Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Anam kaynanamı bu kurban senin için keseceğim inşallah Tek öz has kaynanam sensin Taçın kayisilisini bulamadım şimdilik bununla idare et anacığım
Canım Anam kaynanamı bu kurban senin için keseceğim inşallah Tek öz has kaynanam sensin Taçın kayisilisini bulamadım şimdilik bununla idare et anacığım
Kız CCalcifer bi de diğer rakipler iyice güçlü çıkıyorlarmış... Biz anca 2,3 oy ile kalıyormuşuz... Aynı böyle adayı terk ederiz herhal... Taner ben ... Daçmin sen ...
Süper canım güzel gelişmeler var İnan 2.5 aydır evdeyiz yürüyüş yapmadık benim bile her yerim tutulmuş:)Bu sıra yürüyorum .Dizlerim,ayak bileklerim ağrıyor:)
Süper canım güzel gelişmeler var İnan 2.5 aydır evdeyiz yürüyüş yapmadık benim bile her yerim tutulmuş:)Bu sıra yürüyorum .Dizlerim,ayak bileklerim ağrıyor:)
Çok istiyorum,inşallah Bazen aşırı baş dönmesi oluyor,kulak ugultusuyla beraber ,oturmazsam bayılırım o derece. Öyle olmadigim bir an olursa mutlaka yapacağım