- 24 Eylül 2018
- 97.374
- 292.814
Ben bir kaç ay önce fark ettim ,senin olmadığın zamanlarda. Geri gelmiş deyip baktıkça o üye cıktı hep :)Biliyorum eskibir üyedir kendisi tanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir kaç ay önce fark ettim ,senin olmadığın zamanlarda. Geri gelmiş deyip baktıkça o üye cıktı hep :)Biliyorum eskibir üyedir kendisi tanırım.
ona cesaretim yok jennam..İnşallah dediğimi yapıp ben istediğim saatte gelirim diye atarlanmadin Bal0ncuk
Dualarım hep seninle dillendirmesem deona cesaretim yok jennam..
tüp bebek yapacam para lazım onu bebeden sonra düşünecem
teşekkür ederimDualarım hep seninle dillendirmesem de
Rica ederim canim,ne demek:) Herkesin yarası içinde işte,kim ne yaşıyor bilmiyoruz. Allah bu dertlerimizi unutturacak dert vermesinteşekkür ederim
öyle gülüyorum felan ama kafam çok yoğun..
İstanbul kazan.. Baloncuk kepçe.. bakalım neler yaşayacam 3-4 ay sonra
amann buda geçerRica ederim canim,ne demek:) Herkesin yarası içinde işte,kim ne yaşıyor bilmiyoruz. Allah bu dertlerimizi unutturacak dert vermesin
Geçer tabiiçok şükür, iyiyimamann buda geçer
sen nasıl oldun
daha iyi ol inşallahGeçer tabii♥çok şükür, iyiyim
Sen de inşallahdaha iyi ol inşallah
Ben bir kaç ay önce fark ettim ,senin olmadığın zamanlarda. Geri gelmiş deyip baktıkça o üye cıktı hep :)
Tamam sekercigimBende görmüştüm tanıdığım bildğim bir üye olunca.
Tamam sekercigim
Ondan cazip geldi herhalde Bir ara hareket ediyor gibiydi hattaBizim nene ödüllü varya enlerde 1.olmuştu:))
Ondan cazip geldi herhalde Bir ara hareket ediyor gibiydi hatta
Profilde diyorum ben de evet,ediyordu cunkuSayfada hareketli olmadı bir ara profilde vardı.
Profilde diyorum ben de evet,ediyordu cunku
İslerimi halledeyim ,mutlu bir gün olsun inşallah hepimize
diyet yapan insana yemek yedirme çabası=akraba terörüYani mecburen gidiyoruz:)
Sağol şekercigimOynamıyor şimdi hareketli olanı vardı galeride ona bakayım yine.
Kolay gelsin şekercim.