Yani büyüklerime karşı saygılıyımTabi canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani büyüklerime karşı saygılıyımTabi canımm
Yok başka kıvılcım çıkartacak adam bulman lazımyok bunun kıvılcım çıkartan versiyonu vardı Jenna16 ahretliğine kıyar mı bilmem ama :)
Yok başka kıvılcım çıkartacak adam bulman lazım
Ben daha 11 yaşındaki oğluma bir kere kolaydı asitli içecekti içirmedim.. bir soğuk çay içiyor onu da ayrana alıştırmaya çalışıyorum. Tabi bizde almıyoruz eve hiç.. belki bi misafir gelirse..Sonraları bizde abur cuburu biraktik kuruyemis kuru meyve ev yapimi seyler bebekte oldugu icin o yesin istemiyoruz hazir seylere cok alismasin oyle toparladik tabi. Bizde :)
He sen kıyacan yani bana yani Elalis i bana tercih ediyorsun bakıyorum yokluğumda dengeler çok değişmiş
Bizde öyle canım kola,meyve suyu,sosis,salam,sucuk bile almıyorum:)Cips vs:)Çikolata bile çok nadir ,şeker yemez,hamburgeri bilmezler:)Tabi bizde bilmiyoruz:)Ben daha 11 yaşındaki oğluma bir kere kolaydı asitli içecekti içirmedim.. bir soğuk çay içiyor onu da ayrana alıştırmaya çalışıyorum. Tabi bizde almıyoruz eve hiç.. belki bi misafir gelirse..
Tatlım Yine denk gelemedik ama Vakit geçsin diye her şeyi izliyoruz bu araMagnetim benim
Jennam canımın içi...
Eşimin tabiriyle üçüncü sınıf bir diziye kaptırdım kendimi dizi yeni bitti kuzum... Hindistan kültürünü seviyorum napim...
Görüyorsun dimi nevoşKukrim Kukrişimi sana yedirtmem
En guzeli alistirmamak bende dikkat ediyorumBen daha 11 yaşındaki oğluma bir kere kolaydı asitli içecekti içirmedim.. bir soğuk çay içiyor onu da ayrana alıştırmaya çalışıyorum. Tabi bizde almıyoruz eve hiç.. belki bi misafir gelirse..
Çok teşekkür ederim tatlım... Nerde Gizemcim kaynasacaktik kuzuylaDürüstluk benim göbek adimdir diyosun hm anladim
Ben seni korurumGörüyorsun dimi nevoş
İdolümsünBen daha 11 yaşındaki oğluma bir kere kolaydı asitli içecekti içirmedim.. bir soğuk çay içiyor onu da ayrana alıştırmaya çalışıyorum. Tabi bizde almıyoruz eve hiç.. belki bi misafir gelirse..
Kıvılcımda bir dünya markası Jennayok bunun kıvılcım çıkartan versiyonu vardı Jenna16 ahretliğine kıyar mı bilmem ama :)
Canımsın çünküBen seni korurum
Ya ben ya benCanımsın çünkü
Bilmem kociskosuyla takiliyodur heralde :)Çok teşekkür ederim tatlım... Nerde Gizemcim kaynasacaktik kuzuyla
Bizim kızlar geleyim edeyim diyene kadar 26 yi bulurum . Kapatıcı fondöten alır kapatırız arayıgelen 25 lik çıtır bulacak karşısında
Sana ahretliğinden kıvılcım çıkart diyolar sen kupa kaldırıyorsun ne haberYa ben ya ben
Mutlu ailelere ihtiyacı var toplumun iyi iyi takılsın kocişiyle...Bilmem kociskosuyla takiliyodur heralde :)