Hoşgeldin gönlümün sultanıBöreklerin kraliçesiTacı bakalım kime devredeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin gönlümün sultanıBöreklerin kraliçesiTacı bakalım kime devredeceksin
Onu ben attım, el açması börek için o, 1 tepsi yap gönder diyeBen de diyorum benim hesaba kim para attı durduk yere,sağolasın
Hazır yufka camiiHangi camiye gidiyorsun
bENİM OĞLAN DA BENZERİNİ KULLANMIŞTI AKNETRENTUnide oda arkadaşımın biri rouactan diğeri zoretanin kullanıyordu, rouactan kullanan çok çekti yan etkilerinden kiz derslere gidemiyordu bir sabah dudagi siserdi bir sabah gözleri ama onun çoktu sivilcesi beni okadar etkilemez diye umuyorumvirus zaten bitecek gibi durmuyor kıştan önce zor
Daha vermem gereken 80 paket var bende hala geziyorum umarım veririzVermişsin artık sevmen lazım kendini ben hala onlarla geziyorum
öncelikli hedefim 60 kilonun altına düşmek öyle büyük hedefler motivasyonumu bozuyor :/O zaman fazla canım önce 5 kilo hedef koyarsın sonra bir 5 daha tamamdır
İyi olmuşEskiden ne üyeydim ama şimdi kayıtlı üye olmuşum
Yalnız ben el açmasında kraliçeyim,hazır yufkalarda sonlardaydımHoşgeldin gönlümün sultanıBöreklerin kraliçesiTacı bakalım kime devredeceksin
Onlarin dozlari var 10luk 20lik iste doktor ayarliyor cok sivilcesi olan belki yuksek doz kullanmistir ve bunyeylede ilgili tabiki. Benim kardesimde kullandi bitirdi simdi. Bizde genetik :)Unide oda arkadaşımın biri rouactan diğeri zoretanin kullanıyordu, rouactan kullanan çok çekti yan etkilerinden kiz derslere gidemiyordu bir sabah dudagi siserdi bir sabah gözleri ama onun çoktu sivilcesi beni okadar etkilemez diye umuyorumvirus zaten bitecek gibi durmuyor kıştan önce zor
Bu çok havalı olduYalnız ben el açmasında kraliçeyim,hazır yufkalarda sonlardaydım
Sana parasız da yaparım kiiiOnu ben attım, el açması börek için o, 1 tepsi yap gönder diye
İyi olmuş
Harcanacak yerde yokEvden alışveriş zorSana parasız da yaparım kiii
Ama neyse madem atmışsın ziyan olmasın harcayayım
Bak iste hakkımı yedirmem, en son hazır yufka böbreğinde sonuncu bendim, kendime ortak istemiyorum, benim bennn nana nanaaaaYalnız ben el açmasında kraliçeyim,hazır yufkalarda sonlardaydım
Hemen duygu sömürüsü
Sen kırmızı değil miydin?