Toyumvar Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2019 1.322 547 25 10 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim #61 Ceylinimdeceylinim .!.: Evet aynısı, illa söylenecek yoksa duramiyor. Yumurta soyma şeklime bile karışıyor misal diğer turlu soy öyle yumurta mı soyulur diyor. E soyuluyor ki soyuyorum Genişletmek için tıkla... Daha baskın ol send eonun işini beğenme bu sefer o sana danışmaya başlayacaktır.
Ceylinimdeceylinim .!.: Evet aynısı, illa söylenecek yoksa duramiyor. Yumurta soyma şeklime bile karışıyor misal diğer turlu soy öyle yumurta mı soyulur diyor. E soyuluyor ki soyuyorum Genişletmek için tıkla... Daha baskın ol send eonun işini beğenme bu sefer o sana danışmaya başlayacaktır.
A anneadimne Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 36 20 10 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim #62 Cherry92 .!.: Onun evi onun kuralları , yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... Rica ediyorum saçmalamayın.Aileysek orası hepimizin evi.
Cherry92 .!.: Onun evi onun kuralları , yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... Rica ediyorum saçmalamayın.Aileysek orası hepimizin evi.
socialscientist Huysuz Şirin Emma Kayıtlı Üye 4 Şubat 2019 3.886 8.646 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim #63 Aynı benim annem. 30 yaşındayım saldım artık. Zaten senelerdir uzakta yaşıyorum. Şimdi duvarları eleştirsin.
Aynı benim annem. 30 yaşındayım saldım artık. Zaten senelerdir uzakta yaşıyorum. Şimdi duvarları eleştirsin.