Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Onlarin dozlari var 10luk 20lik iste doktor ayarliyor cok sivilcesi olan belki yuksek doz kullanmistir ve bunyeylede ilgili tabiki. Benim kardesimde kullandi bitirdi simdi. Bizde genetik :)
Benimde ablam da kullandı onun hem kisa sürdü hemde çok yan etkisi olmadi şu an hiç yok, Benimki ondan da az daha çabuk geçer inşallah 😁

ama böyle olmaz ki daha çok detay vermelisin 🤓
Siz isteyin yeterki. Ben tüp mideliyim ömürlük kurallarımızdan biri bu.
Mesela sabah kahvaltıda çay içmek yok ya 30 dk önce yada 30 dk sonra. Yemeğin yanında su ayran kola soda içmek yok. Çorbanın yanondada katıları yemek yok. Anlatınca karışık oluyor ama zor değil yani. Mesela ben sabah su içip kahvaltıyı yapmak için yarım saat bekliyorum. Öğlen çorba içersem yanonda cacık yiyebilirim. Ben doyuyorum mideden dolayı ama mesela doymazsan makarna et yemek için 30 dk beklemen lazım. İlk çok zordu ama alıştım. Anlatabilmişimdir umarım

Siz isteyin yeterki. Ben tüp mideliyim ömürlük kurallarımızdan biri bu.
Mesela sabah kahvaltıda çay içmek yok ya 30 dk önce yada 30 dk sonra. Yemeğin yanında su ayran kola soda içmek yok. Çorbanın yanondada katıları yemek yok. Anlatınca karışık oluyor ama zor değil yani. Mesela ben sabah su içip kahvaltıyı yapmak için yarım saat bekliyorum. Öğlen çorba içersem yanonda cacık yiyebilirim. Ben doyuyorum mideden dolayı ama mesela doymazsan makarna et yemek için 30 dk beklemen lazım. İlk çok zordu ama alıştım. Anlatabilmişimdir umarım
Ama bunu sadece tüp mide ameliyatı olanlara öneriyolar diye biliyorum yanılıyomuyum o_O

X