Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Banada yazarmisin onları 😍dermapen daha iyiymiş zaten ben öyle evde kendim yapıyorum zaten canım Serum çok çeşit var hangisi iyi bilmiyorm birde benim sürekli çıkar sivilcem emziriyorum diye dr a gitmedim simdi virus geçerse inşallah rouactan kullanmaya niyetim var böyle devam ederse 🥴
Benimde öyle ara ara çıkıyor:)Kışın gittim doktora iki krem verdi sürünce geçiyor .Hatta yüzün açıldı diyenler var:)Ama ben düzenli kullanmıyorum:)

Ben 3 seans yaptirdim virusten 4. Seansima gidemedim. Ben daha once zoratenin tedavisi oldum sivilcem cikmaz yillardir roacutan gibi yani. Yarin bakip sana atarim resimlerini inanki daha almadim ama doktor cok sallamadi illa istedim diye yazdi ama vitaminlerden alicam ins :) kendi cildi cok guzeldi o yuzden guvendim ona 😃
Zoretanin daha hafifi Dr hangisini verirse artık razıyım:)

Sağ ol kuzum.
İnşallah geçer. Fazla kendimi dinlemek istemiyorum geçsin diye. :KK12:
Ablam canım ayran mı içtik ayrı düştük :KK14: seni çoook özledim:KK200: küçüğü tuvalete alıştırmaya hazırlanıyorum onun stresi sardı beni 🙈 bide yapabildiğim kadar temizlik yapmaya çalıştım ondan kendimi pek yoğun hissettim:KK45:

Kaç kilosun ona göre gaz vereceiğim:)
Ben 12 yıl önce 20 kiloyu gaza gelip vermiştim:KK70:
en son 63tü ama 2 aydır falan tartılmıyorum aldım gibi hissediyorum pil gelsin bakarız :)
Kalin oluyo onun icin kendim yaptim yani sert oluyo o hazirlari sevmiyorum :)
memlekete bi gideyim dondurucuya lavaş ve gobit stoklayacağım bizim oranın lavaşı başka yerde yok incecik ve pide gibi uzun olur 🤓 Lilimam Lilimam bilir 😉

Zoretanin daha hafifi Dr hangisini verirse artık razıyım:)
Aslinda ikside ayni ama farkli firmalardan cikiyor ama zor yazin kullanmak iyi degil kisa girerken basla ben 2 seneye yakin kullandim cok zor gecti biraz insani yipratiyor ama sonucu güzel:)

en son 63tü ama 2 aydır falan tartılmıyorum aldım gibi hissediyorum pil gelsin bakarız :)

memlekete bi gideyim dondurucuya lavaş ve gobit stoklayacağım bizim oranın lavaşı başka yerde yok incecik ve pide gibi uzun olur 🤓 Lilimam Lilimam bilir 😉
Hmm biz yapmayiz oyle lavas yufka falan :) hic bilmiyorum :)

Psikolojik olarak rahatlıyoruz:)
Ablam ben çok sakin bir yerde oturuyorum neredeyse yürüdüğümüz yollarda insan yok:)
2 defa çıktım ve diz kapaklarım,ayak bileklerim çok ağrıyor:)Evde otur otur güçsüzleştik:KK43:Korona olmasak kireçleme olacak:)Az çok hareket etmemiz lazım:)
Hafta sonu yasağiniz yoktu demek ne güzel...
:KK200:
Minik minik fazla yormadan yürüyüş iyi olur bitanem. Ben de önümüzdeki hafta başlayacam yürüyüşlere. Mutluluk hormonlarıni depolayalim . :KK68:

X