- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
bey se isterO zaman Fakı Bey 50 bin ister
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bey se isterO zaman Fakı Bey 50 bin ister
Benim icin öncelik kiloKilo soran Zıpzıp bu
Üniversite hastaneleri fark alıyor,Devlet hastaneleri almıyor,Vki tutarsaBende pamukkalede oldum şimdi fiyatlar dahada yükselmiştir. Eşin kaç kilo verdi kilpsunu koruyor mu ?
Ünlülerin cerrahıİster bence debey se ister
Benim için ddBenim icin öncelik kilo
Hadi bakalım 2 yılı geçti üye olalı kırmızı olamadım ama belki bu sefer olurAllah söyletmiş çocuğa kırmızı olcan demek ki
kaptanım şimdi şöyle bişey :)Kardesimin arkadasida konyada ameliyat oldu oda ücret ödemedi diye biliyorum.gecen yil
Sonuçta iyi ol da,para bir şekilde halloluyor,sağlık bu,şakaya gelmiyorPamukkaleye gidip orda oldum burda bir tek özel de vardı 17 bin dediler
Bende burda kazanmistim insallah sende kirmizi olursunHadi bakalım 2 yılı geçti üye olalı kırmızı olamadım ama belki bu sefer olur
Valla vki de tutuyordu nasıl oldu bilmiyorum ama aldılar.Üniversite hastaneleri fark alıyor,Devlet hastaneleri almıyor,Vki tutarsa
Kilo mu aldin yoksakaptanım şimdi şöyle bişey :)
bki 35 üstü olursa ücret verilmiyor.35 altında ve yandaş hastalığı varsa yine ödemiyor.şimdi sen yazınca aklıma geldi.
benimde işte 35 e az kaldı
Aynen iyiym yani biraz daha hızlı versem çok daha iyi olacaktı ama hayırlısı olsun inşaallahSonuçta iyi ol da,para bir şekilde halloluyor,sağlık bu,şakaya gelmiyor
Universitede alıyorlar zaten. Devlet hastanesi olarak geçende almiyorlarValla vki de tutuyordu nasıl oldu bilmiyorum ama aldılar.
50 kilo verdi.sonra 15 kilo kadarını aldı.çok seviyor lezzetli yemek yemeği.Bende pamukkalede oldum şimdi fiyatlar dahada yükselmiştir. Eşin kaç kilo verdi kilpsunu koruyor mu ?
İnşallah oy verdiklerim kazandı darısı bana. Önce 2 kere katıldım ama kısmet olmadıBende burda kazanmistim insallah sende kirmizi olursun
Virüs sonrası hep yürü,şimdi en kolay gidecek zamanlarinAynen iyiym yani biraz daha hızlı versem çok daha iyi olacaktı ama hayırlısı olsun inşaallah
Lezzetli yemek =kalori50 kilo verdi.sonra 15 kilo kadarını aldı.çok seviyor lezzetli yemek yemeği.
hep kalorili şeyler peşinde
140 ile girdi ameliyata :)Eşinin çok kilosu mu vardı oldu:)
Şimdi zayıf sanki:)
Bende ilk katildigim serbetli tatlilarda kazamistim sanki oyleydi 1 yili gecti :))İnşallah oy verdiklerim kazandı darısı bana. Önce 2 kere katıldım ama kısmet olmadı
Erkekler hızlı veriyor. Yemek sevilmeyecek şey mi ya?? Ben Adıyamanlıyım çiğköftesi,et yemekleri, kebaplar, lahmacun,içli köfte ...daha neler neler. Bunların içinde büyüyüp sonrada kilo vermeye çalışmak çok zor iş.50 kilo verdi.sonra 15 kilo kadarını aldı.çok seviyor lezzetli yemek yemeği.
hep kalorili şeyler peşinde