- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok guzel darisi basima ama bizdede ilerleme var cok şükür ben vermesemde bazen kasigi catali alip girisiyor hosuma gidiyo :) asiri inatci hicbiseye zorlamiyorum havalar isinsin bende balkonda yedirmeye basliyim :)Biz yemeği mutfakta yiyoruz misafir olmadıkça , öyle olunca dikkati sofrada oluyor birde babasını çok taklit eder bizimki babasi yemeğin suyuna ekmek banarsa hemen o da yapıyor Ben gecen yaz balkonda veriyordum eline kaşığı çorba yoğurt hep orda yiyordu döke saça, hoşuna gitti bana elletmiyordu yorulunca tabağı kafasına dikiyordu hala izin vermez yedirmeme çok yorulmussa bazen
Aramıza hoşgeldin canımOda bana senden çok bahsetti bayağıdır bekliyordum:)Herkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Maşaallah sana ilk farklı yarışmanın ilk böreğiben yarismamanin ilki oldum sabahin ilk isiklariyla boregimi yaptim hayirlisi olsun
JennamBuralardayız Elhan
Senin de canım benimJennam
Yikindilerin hayrolsun bitanem...
Lülaydinn hanimlaaaar
Hocam, yufkadan biseyler yapacam ben nasipse :)Tatlım seni burda görmek ne hoş
Hoş geldin kuzum.Herkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Çok sevindim.Hocam, yufkadan biseyler yapacam ben nasipse :)
Merhaba gizem foruma hoşgeldinHerkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Hocam tüm oyları kendime kullanacaktım ama ben yaaa Ühü ÜhüÇok sevindim.
Nasipse beraber yarişacagiz o zaman
Oyy kıyamam ben sana benim iki oyum da senindir. Aha da yazdım burayaHocam tüm oyları kendime kullanacaktım ama ben yaaa Ühü Ühü
Sen varken oyların hepsini kendime kullanamam ki
Neyse artık bi gönlüm sende bi gönlüm kendi yufkamda
Şaka maka bi yana can hocam hangimiz hak ediyorsa ona verOyy kıyamam ben sana benim iki oyum da senindir. Aha da yazdım buraya
Çok güzel yapacaksın eminim. Lohusaligina denk gelmez inşallah...
Emrin olur kuzum...Şaka maka bi yana can hocam hangimiz hak ediyorsa ona ver
(Tabi ki ben hak ediyorum ama )
Senden tek isteğim var o güzel manzara da bize son fotoyu cek ne olur...
Cook güzeldi...
Herkese oy var Şakir'e ( Gsyabk ) yok
Estafurullah canımsın ❤Emrin olur kuzum...
Sen 25 yasindamisin abla ee bende abla diyodum ciddimisinHoş geldin kuzum.
İsmim Meryem
25.5 yaşındayım.
Öğretmenim. Bursa'da yaşıyorum.
Burada abla demeye alıştılar bana yadirgamiyorum hoşuma da gidiyor.
Nasılsın Gizemcim sen de birazcık kendini anlatır mısın?