Gaziantep'te yaşıyorduk memlekete taşındık.Orada dikkatimi çekmiyordu:)Buraya geldik oğlumun sınıfında bütün çocuklar iri yapılı benim oğlum çok yediği halde hiç kilo almaz:)Yanlarında minicik kaldı:)Yani onlar sağlıklı beslenmedikleri için o durumdalar:)Sağlık kilodan önemli:)İdolümsün
benim çocuğum 2,5 yaşında bu zamana kadar çok dikkat ettim hala da etmeye çalışıyorum insanların ne dediği umrumda değil çocuğuma da kimse karışamaz gerektiği cevabı veririm. çocuğum olduktan sonra farkettim kimsenin çocuğuna çikolata vermemek gerek şeker vermemek gerek.
Küçücük çocuklara verilen abur cuburları gördükçe çok üzülüyorum
Ben reklamımı yapıyorum,işler kesat,caktirmaSana ahretliğinden kıvılcım çıkart diyolar sen kupa kaldırıyorsun ne haber
Bir kaçımız bari mutlu olsunMutlu ailelere ihtiyacı var toplumun iyi iyi takılsın kocişiyle...
Yani yarı yarıya sana göre.. salam sosis cipsi bende elimden geldikçe almam.. kızartma nadir yaparım.. kola zati yok.. Ama çikolataBizde öyle canım kola,meyve suyu,sosis,salam,sucuk bile almıyorum:)Cips vs:)Çikolata bile çok nadir ,şeker yemez,hamburgeri bilmezler:)Tabi bizde bilmiyoruz:)
Hee çıkartan yani benden de kıvılcım hala Israrcısın bu konudaBen reklamımı yapıyorum,işler kesat,caktirma
Yazdığımdan bunu mu anladım beybisu?Hee çıkartan yani benden de kıvılcım hala Israrcısın bu konuda
Bu Elalis ne yedirdi içirdi size böyle
İşte çikolata çok nadir oda bitter falan:)Yani yarı yarıya sana göre.. salam sosis cipsi bende elimden geldikçe almam.. kızartma nadir yaparım.. kola zati yok.. Ama çikolataabur cubur da şu şekilde.. arada bir markete gidersek herkesin 1 alma hakkı vardı.. o da hani yiyo bitiyo evde olmasın diye..
Yazdığımdan bunu mu anladım beybisu?
Gaziantepin güzelliği ya,sahaneİşte çikolata çok nadir oda bitter falan:)
Oğlum ek gıdaya baklava ve kuru dolma ile geçti o kadar söyleyeyim
Kesinlikle. Benim oğlum da normal kilolarda. Arkaşın çocuğu var akranlar . Neredeyse bizimkini 2 katı kilosu var. Babası diyor ki sizin çocuğun 1 saatte yaptığı hareketi benim ki 1 günde yapmıyor. Kilo= sağlık asla değilGaziantep'te yaşıyorduk memlekete taşındık.Orada dikkatimi çekmiyordu:)Buraya geldik oğlumun sınıfında bütün çocuklar iri yapılı benim oğlum çok yediği halde hiç kilo almaz:)Yanlarında minicik kaldı:)Yani onlar sağlıklı beslenmedikleri için o durumdalar:)Sağlık kilodan önemli:)
Ek gıdada özen gösterdim de oğlum o kdr küçük olsa nerde baklava yapıcamİşte çikolata çok nadir oda bitter falan:)
Oğlum ek gıdaya baklava ve kuru dolma ile geçti o kadar söyleyeyim
Aaaa ne alakası var ben kimse ben varken dokunamaz demek istedimHe sen kıyacan yani bana yani Elalis i bana tercih ediyorsun bakıyorum yokluğumda dengeler çok değişmiş
Ben sana yarın sabah şekillerle anlatacağım, şemalı falanbana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat o zaman
Öyle vallahiGaziantepin güzelliği ya,sahane
Benim oğlan uzun yaşıtlarına göre ama kilolu değil.. geerçi değildi diyim.. baya hareketliydi.. Ama karantinada evde kilo aldı..Kesinlikle. Benim oğlum da normal kilolarda. Arkaşın çocuğu var akranlar . Neredeyse bizimkini 2 katı kilosu var. Babası diyor ki sizin çocuğun 1 saatte yaptığı hareketi benim ki 1 günde yapmıyor. Kilo= sağlık asla değil
Şimdi yakaladım seni.TatlımYine denk gelemedik ama Vakit geçsin diye her şeyi izliyoruz bu ara
Tamamen katılıyorum canım:)Kesinlikle. Benim oğlum da normal kilolarda. Arkaşın çocuğu var akranlar . Neredeyse bizimkini 2 katı kilosu var. Babası diyor ki sizin çocuğun 1 saatte yaptığı hareketi benim ki 1 günde yapmıyor. Kilo= sağlık asla değil
En guzelini yapmış paşa yaÖyle vallahiBenim kızlar böyle dalga geçiyor.Çocuk ek gıdaya çiğköfteyle geçmiş diye