Az kalmış kuzu,sabretvalla 6 yıllık tempolu iş hayatı beni çok yordu ve sanırım daha bir 25 senem var
GünaydınGünaydınlar hanımlar.
Koca ülkede tek ise giden sensin galibaeeeenerde bu millet kimse işe gitmiyor heralde
miss herkes yatıyor
ülkede değilde topikte tek benim sanırımKoca ülkede tek ise giden sensin galiba,cukum
Şükürler olsun ki sagliklisin ve çalışabiliyorsun canım, işin şakası bir yana :)Çalışabilmek çok güzelülkede değilde topikte tek benim sanırım
orası öyle ama erken uyanmak çok kötüŞükürler olsun ki sagliklisin ve çalışabiliyorsun canım, işin şakası bir yana :)Çalışabilmek çok güzel
Gayet iyiyim şekercigim,sen nasılsın?Günaydınlar şekercim nasıl oldun iyisin demi.
Gayet iyiyim şekercigim,sen nasılsın?
Derdini seveyim ,ben kendim uyanınca gelirim,siz bana saat veremezsiniz diye resti çekorası öyle ama erken uyanmak çok kötü
çalışmanın bence tek kötü yanı varoda işin bitince boş boş oturuyorsun çıkamıyorsun bekliyorsun saati
halbuki iş bitmiş bırak çıkayım
evet tabiki kapı orda derlerDerdini seveyim ,ben kendim uyanınca gelirim,siz bana saat veremezsiniz diye resti çekBöylece bir işin kalmaz ve sorun ortadan kalkar,nasıl fikir ama,bence şahane
Çok şükür,ben de senin iyi olmana çok sevindimÇok sevindim iyi olmana,bende iyiyim daha bir toparladım kendimi.
E senin bir suçun yok,onlar sana yol vermiş olurevet tabiki kapı orda derler
Çok şükür,ben de senin iyi olmana çok sevindimDaha da iyi ol❤♥
Sen de sağol şekercigimİnşallah canım benim sağol
Seninle aynı profil resmi kullanan bir üye var,sen yokken hep sen yazdin sanıp heyecanlanıyordum,geri geldin sanipİnşallah canım benim sağol
Seninle aynı profil resmi kullanan bir üye var,sen yokken hep sen yazdin sanıp heyecanlanıyordum,geri geldin sanip