Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Vay seni Canfeb Canfeb seni sana gönlümün sultanı dedim iki senedir sen beş dk da harcadın beni inşallah sürgün saraylara gönderilirsin üstüne senden güzel gözdeler gelir harem de adın anılmaz inşallah hade bakalım :KK14: :KK70:
:KK74: o nasıl beddua kiz tövbe de senin duan tutar:KK70:

Şimdi yakaladım seni. :KK9:
Bebeğim vakit geçsin tarafı da var ama onların kültürleri dikkatimi çekiyor uyduruk bir dinleri var o kadar değişik ritüeller yapıyor ve buna inanıyorlar ki hoşuma gidiyor. Masal gibi bir hayat iyiler kötüler ve sonunda kötüler cezasını buluyor. :KK42:netfilikş dizileri beynimi yaktı. 50 bölüm izledim nerdeyse karısının elini tutmaya utanan adam var ...
Sen ne izliyorsun ben taşlanmayi göze alarak yazdım :KK71:
Hindistan denince burnuma psikolojik olarak koku geliyor, Allah affetsin:eek:Ben gerilim dizileri kovalıyorum, guldur guldur izliyorum YouTubedan,faydalı bir şey izlediğim yok yani 🤣

Hindistan denince burnuma psikolojik olarak koku geliyor, Allah affetsin:eek:Ben gerilim dizileri kovalıyorum, guldur guldur izliyorum YouTubedan,faydalı bir şey izlediğim yok yani 🤣
Guldurculeri kacirmiyorum canım ben de. :KK200:
Dünya kültürünün anası Hindistanmış kuzum...öyle deme Japonlar gibi değerlerine çok bağlılar. Fakir halk biraz pis ama zenginleri pırıl pırıl çok elit ...

Dünya kültürünün anası Hindistanmış kuzum...öyle deme Japonlar gibi değerlerine çok bağlılar. Fakir halk biraz pis ama zenginleri pırıl pırıl çok elit ...
Annemde çok seviyor hatta bayılıyor:)yemekleri,kültürleri anlata anlata bitiremiyor:)Zencefil hayatının merkezi:)

Benim ki psikolojik olabilir,aklıma sadece o resimler kazınmış. Japonlara hayran ötesiyim,hiç bir halktan nefret etmiyorum zaten ama ,Hindistan denince bir icim tuhaf oluyor :)

Annemde çok seviyor hatta bayılıyor:)yemekleri,kültürleri anlata anlata bitiremiyor:)Zencefil hayatının merkezi:)
Gopi gelinden bahsetti mi hiç :olamaz::olamaz:
Nevrestem dikjatimi çeken tek şey kültürleri zaten...kurgu umrumda değil...kullandıkları eşyalar hastalık tedavileri, dini törenleri, inançları kıyafetleri bayramları özel ve kutsal günleri o kadar çok şey görüp öğreniyoruz ucu bucağı yok....anneciginin yüreğine selamlar...:KK200:

Gopi gelinden bahsetti mi hiç :olamaz::olamaz:
Nevrestem dikjatimi çeken tek şey kültürleri zaten...kurgu umrumda değil...kullandıkları eşyalar hastalık tedavileri, dini törenleri, inançları kıyafetleri bayramları özel ve kutsal günleri o kadar çok şey görüp öğreniyoruz ucu bucağı yok....anneciginin yüreğine selamlar...:KK200:
Bahsetmiş olabilir çok şey anlatıyor:)
Annemde tam olarak bunun için izliyor:)
:KK200: :KK200:

X