- 14 Kasım 2021
- 673
- 548
- 53
- 34
- Konu Sahibi sansliguzellik
Evet eminim iyi gelmiştir!Sizin annenizin fedakarlığını size çabasını dinlemek eminim konu sahibine çok iyi gelmiştir (!)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eminim iyi gelmiştir!Sizin annenizin fedakarlığını size çabasını dinlemek eminim konu sahibine çok iyi gelmiştir (!)
Anneniz öz mu ?Merhaba arkadaşlar uzun zamandır devam eden ve artık kırıldığım mesele aslında.
Ben 25 yaşındayım 5 senelik ilişkim var. Allah nasip ederse seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Bu sene iş bulamadım yaşadığımız yerde pek fırsat yok çünkü. Ama evde maddi durumumuz da iyi babam yurtdışında çalışıyor. Nerdeyse 1 senedir herşeyden eve 2 şer 3 er alan anneme şakayla karışık 1 tanesini de çeyizime koysam dedim. Yok olmaz ben kullanıcam dedi. Benim gelirim olmadığı için kendim alamıyorum. Çalışınca al kendine dedi. Elinde para olmasa istemem ama var, hemde babamın parasını bize pek koklatmaz her seferinde şunu söyler, ben babanın kahrını çok çektim şimdi parasını harcamak benim hakkım diye, böyle bir dünya var mı? Üzülüyorum çünkü benim için, kızıma diye bişey yapmıyor, tek dediği kendin yaparsın. Evde fincan takımı kaynıyor, geçen bimden almış yine, çok beğendim anne benim olsa ya dedim yok ben kullanıcam dedi. Sizce çok mu abartıyorum, özeniyorum bazen bazı anne kızlara yoksa normal mi kaç yaşındasın diyip duruyo. İnşallah bir an önce iş bulup kendi çeyizimi yaparım. Ne yapayım sizce?
Konu sahibinin annesi sizinki gibi degil iste, o yuzden konu acmis ya hani?Baban senin hesabinada atabilir para ortak hesap bahane gibi..bende çalıştım aldığım parayı anneme verdim herseyimi aldi ama çalışmadığım zamanlarda kendi hep bişeyler alır koyardi kenara hatta ev aldı diye ev görmesine gelenlerin getirdiği hiç birşeye dokunmadı ihtiyacımız olduğu halde bisekilde idare edip benim ceyizime koydu herseyi
1 sene boyunca kpssye çalışıyorum çünkü, görüyolar halimi. Geçen sene çalıştım anneme hediyeler de aldım şimdi benim cebimde para yokken al kızım lazım olur demesi gerekmez mi? Ben patron gibi yetişmiyorum. Kendine almasın demiyorum 3 tane kendine alıyorsan evladına 1 tanesini hediye etmez misin? Ben evde yatıp keyif yapmıyorum olayı çok yanlış anlamışsınız. Her anne fedakarlık yapmıyo emin olun.neden çalışıp kendiniz almıyorsunuz? Seneye evleneceğiz eee tüm yükü annem babam çeksin. Haksız mı kadın çilesini yıllarca çekiyor şimdi para harcıyacak hayır kendine almasın bana alsın demek asıl bencillik. beş yıllık bir ilişkiniz var madem çalısın kardeşim . ben iyi bir okul bitirdim mühendis oldum ilk işe girdiğimde asgari ücretin bir tık üstünü aldım sırf evlenmeyi planladığımız için burnumdan getirdi patron hayatı .. Sen evde otur sana ev dizilsin annen sürekli fedakarlık yapsın
Kesinlikle bizde çektik, Allah biliyor ya ben liseye giderken evde yiyecek bişey yok diye 2 zeytin yiyip oruç tutardım okulda bişey canım çekmesin diye. Ne diyim haklınız inşallah gönlüme göre olur sağolun...Babanizin kahrini tek basina mi cekmis, size cektirmemis mi?
psikolojsi bozuktur falan demicem vallahi, bildigin kötü biri.
Insan kizina bunu mu layik görür?
yaziklar olsun ya.
Siz de öyle boyle bir is bulun calisin, ananiz bile acimiyor, kimseye guvenmeyin her daim paranizi kazanin.
Evet ona benzemesem şüphe edebilirdimAnneniz öz mu ?
İş arıyorum bunu ifade ettim. Çalışmak istemiyorum diye bir kelime kullanmadım. İş kolay bulunmuyor bu kadar işsiz varken Türkiyede bi benim işsiz kalmam anormal mi?Çalışmayı denesinize.Benim tanıdığım bir kız var.2 ablasını annesi tüm yükü erkek evine yıkarak evlendirdi.Kizlar çok utandı.Kucuk olan saat 6 da dolmuşa biner ilçe merkezine gidip üstüne , hergun 1 saat gidiş 1 saat geliş il merkezine giderek haftanin altı günü çalışıp her istediğini aldı.Simdi herşeyi tam imiş.Tadina çıkara çıkara evleniyor.Biz de bravo diyoruz.Ama aldığını hemen çeyiz alıyormuş...
Ama evet haklısınız.Anneniz normal değil.Normali bu değil.Heves eder,en güzeli en iyisi kızının olsun ister anneler.Ama sizinki de bu model.Dwgistiremeyeceginize göre durumu kabullenip yola devam edeceksiniz.Evlendikten sonra da etliye tuzluya karistirmayacaksiniz.
Yani gerçekten çok üzgünüm lütfen beni yanlış anlamayın ben de anneyim evime aldığım bir şeyi ileride kızım isterse hatta istemezse zorla veririm ya .cefasını ben çektim şimdi de sefasını çekeceğim nasıl bir zihniyettir((( eş olarak olarak sıkıntı çekmiş olabilir ancak kocası sizin de babanız yani babanız ile bu konuda konuşup size de bir bütçe belirlemesini söyleyemez misiniz acaba aklıma bir tek bu geldi en azından bir iş bulana kadarEvet ona benzemesem şüphe edebilirdim
Bana bişey almasa bile manevi desteğini de isterdim ben. Nice zorluklarla yuva kuran insanlar var. Benimle o heyecanı daha çok mutlu ederdi. Ayrıca en çok evlenip gitmemi isteyende kendisiyken. Sınavdan sonra ne iş olursa giricem çalışcam mesleğim olmasada, teşekkür ederim.Ben evlenirken annem yardım etti ancak çalışırken maaşımdan eve destek olurdum her zaman.
Yani bana göre evlenmeyi düşünen insanın ailesinden eşya vs almasını beklemek bana göre saçma evlenebilecek yaşa gelen insanın evini kurabilecek maddi özgürlüğu olmalı.
Anne veya baba yardım ederse lütfetmiş olur ancak.
Bir şekilde bir iş bulmaya çalışın derim, illaki yapılacak bir iş bulunur küçük bir yer olsada.
Annelik ruhunu inanınki hiç hissedemiyorum kendisinde. Ben verse bile kabul etmem bu saatten sonra anne kız arasında bunların lafı olur mu ben buna şaşıyorum. Sınavımdan sonra Allah nasip ederse ne iş olursa gircem. Teşekkür ederim.Yani gerçekten çok üzgünüm lütfen beni yanlış anlamayın ben de anneyim evime aldığım bir şeyi ileride kızım isterse hatta istemezse zorla veririm ya .cefasını ben çektim şimdi de sefasını çekeceğim nasıl bir zihniyettir((( eş olarak olarak sıkıntı çekmiş olabilir ancak kocası sizin de babanız yani babanız ile bu konuda konuşup size de bir bütçe belirlemesini söyleyemez misiniz acaba aklıma bir tek bu geldi en azından bir iş bulana kadar
Konu sahibi sormuş ya hani normal mi diye işte ona cevaben! Normal değil bak benimki böyle yaptı demek istedim çünkü normali bu ya !! Ne acayip insanlarsiniz yahu,konu sahibinden çok sizler alinmissinizKonu sahibinin annesi sizinki gibi degil iste, o yuzden konu acmis ya hani?
Boyle anlatinca noldu simdi?
Normal olmadigi aşikar zaten, normal mi diye sormasindaki sebep aslinda durumun anormalligine inanamasi.Konu sahibi sormuş ya hani normal mi diye işte ona cevaben! Normal değil bak benimki böyle yaptı demek istedim çünkü normali bu ya !! Ne acayip insanlarsiniz yahu,konu sahibinden çok sizler alinmissiniz
Amin Allah razı olsun cümlemizin annesine hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin rabbim,yani art niyetle yazmadım ama başka biride sizinkinin tarzında bişey yazmış ondan dedim yoksa kötü bı niyetim falan yoktu yani,arada safligimami geliyor neNormal olmadigi aşikar zaten, normal mi diye sormasindaki sebep aslinda durumun anormalligine inanamasi.
Sizin annenizin de (allah uzun saglikli ömür versin) yaptigi genel kabul edilen bir normallik zaten.
Bana bişey almasa bile manevi desteğini de isterdim ben. Nice zorluklarla yuva kuran insanlar var. Benimle o heyecanı daha çok mutlu ederdi. Ayrıca en çok evlenip gitmemi isteyende kendisiyken. Sınavdan sonra ne iş olursa giricem çalışcam mesleğim olmasada, teşekkür ederim.
Acaba anneniz biraz fazlamı hırpalandı bu hayatta? Çünkü düşünüyorum bir annenin evladinın mutluluguyla mutlu olmayip birde sırf kurtulabilmek icin evlenmesini istemesi degisik bir psikoloji sanırım.Bana bişey almasa bile manevi desteğini de isterdim ben. Nice zorluklarla yuva kuran insanlar var. Benimle o heyecanı daha çok mutlu ederdi. Ayrıca en çok evlenip gitmemi isteyende kendisiyken. Sınavdan sonra ne iş olursa giricem çalışcam mesleğim olmasada, teşekkür ederim.