Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Biz yemeği mutfakta yiyoruz misafir olmadıkça , öyle olunca dikkati sofrada oluyor birde babasını çok taklit eder bizimki babasi yemeğin suyuna ekmek banarsa hemen o da yapıyor 🤦Ben gecen yaz balkonda veriyordum eline kaşığı çorba yoğurt hep orda yiyordu döke saça, hoşuna gitti bana elletmiyordu yorulunca tabağı kafasına dikiyordu 😂hala izin vermez yedirmeme çok yorulmussa bazen 😂
Ay cok guzel darisi basima 😃 ama bizdede ilerleme var cok şükür ben vermesemde bazen kasigi catali alip girisiyor hosuma gidiyo :) asiri inatci hicbiseye zorlamiyorum havalar isinsin bende balkonda yedirmeye basliyim :)

Herkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Hoş geldin kuzum. :KK60:
İsmim Meryem
25.5 yaşındayım.
Öğretmenim. Bursa'da yaşıyorum.
Burada abla demeye alıştılar bana yadirgamiyorum hoşuma da gidiyor. :KK76::KK76:
Nasılsın Gizemcim sen de birazcık kendini anlatır mısın?

Herkese merhabalar.. buradaki ortamdan ve yarışmalardan o kadar çok bahsettiki hepinizi tanımak ve yarışmalara katılmak için sabırsızlanıyorum ☺☺
Merhaba gizem foruma hoşgeldin
Temizlik topiginin pasaklisi, mizah topiginin hastası, yemek topigininde yenisiyim.
Bu yarışmaya yeni katıldım (reyler bana)
Paylaşacağım videoda ki adamın kadın versiyonuyum
Burada eglenecegini düşünüyorum

Hocam tüm oyları kendime kullanacaktım ama ben yaaa Ühü Ühü
Sen varken oyların hepsini kendime kullanamam ki 😪
Neyse artık bi gönlüm sende bi gönlüm kendi yufkamda 😁
Oyy kıyamam ben sana benim iki oyum da senindir. Aha da yazdım buraya :KK200::KK200:
Çok güzel yapacaksın eminim. Lohusaligina denk gelmez inşallah...:KK60:

Oyy kıyamam ben sana benim iki oyum da senindir. Aha da yazdım buraya :KK200::KK200:
Çok güzel yapacaksın eminim. Lohusaligina denk gelmez inşallah...:KK60:
Şaka maka bi yana can hocam hangimiz hak ediyorsa ona ver
(Tabi ki ben hak ediyorum ama 😁 )
Senden tek isteğim var o güzel manzara da bize son fotoyu cek ne olur...
Cook güzeldi...

Hoş geldin kuzum. :KK60:
İsmim Meryem
25.5 yaşındayım.
Öğretmenim. Bursa'da yaşıyorum.
Burada abla demeye alıştılar bana yadirgamiyorum hoşuma da gidiyor. :KK76::KK76:
Nasılsın Gizemcim sen de birazcık kendini anlatır mısın?
Sen 25 yasindamisin abla :KK57: ee bende abla diyodum ciddimisin :KK57:

X