahibini bulur...
öyle bir cümle kurdun ki tabiki herkes ona odaklanır
ne kadar sevmiyor olsanda etme beddua döner seni bulur unutma.
Yaş 26 küçük olmamakla birlikte mantıklı kararlar verecek bir büyüklükte de değil yaşın.Ailenle aranızda,bırak sevgiyi,saygı kalmamış.Her ne yaparlarsa yapsınlar,sanki mahalleden çocukluk arkadaşınla konuşuyormuş gibi davranıyorsun.9 ay karnında taşımış,doğumsancısı çekmiş.Beslemiş büyütmüş bu yşa getirmiş.Ya insan düşmanı için bile demezken hem de anne için nasıl ölsün diyebilir.
Nice evlatlar var,aç susuz bırakılan,babası içip içip eve gelip döven sokağa atan,başkasına peşkeş çeken.Sen ne yaşadın bu hayatta ya.Şu anlattıklarının hiçbiri anneye babaya böyle bir nefret tohumu ekmeni gerektiren şeyler değil.İnsanlar bebekken cami avlusuna bırakana ana babalarını bile yıllar sonra arayıp bulmaya çalışıyorlar.
Anne babanın sana karşı yanlışları vardır elbet ama bunun karşılığı ölmelerini mi istemektir.Üzerlerinde hakları var.Tabiki genç kızının yalnız kalmasını istemez yabancı memlekette.Bunu söylemeye hakları var.
Yine de umarım, budüşüncelerinden ve yaptıklarından ötürü Allah seni çok kötü sınamaz canım.İnşallah hatandan dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?