Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
o nasıl beddua kiz tövbe de senin duan tutar

Hindistan denince burnuma psikolojik olarak koku geliyor, Allah affetsinBen gerilim dizileri kovalıyorum, guldur guldur izliyorum YouTubedan,faydalı bir şey izlediğim yok yani

Hindistan denince burnuma psikolojik olarak koku geliyor, Allah affetsinBen gerilim dizileri kovalıyorum, guldur guldur izliyorum YouTubedan,faydalı bir şey izlediğim yok yani
Guldurculeri kacirmiyorum canım ben de.
Dünya kültürünün anası Hindistanmış kuzum...öyle deme Japonlar gibi değerlerine çok bağlılar. Fakir halk biraz pis ama zenginleri pırıl pırıl çok elit ...

Annemde çok seviyor hatta bayılıyor:)yemekleri,kültürleri anlata anlata bitiremiyor:)Zencefil hayatının merkezi:)

Benim ki psikolojik olabilir,aklıma sadece o resimler kazınmış. Japonlara hayran ötesiyim,hiç bir halktan nefret etmiyorum zaten ama ,Hindistan denince bir icim tuhaf oluyor :)

Annemde çok seviyor hatta bayılıyor:)yemekleri,kültürleri anlata anlata bitiremiyor:)Zencefil hayatının merkezi:)
Gopi gelinden bahsetti mi hiç
Nevrestem dikjatimi çeken tek şey kültürleri zaten...kurgu umrumda değil...kullandıkları eşyalar hastalık tedavileri, dini törenleri, inançları kıyafetleri bayramları özel ve kutsal günleri o kadar çok şey görüp öğreniyoruz ucu bucağı yok....anneciginin yüreğine selamlar...

Bahsetmiş olabilir çok şey anlatıyor:)
Annemde tam olarak bunun için izliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…