- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kitapta yokmuişte ondan hepimiz hastayız şişmanız
404 not found
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitapta yokmuişte ondan hepimiz hastayız şişmanız
404 not found
Sorma bam mide küçültme ameliyatı oldum normal yemek yerken tıkanıyorum ama çerez yerken hiç ses çıkarmıyor midem.darısı başıma ben çikolatayı bıraksam diyetsiz gider kilolarım o kadar abur cubura düşkün insanım aslında bunu kilo vermek için değil yaşam tarzı haline getirmek gerek
Aynen. İlk zamanlar beni çok zorladılar bir parça ye küçücük ye kız ucundan ye diye diye. Neyseki alıştılaraynen bizim toplumumuzda burda ye evinde devam edersin yemezsen darılırım anlayışı oldukça iradeyi sağlam tutmak çetin :)
Sağlık için olduğunu anlasalar:)Aynen. İlk zamanlar beni çok zorladılar bir parça ye küçücük ye kız ucundan ye diye diye. Neyseki alıştılar
alimiyonA grubu için başka yazılar var mı? Birde kan grubu gibi başka genetik özelliğe göre bilgi var mı? Doğum tarihi inanmıyorum ama burç falan
Şimdide daha fazla verme işte sende çok zayıflık güzel durmaz diyorlar. beni hiç zayıf görmediniz ki hele bir görün sonra karar verirsiniz diyorumSağlık için olduğunu anlasalar:)
Kimseyi dinleme canım sonuna kadar devam:)Şimdide daha fazla verme işte sende çok zayıflık güzel durmaz diyorlar. beni hiç zayıf görmediniz ki hele bir görün sonra karar verirsiniz diyorum
diyet yaparken bi yere gidesim gelmiyor o sebepleAdımız çıkar
yarın atayım hacı :)Kitapta yokmu
Sorma bam mide küçültme ameliyatı oldum normal yemek yerken tıkanıyorum ama çerez yerken hiç ses çıkarmıyor midem.
Sağlığımız için yapmamız gereken çok şey var ama işimize geleni yapmayı tercih ediyoruz
insanlar çok bilinçsiz bu sebepten bıçak altına yatan ve nefsiyle mücadele eden insana ikramda bulunuyorlar bu ateşte yanana odun atmak gibi bi şeyAynen. İlk zamanlar beni çok zorladılar bir parça ye küçücük ye kız ucundan ye diye diye. Neyseki alıştılar
bunu görmemişim kusura bakma.
Tamam canım sağol iyi gecelerdiyet yaparken bi yere gidesim gelmiyor o sebeple
yarın atayım hacı :)
insanlar çok bilinçsiz bu sebepten bıçak altına yatan ve nefsiyle mücadele eden insana ikramda bulunuyorlar bu ateşte yanana odun atmak gibi bi şey
ben yarın sana dm listenin fotoğraflarını atayım olur mu? sabah erkenden işe gidecek gibi ayaklanan küçük adamım var onun için şimdi uyumam gerek :)
Yani mecburen gidiyoruz:)diyet yaparken bi yere gidesim gelmiyor o sebeple
yarın atayım hacı :)
insanlar çok bilinçsiz bu sebepten bıçak altına yatan ve nefsiyle mücadele eden insana ikramda bulunuyorlar bu ateşte yanana odun atmak gibi bi şey
ben yarın sana dm listenin fotoğraflarını atayım olur mu? sabah erkenden işe gidecek gibi ayaklanan küçük adamım var onun için şimdi uyumam gerek :)
Aynen. Bir biz kaldık abla hadi sanada iyi gecelerKimseyi dinleme canım sonuna kadar devam:)
İyi geceler canımAynen. Bir biz kaldık abla hadi sanada iyi geceler
Bende diyorum neden tombisim veremiyorim görüyor musun N Nana kan grubundan misB grup için tavuk sıkıntı metabolizmayı yavaşlatıyormuş zaten b olanlar genel olarak tombul olurmuş Aidin hocanın bir videosunda öğrenmiştim
A grup için kırmızı et ve tereyağ sıkıntı eti kendi kestiği kurban etinden yiyebilir ibadet olduğu için ama normal etler sıkıntı diyor tereyağı da tibet' liler gibi küflendirerek yenmesini tavsiye ediyor
rica ederim aklına takılırsa sorabilirsin ben de her ikisinin de kitabı mevcut bakar söylerim
Aidin Salih sedef egzama gibi bir çok cilt hastalığının yanlış beslenme sonucu atılamayan toksinlerin dışa vurumu diyor beslenme düzelirse bunlarda geçer diyor niyetlenip bu şekilde beslenesim var ama nefsime zor geliyor çikolatayı bırakmak
Inşallah bugüne daha iyi uyanmışsındır canımSağ ol kuzum.
İnşallah geçer. Fazla kendimi dinlemek istemiyorum geçsin diye.
Hadi inşallah bitmiştir ,erken emeklilik isteyenlerde bugün Ve tabii günaydınVirüs bitmiş diyolaaaaaaaaaaaa
O zaman hadi işe
Günaydınnnnnnnn
Emekli olmak istiyorum
valla 6 yıllık tempolu iş hayatı beni çok yordu ve sanırım daha bir 25 senem varHadi inşallah bitmiştir ,erken emeklilik isteyenlerde bugün Ve tabii günaydın