- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Çok comertimdirSana parasız da yaparım kiii
Ama neyse madem atmışsın ziyan olmasın harcayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok comertimdirSana parasız da yaparım kiii
Ama neyse madem atmışsın ziyan olmasın harcayayım
Bende eşime sürdüm geçen bitanesi bitsin diye, napiyosun diye bakti yüzüme , çok yakıştı dedim ve koşarak uzaklastimBende öyle :)Evde benden başka kullanan var sorun olmuyor
O yaramazlık yapmadan önceydiSen kırmızı değil miydin?
Eşim kendi sürüyor zatenKullan kısmı olarak sadece kızları kasdetmedimBen hariç herkes:)Bende eşime sürdüm geçen bitanesi bitsin diye, napiyosun diye bakti yüzüme , çok yakıştı dedim ve koşarak uzaklastim
Para olsun yeter ki harcanacak yer olmaz mı hiçHarcanacak yerde yokEvden alışveriş zor
Yaramazlık yapınca pro üyelik gidiyor mu ?O yaramazlık yapmadan önceydi
He olaylardan gümbürtüye gittikSen kırmızı değil miydin?
Nemlendirici yazıyor Dr en büyük boyundanbENİM OĞLAN DA BENZERİNİ KULLANMIŞTI AKNETRENT
Bayağı dudak çevresi falan kuruluk yapmıştı
1-2 hafta sonra bende giderim belki hiç gitmedim:)Para olsun yeter ki harcanacak yer olmaz mı hiç
Bime giderim hiç harcayamasam
Evet senden çok oy almışım ,3 oy senden fazlaymışım ,sondan 3.olmuşumBak iste hakkımı yedirmem, en son hazır yufka böbreğinde sonuncu bendim, kendime ortak istemiyorum, benim bennn nana nanaaaa
Bak korkulu rüyan olur eskisi gibiO yaramazlık yapmadan önceydi
ama böyle olmaz ki daha çok detay vermelisinKatı sıvı ayrımı yaparak midenizi küçültebilirsiniz kilo vermek isteyen kızçeler.
Yuzsuzler birakmadilar peşimiziDaha vermem gereken 80 paket var bende hala geziyorum umarım veririz
Çıktım dolaştımNevreste bugun dışarı çıkma günündü çıktın mı bari
Kimlerdensin canımEskiden ne üyeydim ama şimdi kayıtlı üye olmuşum
Benim dr taaa o zaman 8 sene oluyor özel krem yazmıştı 100 tl yeNemlendirici yazıyor Dr en büyük boyundan
Evet gidiyor örnek aha benYaramazlık yapınca pro üyelik gidiyor mu ?
O çok büyük yaramazlık yaptı hakettiYaramazlık yapınca pro üyelik gidiyor mu ?
Ben habibtegillerden senKimlerdensin canım
Ben de eski sessizlerdenim belki çıkarirdim