• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• images (21).jpeg
    images (21).jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 26
C Calcifer
Iyi izle bebeyiimm

Canım Anam kaynanamı bu kurban senin için keseceğim inşallah
Tek öz has kaynanam sensin
Taçın kayisilisini bulamadım şimdilik bununla idare et anacığım

Zevkten doğuracak son sakin ol. Etiketlere yetişemiyorum 😂😂

Çok şükür canım,ameliyat etkileri azalıyor git gide :KK74::KK60::nazar: yürüyüş çalışıyorum evde,bugün bir turladim dışarda
Süper canım güzel gelişmeler var:60:
İnan 2.5 aydır evdeyiz yürüyüş yapmadık benim bile her yerim tutulmuş:)Bu sıra yürüyorum .Dizlerim,ayak bileklerim ağrıyor:)

Süper canım güzel gelişmeler var:KK60:
İnan 2.5 aydır evdeyiz yürüyüş yapmadık benim bile her yerim tutulmuş:)Bu sıra yürüyorum .Dizlerim,ayak bileklerim ağrıyor:)
Çok şükür var canım evet,daha da olacak inşallah :KK60: Benim 1 seneyi geçti canım,bir ara nerdeyse tamamen yatalaktim,bu halime binlerce şükür :KK200:

Çok şükür var canım evet,daha da olacak inşallah :KK60: Benim 1 seneyi geçti canım,bir ara nerdeyse tamamen yatalaktim,bu halime binlerce şükür :KK200:
Çok şükür canım daha iyi olacak inşaalalh:60:
Yemek yiyebiliyor musun:)

Çok şükkür canım :KK200:Bize börek yapabilecek misin mutfağa girmeye başladın mı:)
Çok istiyorum,inşallah 🥰 Bazen aşırı baş dönmesi oluyor,kulak ugultusuyla beraber ,oturmazsam bayılırım o derece. Öyle olmadigim bir an olursa mutlaka yapacağım 🤩

Back