- 16 Mart 2008
- 45.690
- 222.849
Allah Allah 19 du ne çabuk geçmiş altı ay...Ablam bende 19.5 olabilir miyim
Başarıyla bu testi geçecektir nevrestem...Ablam kendisi gelinim olur buraya transfer ettim:)
Becerilerini test edeceğim:)
Doğru seçim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah 19 du ne çabuk geçmiş altı ay...Ablam bende 19.5 olabilir miyim
Başarıyla bu testi geçecektir nevrestem...Ablam kendisi gelinim olur buraya transfer ettim:)
Becerilerini test edeceğim:)
Sende mi geceleri saymiyorsunhoşgeldin
bana da ela diyebilirsin
20.5 yaşındayım
iki kızım var
yarışmanın müdavimlerindenim
hemşom ver adresi dalalım kafa göz icabındaAkıllıyi ben ona yazdım şimdi başka bişey dememk için ben sana deneyeceğim yazdığım için bana laf sokmuş aklınca
say anam say 10 sene sonra görürüm ben seniSende mi geceleri saymiyorsun
Ben sayiyorim 29.5
Benim katildigimi gördü gözü korktu tabiÇünkü çok arkadaşım katıldı. Bir de mantığını kafamda otutturamadım. Şimdi bunu takip edip bi dahakine fırtına gibi edeyim diyorum
Vur de vuralım ol de ölelim reisBeni de linç ettiler siz baklava ya kaç bardak şeker koyuyorsunuz dedim
Muhakkak deneyeceğim yazdım altına
Akıllı denemeden yorum yapmış yazmış birde bana kapı gibi madalyam var be benim senin yaşından fazla helva kavurdum ben heeyyyy heyyyy aheeyyy
Sürprizi kaçırdın yoksa tatmin ettiğim kişi istedi de vermediler mikuşyuvası börek ve çelenk börek alan arkadaşlar biraz çabuk yapabilir mi
çok merak ettim de :)
Siz niye benim arkadasimi kandiriyosunuz ben sizden ciddi insanlar diye bahsetmistimhoşgeldin
bana da ela diyebilirsin
20.5 yaşındayım
iki kızım var
yarışmanın müdavimlerindenim
Aşk olsun oradan gayri ciddi mi görünüyoruzSiz niye benim arkadasimi kandiriyosunuz ben sizden ciddi insanlar diye bahsetmistim
E baksana hepiniz 95liymissiniz biz yasli kaldik aranizda 92liler olarakAşk olsun oradan gayri ciddi mi görünüyoruz
Geldim geldim buldum sonunda hadi bismillah herkese kolay gelsin hepinizin ellerine sağlık simdiden
Canım benim racon böyle...40 yaşına gelince geceler sayılmıyor. Nevrestem istisnaE baksana hepiniz 95liymissiniz biz yasli kaldik aranizda 92liler olarak
Hoşgeldin güzel kardeşimGeldim geldim buldum sonunda hadi bismillah herkese kolay gelsin hepinizin ellerine sağlık simdiden
Tamam anlasildi demek bizde oyle yapacagiz ben o ise 30umdan sonra baslarim ozamanCanım benim racon böyle...40 yaşına gelince geceler sayılmıyor. Nevrestem istisna
Yaşlı sözcüğüne karşıyız 92' liler candır
Ablam 13 gün sonra doğum günüm:)Allah Allah 19 du ne çabuk geçmiş altı ay...
Başarıyla bu testi geçecektir nevrestem...
Doğru seçim
Arkadaşa oy yok onu baştan konuşalım direk diskalifiyeOy isteyeni yakıyoruzÇünkü çok arkadaşım katıldı. Bir de mantığını kafamda otutturamadım. Şimdi bunu takip edip bi dahakine fırtına gibi edeyim diyorum