• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kisiliginden artik tiksiniyorum babamlada zaten konusmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Kizlar böyle bi konu actigim icin gercekten cok üzgünüm fakat annemin kisiligi artik ondan tamamiyle uzaklasmama sebep oldu ve ailemle irtibatimi kesmeyi düsünüyorum.

Ailem temelli türkiyeye dönüyor haftaya ve biz yaklasik bir yildir bi küs bir barisik sürekli tartisma halindeyiz. Vel hasil kelam ilk basta beni zorla türkiyeye götürmeye kalktilar ben hayir dedikce üstüme geldiler geldiler geldiler. Sonra bir iki ay Kadar geri yumsak davranmaya basladilar (benim rol yaptiklarini anlamadigimi sandilar) her neyse bu rol de tutmayinca beni evlatliktan kac kez red ettiler, dövdüler sövdüler vs. vs.

En son haziran ayinda annemle telefonda konusurken ev tuttun mu nerde kalacaksin dedi bende is yerimle konustum 2 göz odali bi evde kalicam diye anlastik dedim. Bu kez annem aglamaya basladi sen almanlarin icinde nasil kalacaksin orda basina bisey gelir vs. vs. endise etti (annem hep bu sekilde duygu sömürüsü yapar) annem yalvariyor karsidan ben diyorum ben kararimi verdim anlastim kalicam diye. Her neyse uzadikca uzadigi icin belli bir Zaman sonra cevap vermemeye basladim bu kez babam geldi kadin karsinda agliyo ne hallere getirdin rezil ettin sen o... demeye basladi derken esek Sudan gelene Kadar iyi bir dayak yedim elim yüzüm mosmor gecti ama ne polise haber verdim ne de baska bisey yaptim sadece Allah senin belani versin elin degmisken öldür sende kurtul bende dedim bi daha giristi neyse o gün bu gündür dogum günü gecti bayram gecti bir kelam dahi etmedim.

Ben ondan artik nefret dahi etmiyorum. (Bu arada kücükken yedigim dayaklarin haddi hesabi yok)

Gelelim asil konuma annem ne kaynanasi ile ne kayin babasi ne görümceleri ile gecinemedi ve konusmuyorlar. Ayni sekilde kendi kardesleri de annemi sevmiyorlar ve görüsmemek icin elinden geleni yapiyorlar.

Erkek arkadasim zaza oldugu icin annemler onu Kabul etmiyorlar. Bi kere ayrilmistik ama daha sonra tekrar yollarimiz kavustu ve birbirimize iyi geldigimizi birbirimizi sevdigimizin gayet farkindayiz. Ayrilmazsam ondan beni evlatliktan red edeceklermis ikiside. Her neyse Ben ayrilmiyorum.

Dün aksam tekrar bu konuyu acti annem ne yaptin dedi dedim ayrilmadim hayatima müdahale etmekten vaz gec bu Hayat benim kimi sevip kimi sevmeyecegime de ben karar veririm, Karisma dedim.

Eger onu secersem kaybedermisim, ailem bana maddi anlamda her imkani taniyormusta niye böyle yapiyomusum hayatimi neden mahfediyomusumda mis ta mis.... Eger onu secersem defolacakmisim. Onlarin evinde onlarin internetiyle elin bilmem nesiyle yaziyomusum. Bisey demedim kendi odama gectim.

Geldi cocugun Ismini cismini adresini ver arastiricam dedi. Bende gerek yok evden cikiyorum 2 güne ben sizinlede bagimi kesiyorum, sartli sevgiye ihtiyacim yok benim dedim. (Onun hakkinda bir cok iftiralar savurdular, yok arastirmislar 3 cocugu varmis iki kez evlenmis beni kandiriyomus aslinda 28 degil 36 yasindaymis, beni daga kacircakmis ...)

Bende zamaninda nasil arastirdinizda onun hakkinda "Bilgi" edindinizse simdide edersiniz dedim.

Tabi Hanim efendinin istedigi olmadi ya bi fenalasmalar, bi tansiyonlarinin yükselmesi falan filan hastane arabasi cagirdik neyse geldiler ölctüler hastaneye gitti.

ANNEMDEN CIDDEN NEFRET EDIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABAMIDA ZATEN HAYATIMDAN SILMISIM !!!

Siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz? :KK42:

Son düzenleme:
yine de olse de kurtulsam demeni anlayamiyorum. kimse kusuruma bakmasin.
zaten kalacaksin istersen gormezsin onlari bir daha. bos yere beddua etme.

sizin gibi evlat asla istemem
insanlar burda neler yazıyor da annesine beddua etmiyor
sizin kararınıza saygı duyması lazımmıs duymamıs ama sizde resmen bir erkek için annem ölsün diyorsunuz
çoook ayıp ama yaptıklarınızı bulacaksınız bir gün unutmayın..
ayrıcada madem sevmiyorsun hiç görüşme ama beddua çok çok çok yanlış..

sizin gibi evlat asla istemem
insanlar burda neler yazıyor da annesine beddua etmiyor
sizin kararınıza saygı duyması lazımmıs duymamıs ama sizde resmen bir erkek için annem ölsün diyorsunuz
çoook ayıp ama yaptıklarınızı bulacaksınız bir gün unutmayın..
ayrıcada madem sevmiyorsun hiç görüşme ama beddua çok çok çok yanlış..

o Zaman iyi bir anne olmaniz gerekir iyi bir evlat istiyosaniz. Ben annemden memnun degilim ve emin olun o benim gibi evlat istemiyorsa bende onun gibi rolcü bir anne istemiyorum

Bir erkek icin demiyorum ben genel olarak annemi istemiyorum artik

Bütün konusmayi birakip sirf o cümleye odaklandiniz.

Ayni seyleri yazacaksaniz hic yorum yapmazsaniz sevinirim.

o Zaman iyi bir anne olmaniz gerekir iyi bir evlat istiyosaniz. Ben annemden memnun degilim ve emin olun o benim gibi evlat istemiyorsa bende onun gibi rolcü bir anne istemiyorum

Bir erkek icin demiyorum ben genel olarak annemi istemiyorum artik
ne olursa olsun kardeşim beddua edilmez
heleki anaya asla..
he istemiyorsan görüşmezsin olur biter...

Bütün konusmayi birakip sirf o cümleye odaklandiniz.

Ayni seyleri yazacaksaniz hic yorum yapmazsaniz sevinirim.
neden buraya yazan insan her türlü eleştiriye de açık olmak zorunda
anneye beddua edilmesi sence normal karşılanacak bir şeymi?

Yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm işin içinden çıkamadım. Hakkaten zor şeyler yaşıyorsun, yaşadığın olumsuzluklar sebebiyle nefret ediyorum dediğini düşünüyorum, Yarın annene yada babana Allah korusun birşey olsa yüreğin parçalanır. Yaşın oturmuş evini ayırıp kendi hayatını kurabilirsin, biraz birbirinizden uzak durmanız iki tarafıda rahatlatacaktır. Tek çocuk musun?

Ruh hastaları gibi davranmalarının sebebi ne acaba? Anlattığına göre hiç normal insanlar değil. Hele ki 26 yaşında kocaman kız çocuğunu dövmek, ona hakaret etmek rezalet bir şey.

Senin yerinde olsam ben de babamı silerdim. Annen daha iyi sanki babana göre.
Bence ne olur ne olmaz, bir gün onlara ihtiyacın olursa diye orta yolu bul.
Mesela ılımlı konuş. Rol yap. Bana karışamazsınız gibi cümlelerle daha da sivrilme.
Politik davran. Canımlı, cicimli ol, sevecen ol, siz haklısınız falan de amaaa istediğin her şeyi de yap.
Yani görünüşte abartma nefretini. Bu şekilde uzaktan uzağa iletişimde kalmaya devam et.
Anne babayı komple silmek olmaz. Yardımları olabilir sana zor anında.

öyle bir cümle kurdun ki tabiki herkes ona odaklanır
ne kadar sevmiyor olsanda etme beddua döner seni bulur unutma.

ne olursa olsun kardeşim beddua edilmez
heleki anaya asla..
he istemiyorsan görüşmezsin olur biter...

tamam belki suan cok doluyum cok sinirliyim o yüzden böyle bir tepki veriyorum siliyorum o cümleyi.

neden buraya yazan insan her türlü eleştiriye de açık olmak zorunda
anneye beddua edilmesi sence normal karşılanacak bir şeymi?

elestiriye kapali degilim ki ben sadece onca yazdigim seylere ragmen birtek o cümleye odaklanmanizi anlayamiyorum. Herkes ayni seye deginecekse hic yazilmasin daha iyi. Benim yardima ihtiyacim var suanda elestirilip iyice sinirimin bozulmasini istemiyorum.

Kabul ediyorum yanlisti. Ve siliyorum kusura bakmayin haklisiniz.

Yaş 26 küçük olmamakla birlikte mantıklı kararlar verecek bir büyüklükte de değil yaşın.Ailenle aranızda,bırak sevgiyi,saygı kalmamış.Her ne yaparlarsa yapsınlar,sanki mahalleden çocukluk arkadaşınla konuşuyormuş gibi davranıyorsun.9 ay karnında taşımış,doğumsancısı çekmiş.Beslemiş büyütmüş bu yşa getirmiş.Ya insan düşmanı için bile demezken hem de anne için nasıl ölsün diyebilir.
Nice evlatlar var,aç susuz bırakılan,babası içip içip eve gelip döven sokağa atan,başkasına peşkeş çeken.Sen ne yaşadın bu hayatta ya.Şu anlattıklarının hiçbiri anneye babaya böyle bir nefret tohumu ekmeni gerektiren şeyler değil.İnsanlar bebekken cami avlusuna bırakana ana babalarını bile yıllar sonra arayıp bulmaya çalışıyorlar.
Anne babanın sana karşı yanlışları vardır elbet ama bunun karşılığı ölmelerini mi istemektir.Üzerlerinde hakları var.Tabiki genç kızının yalnız kalmasını istemez yabancı memlekette.Bunu söylemeye hakları var.
Yine de umarım, budüşüncelerinden ve yaptıklarından ötürü Allah seni çok kötü sınamaz canım.İnşallah hatandan dönersin.

inş hakkınızda hayırlı işler vesile olur inş ,anne babaya kızıpta yanlış şeyler yapmazsınız, şuan çok öfkeli sinirlisin doğrular yanlış, yanlışlar doğru olabiliyor ...

Ne demesini bekliyorsunuz o kadar dayak yemiş yarabbi şükür mü desin?:KK14:

Arkadaslar hakli canim normaldede kisiligimde yoktur aslinda bende cok kizarim öyle evlatlara ama bi an bos mu bulundum aksamin sinirinden mi dedim bilemiyorum.

Yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm işin içinden çıkamadım. Hakkaten zor şeyler yaşıyorsun, yaşadığın olumsuzluklar sebebiyle nefret ediyorum dediğini düşünüyorum, Yarın annene yada babana Allah korusun birşey olsa yüreğin parçalanır. Yaşın oturmuş evini ayırıp kendi hayatını kurabilirsin, biraz birbirinizden uzak durmanız iki tarafıda rahatlatacaktır. Tek çocuk musun?

Hayir birde benden Kücük kiz kardesim var kuzu gibi herseylerine evet der o yüzden onla hic problemleri yok.

Ruh hastaları gibi davranmalarının sebebi ne acaba? Anlattığına göre hiç normal insanlar değil. Hele ki 26 yaşında kocaman kız çocuğunu dövmek, ona hakaret etmek rezalet bir şey.

Senin yerinde olsam ben de babamı silerdim. Annen daha iyi sanki babana göre.
Bence ne olur ne olmaz, bir gün onlara ihtiyacın olursa diye orta yolu bul.
Mesela ılımlı konuş. Rol yap. Bana karışamazsınız gibi cümlelerle daha da sivrilme.
Politik davran. Canımlı, cicimli ol, sevecen ol, siz haklısınız falan de amaaa istediğin her şeyi de yap.
Yani görünüşte abartma nefretini. Bu şekilde uzaktan uzağa iletişimde kalmaya devam et.
Anne babayı komple silmek olmaz. Yardımları olabilir sana zor anında.

Annem daha iyi mi degil mi artik gercekten bilmiyorum bildigim tek bisey var kafasinda kurar oynar. Artik kadindan tiksiniyorum. Annem olarak göremiyorum biktim yoruldum ya. Istedigi birsey olmayinca hemen hastalanir ki dedigini yaptirabilsin. Bu yüzden tiksiniyorum artik.

hayır ama görüşmez olur biter
beddua heleki anneye hiç olmuyor..
birde döner dolaşır sahibini bulur...

öyle bir cümle kurdun ki tabiki herkes ona odaklanır
ne kadar sevmiyor olsanda etme beddua döner seni bulur unutma.

Yaş 26 küçük olmamakla birlikte mantıklı kararlar verecek bir büyüklükte de değil yaşın.Ailenle aranızda,bırak sevgiyi,saygı kalmamış.Her ne yaparlarsa yapsınlar,sanki mahalleden çocukluk arkadaşınla konuşuyormuş gibi davranıyorsun.9 ay karnında taşımış,doğumsancısı çekmiş.Beslemiş büyütmüş bu yşa getirmiş.Ya insan düşmanı için bile demezken hem de anne için nasıl ölsün diyebilir.
Nice evlatlar var,aç susuz bırakılan,babası içip içip eve gelip döven sokağa atan,başkasına peşkeş çeken.Sen ne yaşadın bu hayatta ya.Şu anlattıklarının hiçbiri anneye babaya böyle bir nefret tohumu ekmeni gerektiren şeyler değil.İnsanlar bebekken cami avlusuna bırakana ana babalarını bile yıllar sonra arayıp bulmaya çalışıyorlar.
Anne babanın sana karşı yanlışları vardır elbet ama bunun karşılığı ölmelerini mi istemektir.Üzerlerinde hakları var.Tabiki genç kızının yalnız kalmasını istemez yabancı memlekette.Bunu söylemeye hakları var.
Yine de umarım, budüşüncelerinden ve yaptıklarından ötürü Allah seni çok kötü sınamaz canım.İnşallah hatandan dönersin.

Haklisiniz arkadaslar bos bulundum kusura bakmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back