Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Canfeb ben bu sene dermapen yaptidim ozel bir hastanede doktorumda cok iyiydi yuzumde sivilce izleri var biraz. Ben ona cok sey sordum acikcasi bana dediki cogu urun bosuna gereksiz cilt bakimina geliyim dedim gelme gerek yok dedi bir maske yazdi sadece bunu kullan nemlendirici kullan dedi bir kac tane vitaminli serum önerdi. Kadinla bebeklerimiz ayniydida biraz kanka gibi olmustuk cogu sey aldatmaca falan dedi yani hemsirelerde oyle soyledi bilemiyorum sasirdim gel dese gidecektim hidrafishal bakimina duzenli olarak ama gereksiz dediler 🙂
Banada yazarmisin onları 😍dermapen daha iyiymiş zaten ben öyle evde kendim yapıyorum zaten canım Serum çok çeşit var hangisi iyi bilmiyorm birde benim sürekli çıkar sivilcem emziriyorum diye dr a gitmedim simdi virus geçerse inşallah rouactan kullanmaya niyetim var böyle devam ederse 🥴

Canım geçmiş okumayı boşver ,herkes burada olunca direk konuya dal:)Öyle yapınca dediğin gibi herkes gitmiş oluyor:)
Lilim burdan devam et gözünü seveyim. :cool:
Normalde öyle yapıyodum da bu sefer yarışmacıyımya hani bişey kaçırmayım dedim :KK70: unutmuşum burda sayfaların 20 şer 30 ar ilerlediğini :KK70:

Neşemiz daim olsun. :21::21::21:
Yarın yasakların kalkışı ayrı bir mutluluk sebebim oldu. Dışarı çikmasam bile bu çok güzel bir şey.
Psikolojik olarak rahatlıyoruz:)
Ablam ben çok sakin bir yerde oturuyorum neredeyse yürüdüğümüz yollarda insan yok:)
2 defa çıktım ve diz kapaklarım,ayak bileklerim çok ağrıyor:)Evde otur otur güçsüzleştik:KK43:Korona olmasak kireçleme olacak:)Az çok hareket etmemiz lazım:)

Banada yazarmisin onları 😍dermapen daha iyiymiş zaten ben öyle evde kendim yapıyorum zaten canım Serum çok çeşit var hangisi iyi bilmiyorm birde benim sürekli çıkar sivilcem emziriyorum diye dr a gitmedim simdi virus geçerse inşallah rouactan kullanmaya niyetim var böyle devam ederse 🥴
Ben 3 seans yaptirdim virusten 4. Seansima gidemedim. Ben daha once zoratenin tedavisi oldum sivilcem cikmaz yillardir roacutan gibi yani. Yarin bakip sana atarim resimlerini inanki daha almadim ama doktor cok sallamadi illa istedim diye yazdi ama vitaminlerden alicam ins :) kendi cildi cok guzeldi o yuzden guvendim ona 😃

X