- 24 Eylül 2018
- 97.366
- 292.794
İnşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah
ne güzel tevafuk ben de bugün et tantuni yaptım :)Hosbulduk :) bugun tavuk tantuni yaptim ama guzel olmadi sevmedik cok fazla acaba etten yapsaydim dahami guzel olurdu
Kız ne aldın sunum önemli iyi yap sunumu☺
[/QUOTE sunuma atom bombasi koyub patlaticam
Hee nasil guzelmiydi :) bide lavasinkendinmi yaptin ve maya koydunmu :)ne güzel tevafuk ben de bugün et tantuni yaptım :)
Neden hüzünlüsünİyiyim baliiiiiim, lakin biraz hüzünlüyüm yarın evime dönüyorum .
Sen nasılsın
Hoş buldum canim.Bal hatun,hoşgeldin
Çünki hic yapamdimmmmÇok güzel bir tarif aldı ama kendine güvenemiyor demek
Çok şükür canım, iyiyim Sen nasılsın?Hoş buldum canim.
Nasilsin bu gece...
Börekler aynıdır hatta malzemelerde benzer olur tek fark şekilleri:)Senin börek en kolayı sayılır:)Çünki hic yapamdimmmm
İyiyim NevrestemAblam bugün nasılsın
Etiket yaptın kalbimi çaldın
tartımın pili yok aldırayım tartılıp katılmayı planlıyorum :)Sende başladın mı diyete:)
bence güzeldi eşim de beğendi :)Hee nasil guzelmiydi :) bide lavasinkendinmi yaptin ve maya koydunmu :)
Hoşgeldin bize neşe getirdinİyiyim Nevrestem
Arkadaslarim cagirmis sevincle kostum geldim.
Sen nasilsin?
Yaa iki haftaya yakındır ailemin yanındayım iyi geldi burası hem bana hem kızıma biraz gidecek olmanın burukluğu var. Kızımda gitmeyelim kalalım deyip duruyor çocugu bile bı hüzün kapladıNeden hüzünlüsün
Tamam iyi olur :)Bu vesile ile gaza gelip kilo verirsin:)tartımın pili yok aldırayım tartılıp katılmayı planlıyorum :)
bence güzeldi eşim de beğendi :)
yok ben dondurucu da yufka ekmek vardı onu kullandım bugün evde ekmek yapma günüydü lavaşla uğraşmadım
Hmm bende mahali hamur yaptım ama kalin oldu mayasiz yapsaydim iyiyditartımın pili yok aldırayım tartılıp katılmayı planlıyorum :)
bence güzeldi eşim de beğendi :)
yok ben dondurucu da yufka ekmek vardı onu kullandım bugün evde ekmek yapma günüydü lavaşla uğraşmadım
Ben de iyiyim. Havada ruzgar yok polen yok ama ben hapsurup duruyorum. Hastaliktan saymiyorum bu durumu...burnumun kenarlari kizarmaya basladi...Çok şükür canım, iyiyim Sen nasılsın?