- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Bende l pek düzenli kullanamıyorum maske falan alırım durur öyleBenimde öyle ara ara çıkıyor:)Kışın gittim doktora iki krem verdi sürünce geçiyor .Hatta yüzün açıldı diyenler var:)Ama ben düzenli kullanmıyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende l pek düzenli kullanamıyorum maske falan alırım durur öyleBenimde öyle ara ara çıkıyor:)Kışın gittim doktora iki krem verdi sürünce geçiyor .Hatta yüzün açıldı diyenler var:)Ama ben düzenli kullanmıyorum:)
Ben hep yarım yamalak yapabildiğim için biraz tül perde yıkanınca büyük iş yaptım sanıyorum malum yapışık ikiz gibi yaşadığım bi küçük varBebeğim benim.
Ben de çok özledim seni.
Aklımda olduğun için çok uzak düştük gibi hissetmiyorum ben. bayram öncesi temizlik sonrası temizlik hiç bitmiyor ki...ben de evi bayağı elden geçirdim. Biri temizlik yaptım veya yapıyorum deyince çok kirlenmiş hissedip tekrar başlıyorum...
Yanlış hesaba yatmış olmalıHesabına bak ortii geldi bile
Hadi git öv beni şimdi
Bende öyle :)Evde benden başka kullanan var sorun olmuyorBende l pek düzenli kullanamıyorum maske falan alırım durur öyle
Aahh o Dahliadivin yok muGizemim iyi geceler canım.
25.5' luk Elhan ablani hatırladın mı? Dahliadivin o kocişiyle takılıyor dedi rahatsız etmek istemedim cağiracaktim yoksa
Gelmem ,beni en alta etiketlemişsin
0016 0016 0016 0016 değil miydiYanlış hesaba yatmış olmalı
Dolar pahalı nevros, kukrim ortim sayılır ona indirim yoksa 101 idiO zaman 100 az olur
Üfüreyim mi sana heHesabına bak ortii geldi bile
Hadi git öv beni şimdi
deynepnazGelmem ,beni en alta etiketlemişsin
Ben de diyorum benim hesaba kim para attı durduk yere,sağolasınYanlış hesaba yatmış olmalı
Ohhh ama cuma ulaştım artık herkes biliyor, 3-5 atarlar köşeyi döndüm0016 0016 0016 0016 değil miydi
Bekliyorum bu sefer sende o işÜfüreyim mi sana he
Unide oda arkadaşımın biri rouactan diğeri zoretanin kullanıyordu, rouactan kullanan çok çekti yan etkilerinden kiz derslere gidemiyordu bir sabah dudagi siserdi bir sabah gözleri ama onun çoktu sivilcesi beni okadar etkilemez diye umuyorumvirus zaten bitecek gibi durmuyor kıştan önce zorAslinda ikside ayni ama farkli firmalardan cikiyor ama zor yazin kullanmak iyi degil kisa girerken basla ben 2 seneye yakin kullandim cok zor gecti biraz insani yipratiyor ama sonucu güzel:)
deynepnaz
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
@diğerleri
Oldu mu
Oldu başka, iflas mi edeyim 99 a yorum yazmaya üşenirimSüper indirim olmuş keşke 99 olsaydı
Anlaştığımız gibi ortiOhhh ama cuma ulaştım artık herkes biliyor, 3-5 atarlar köşeyi döndüm
Vermişsin artık sevmen lazım kendini ben hala onlarla geziyorumo zaman ben 124 paket mi vermişim. Iyyak tiksindim kendimden