- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
Senden değişik bir his alıyorum var yaGördüm
Oncelikle ellerine saglik, mukemmel gorunuyor.❤❤❤
Hakkında hayırlısı olsun reis. Inşallah sana oy verecek olanlar yanlışlıkla bana tıklar.
Şşş kız dur duyan gören olur yapma etmeSenden değişik bir his alıyorum var ya
Sağım soluk belli olmuyor reis, muhtemelen yufkalarıma kurdale bağlayıp öyle foto çeker yollarımBöyle yapamayacak gibi söylüyorsun ama sahaneler yaratacak gibisin
o duyduğum his sana karşı
Yok aşko ne zaman hamile olduğumu ogrendim o zaman aklımdaki soruları araştırırken bu foruma denk geldim üye oldum ama sonrası malum iş çığrından çıktıYoksa eskilerden misin sen
oleyyyyyben yarismamanin ilki oldumsabahin ilk isiklariyla boregimi yaptim hayirlisi olsun
teselligi birinciligim olur avuturum kendimiNe güzel işte eğer yapilisa göre sıraya koyarsa nevreste oylama da ilk olursun
Oylede mi yazmis gormedim bak onuBeni de linç ettiler siz baklava ya kaç bardak şeker koyuyorsunuz dedim
Muhakkak deneyeceğim yazdım altına
Akıllı denemeden yorum yapmış yazmış birde bana kapı gibi madalyam var be benimsenin yaşından fazla helva kavurdum ben heeyyyy heyyyy aheeyyy
nerde yazıyolar bunları yaa fransız kaldım benOylede mi yazmis gormedim bak onu
Sen onlara uyma canim, akillisin sen bosver
Ben baska bi uygulamada tarif paylasiyorum, ordan bahsediyonerde yazıyolar bunları yaa fransız kaldım ben
O da var canım yine de baş olmuyor ortancaHadi ya o kadar yani
Benim kız da oğlanlar da tablet telefon manyağı olmak üzereler ://
Ben cocuk tv izlemesin diye deli gibi ugrasiyorum tum bos vaktim onunla oyun ve etkinlik yapmakla geciyor nerdeyse. Sadece is yaparken benimle dolanmiyor ve mutsuzsa aciyorum artik bide yemek yemiyor niloya olmadan sipaHadi ya o kadar yani
Benim kız da oğlanlar da tablet telefon manyağı olmak üzereler ://
Herkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorumBakin buda benim liseden beri arkadaşım oda artik bizimle buranin mudavimi olmasini bekliyorumgizemole
Hoşgeldin canımHerkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Niloya nin şarkı söyleyen oyuncağını alsan bizimki çok sevdi onuBen cocuk tv izlemesin diye deli gibi ugrasiyorum tum bos vaktim onunla oyun ve etkinlik yapmakla geciyor nerdeyse. Sadece is yaparken benimle dolanmiyor ve mutsuzsa aciyorum artik bide yemek yemiyor niloya olmadan sipa
HoşgeldinHerkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Bir ara niyetlendim alayim diye ama su anda son bir aydir niloyadan baska bisey izlemek istemiyo ve asla yemiyo oyuncakla yermi bilmem kendisi yemeyi ogrensin diye ugrasiyorum ekrana bakmaktan kasik kullanmayi ogrenemdi :/ catali guzel kullaniyor. Bu arada seninki kendi kendine yemeyi ogrendimi :)Niloya nin şarkı söyleyen oyuncağını alsan bizimki çok sevdi onuaçmayı bilmiyor ogretmedim ikimizde opersek açılıyor saniyor önce kendi öpüyor sonra bana getiriyor ben öperken aciyorum
Benimki yemeğe düşkünlüğunden çabuk öğrendi onu geçen yazdan beri kendisi yiyor kasıkta daha iyi ama çatala eliyle takıp yiyor batiramazsaBir ara niyetlendim alayim diye ama su anda son bir aydir niloyadan baska bisey izlemek istemiyo ve asla yemiyo oyuncakla yermi bilmem kendisi yemeyi ogrensin diye ugrasiyorum ekrana bakmaktan kasik kullanmayi ogrenemdi :/ catali guzel kullaniyor. Bu arada seninki kendi kendine yemeyi ogrendimi :)
İyi masallahBenimki yemeğe düşkünlüğunden çabuk öğrendi onu geçen yazdan beri kendisi yiyor kasıkta daha iyi ama çatala eliyle takıp yiyor batiramazsaseninki de iştahlı öğrenir
Biz yemeği mutfakta yiyoruz misafir olmadıkça , öyle olunca dikkati sofrada oluyor birde babasını çok taklit eder bizimki babasi yemeğin suyuna ekmek banarsa hemen o da yapıyorİyi masallahelle de yesin yterki kendileri yesin ben eline almasina bisey demiyorum :) ben gec kaldim kendi yemeye baslatmakta niye geciktim hic bilmiyorum cok pismanim :) catali hemen ogrendi saga sola ekrana bakmasa kasigida ogrenicekte iste sadece cok sevdigi seyleri hic niloya istemeden yiyor onlarda muz kofte patates