HoşbuldumHoş geldin kuzum.
İsmim Meryem
25.5 yaşındayım.
Öğretmenim. Bursa'da yaşıyorum.
Burada abla demeye alıştılar bana yadirgamiyorum hoşuma da gidiyor.
Nasılsın Gizemcim sen de birazcık kendini anlatır mısın?
Şaka mı şakaysa komik değil zira. 25.5 nedir Elhan ABLAMMMHoş geldin kuzum.
İsmim Meryem
25.5 yaşındayım.
Hoşbuldum. Bende eğleneceğimi düşünüyorum. Hatta eğlenmeye başladım bileMerhaba gizem foruma hoşgeldin
Temizlik topiginin pasaklisi, mizah topiginin hastası, yemek topigininde yenisiyim.
Bu yarışmaya yeni katıldım (reyler bana)
Paylaşacağım videoda ki adamın kadın versiyonuyum
Burada eglenecegini düşünüyorum
Neden benim gönderimi çalıyorsun. Ayıp. Hem o profil fotonu değiştir derhal. Zira midemi bulandırıyorsunuzMerhaba gizem foruma hoşgeldin
Temizlik topiginin pasaklisi, mizah topiginin hastası, yemek topigininde yenisiyim.
Bak oy toplayacağım yer de üstüme oynuyorsun yemin ederim basarım lavmani ortalık kararırNeden benim gönderimi çalıyorsun. Ayıp. Hem o profil fotonu değiştir derhal. Zira midemi bulandırıyorsunuz
Siz neden tarif almadınız çok kırıldımNeden benim gönderimi çalıyorsun. Ayıp. Hem o profil fotonu değiştir derhal. Zira midemi bulandırıyorsunuz
Tabi ki uzun soluklu olacak geleni bırakmıyoruz:)Hoşbuldum ☺ Tanıştığıma memnun oldum.
27 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Moda tasarımı eğitimi aldım. Tekstil alanında, erkek giyim tasarımcısı olarak çalışıyordum taki şubat ayına kadar. Biraz yorulduğum için ve de evliliğime vakit ayırmak istediğim için şu sıralar çalışmıyorum. Bu forum sitesini öncelerden beri biliyordum ama hiç böyle aktivitelerinin ve arkadaşlıklarının olduğunu bilmiyordum. Taaki arkadaşım Dahliadivin söyleyene kadar.(kendisinin yeri bende pek ayrıdır.) Bende yemek yapmayı ve yeni tatlar denemeyi sevdiğim için, kendisinin teşvikiyle buradayım. ☺ Umuyorum uzun soluklu olacaktır. ☺
Ablam bende 19.5 olabilir miyimHoş geldin kuzum.
İsmim Meryem
25.5 yaşındayım.
Ablam kendisi gelinim olur buraya transfer ettim:)Tatlım seni burda görmek ne hoş
Yaş kaç:)Merhaba gizem foruma hoşgeldin
94luyum yufka yemeklerinde dört dörtlüğümYaş kaç:)
Küçükmüşsün:)94luyum yufka yemeklerinde dört dörtlüğüm
Gönlümün momysisin sen ❤Küçükmüşsün:)
Ama annen olamam
Çünkü çok arkadaşım katıldı. Bir de mantığını kafamda otutturamadım. Şimdi bunu takip edip bi dahakine fırtına gibi edeyim diyorumSiz neden tarif almadınız çok kırıldım
Ben de çok memnun oldum.Hoşbuldum ☺ Tanıştığıma memnun oldum.
27 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Moda tasarımı eğitimi aldım. Tekstil alanında, erkek giyim tasarımcısı olarak çalışıyordum taki şubat ayına kadar. Biraz yorulduğum için ve de evliliğime vakit ayırmak istediğim için şu sıralar çalışmıyorum. Bu forum sitesini öncelerden beri biliyordum ama hiç böyle aktivitelerinin ve arkadaşlıklarının olduğunu bilmiyordum. Taaki arkadaşım Dahliadivin söyleyene kadar.(kendisinin yeri bende pek ayrıdır.) Bende yemek yapmayı ve yeni tatlar denemeyi sevdiğim için, kendisinin teşvikiyle buradayım. ☺ Umuyorum uzun soluklu olacaktır. ☺
Yavrum bilmiyor muydunSen 25 yasindamisin ablaee bende abla diyodum ciddimisin
Hsogeldin :))Herkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Akıllıyi ben ona yazdım şimdi başka bişey dememk için ben sana deneyeceğim yazdığım için bana laf sokmuş aklıncaOylede mi yazmis gormedim bak onu
Sen onlara uyma canim, akillisin sen bosver
hoşgeldinHoşbuldum ☺ Tanıştığıma memnun oldum.
20 den aşağısında olmuyomuş o kural,sen 39 sunAblam bende 19.5 olabilir miyim