İyiyim canım sağol:)Hoşbulduum. İyiyim teşekkür ederim. Siz nasılsınız ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol:)Hoşbulduum. İyiyim teşekkür ederim. Siz nasılsınız ☺
Gobit diyince bana gülüyolar bizim gobit olmuş pitaen son 63tü ama 2 aydır falan tartılmıyorum aldım gibi hissediyorum pil gelsin bakarız :)
memlekete bi gideyim dondurucuya lavaş ve gobit stoklayacağım bizim oranın lavaşı başka yerde yok incecik ve pide gibi uzun olur Lilimam bilir
Ablam bizim yasak 3-4 hafta önce kalktı:)İnşaallah:)Hafta sonu yasağiniz yoktu demek ne güzel...
Minik minik fazla yormadan yürüyüş iyi olur bitanem. Ben de önümüzdeki hafta başlayacam yürüyüşlere. Mutluluk hormonlarıni depolayalim .
Valla abla kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim kafamın yarısı beyaz diyebilirim. 23 yaşındayım güya gencim amaBenim o kadar yok:)
OlabilirKullanıcı yorumları nasıl
Gizemim iyi geceler canım.Hoşbulduum. İyiyim teşekkür ederim. Siz nasılsınız ☺
Masaj yap abla yada yaptırBoynum tutulmuş kıvranıp duruyorum kaç ilaç içtim hala geçmedi:)
Ne güzel ya...ben hapis olunca herkesi kendim gibi düşünüyorum.Ablam bizim yasak 3-4 hafta önce kalktı:)İnşaallah:)
memleket nere? genelde yufkayı bilirlerHmm biz yapmayiz oyle lavas yufka falan :) hic bilmiyorum :)
abla boyum bir buçuk metre (böyle yazdım belki okumadan geçilir)Hani sen çok kiloluydun:)
icat çıkarıyorlar ya onun adı gobit gobit kalacakGobit diyince bana gülüyolar bizim gobit olmuş pita
Yaptılar canım bakalım yarına nasıl olacak:)Masaj yap abla yada yaptır
Vallahi ablam hapis olmasak bile biz bir yere gitmiyoruz.Markete bile gitmedim:)Ne güzel ya...ben hapis olunca herkesi kendim gibi düşünüyorum.
O zaman fazla canım önce 5 kilo hedef koyarsın sonra bir 5 daha tamamdırmemleket nere? genelde yufkayı bilirler
abla boyum bir buçuk metre (böyle yazdım belki okumadan geçilir)
icat çıkarıyorlar ya onun adı gobit gobit kalacak
Bebeğim benim.Ablam canım ayran mı içtik ayrı düştük seni çoook özledim küçüğü tuvalete alıştırmaya hazırlanıyorum onun stresi sardı beni bide yapabildiğim kadar temizlik yapmaya çalıştım ondan kendimi pek yoğun hissettim
39 olmak üzereyim:)Valla abla kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim kafamın yarısı beyaz diyebilirim. 23 yaşındayım güya gencim ama
Hesabına bak ortii geldi bileKukrim 100 gonder yoksa karalamaya geliyorum
Kk üzerinden çek yazacakIBAN vermeyi unutmuşsun