Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Sonraları bizde abur cuburu biraktik kuruyemis kuru meyve ev yapimi seyler bebekte oldugu icin o yesin istemiyoruz hazir seylere cok alismasin oyle toparladik tabi. Bizde :)
Ben daha 11 yaşındaki oğluma bir kere kolaydı asitli içecekti içirmedim.. bir soğuk çay içiyor onu da ayrana alıştırmaya çalışıyorum. Tabi bizde almıyoruz eve hiç.. belki bi misafir gelirse..

Ben daha 11 yaşındaki oğluma bir kere kolaydı asitli içecekti içirmedim.. bir soğuk çay içiyor onu da ayrana alıştırmaya çalışıyorum. Tabi bizde almıyoruz eve hiç.. belki bi misafir gelirse..
Bizde öyle canım kola,meyve suyu,sosis,salam,sucuk bile almıyorum:)Cips vs:)Çikolata bile çok nadir ,şeker yemez,hamburgeri bilmezler:)Tabi bizde bilmiyoruz:)

İdolümsün
benim çocuğum 2,5 yaşında bu zamana kadar çok dikkat ettim hala da etmeye çalışıyorum insanların ne dediği umrumda değil çocuğuma da kimse karışamaz gerektiği cevabı veririm. çocuğum olduktan sonra farkettim kimsenin çocuğuna çikolata vermemek gerek şeker vermemek gerek.
Küçücük çocuklara verilen abur cuburları gördükçe çok üzülüyorum

X