- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo neler neler dedi senin hakkında. Valla cennetlik oldun NevresteKk da her yerde övüp övüp bitiremediği kv si benim
Ahahahaha bugün doğurmazsam daha doğurmam zatenZevkten doğuracak son sakin ol. Etiketlere yetişemiyorum
Çocuk damat mı aldın
Yok kız 90 doğumlu oğlu var onu aldımÇocuk damat mı aldın
Yakşamlar dedim kimse duymadı Nasılsın canım?
Görmedim canım benimYakşamlar dedim kimse duymadı Nasılsın canım?
Çok şükür canım,ameliyat etkileri azalıyor git gide yürüyüş çalışıyorum evde,bugün bir turladim dışardaGörmedim canım benim
İyiyim çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl
Süper canım güzel gelişmeler varÇok şükür canım,ameliyat etkileri azalıyor git gide yürüyüş çalışıyorum evde,bugün bir turladim dışarda
Çok şükür var canım evet,daha da olacak inşallah Benim 1 seneyi geçti canım,bir ara nerdeyse tamamen yatalaktim,bu halime binlerce şükürSüper canım güzel gelişmeler var
İnan 2.5 aydır evdeyiz yürüyüş yapmadık benim bile her yerim tutulmuş:)Bu sıra yürüyorum .Dizlerim,ayak bileklerim ağrıyor:)
Çok şükür canım daha iyi olacak inşaalalhÇok şükür var canım evet,daha da olacak inşallah Benim 1 seneyi geçti canım,bir ara nerdeyse tamamen yatalaktim,bu halime binlerce şükür
Amin güzelciğim Yiyiyorum yetecek kadar,bir ara hiç yiyemiyordum.Zaman ve sabır her şeyin ilacı:))Çok şükür canım daha iyi olacak inşaalalh
Yemek yiyebiliyor musun:)
Memnun oldum Elahoşgeldin
bana da ela diyebilirsin
20.5 yaşındayım
iki kızım var
yarışmanın müdavimlerindenim
Çok şükür canım Bize börek yapabilecek misin mutfağa girmeye başladın mı:)Amin güzelciğim Yiyiyorum yetecek kadar,bir ara hiç yiyemiyordum.Zaman ve sabır her şeyin ilacı:))
Yaşını yazarken geceleri saymamış olabilirMemnun oldum Ela
Çok istiyorum,inşallah Bazen aşırı baş dönmesi oluyor,kulak ugultusuyla beraber ,oturmazsam bayılırım o derece. Öyle olmadigim bir an olursa mutlaka yapacağımÇok şükkür canım Bize börek yapabilecek misin mutfağa girmeye başladın mı:)
HoşbuldumHsogeldin :))