- 21 Ocak 2018
- 8.262
- 20.415
- 32
Tabi bizim burasi musait bende kalabalik olsa cikarmazdim sende haklisin. Sehirler arasi pazartesi aciliyor iste ayni sebepten bizde kayinvalidemlere yazliga gidiyoruz oğlum orda diledigince oynasin bahcede diye tabi bizede iyi gelicek. Sizde en kisa surede gidersiniz insallah:)yazın sıcağında kışın yağmurda karda hep çıkardım hiç hasta olur falan demedim ama bu süreçte izinli günler dışında (onda da kimse yokken çıkardım) çıkarmadım. bizim maalesef apartman bahçesi bile kapalı değil sokak ortası ve fırın var evin yanında ve işlek bir sokak coronadan dolayı solunum cihazına bağlı bebek videolarını izleyince sıkıntıdan ölünmez ama coronadan ölünür diye çıkarmadım başta zorlandı ama o da mecburen adapte oldu
şehirler arası açılınca anneanneye gitmeyi planlıyoruz 3-5 gün orası daha güvenli küçük bir orman içi gibi orda olmak iyi gelir
Çocukları korkutmayı da doğru bulmuyorum bu çocuklar zamanı gelince polise ihtiyaç duyacak:) Ondan annelerin özen gösterip çıkarmaması gerekiyor:)üst kat komşumun kızı yasaklı günlerde aşağıda oynuyordu başka bir komşum uyardı polis geliyor bak siren çalıyor dedi çocuk dedi ki onu çocukları korkutup eve göndermek için yapıyorlar yalan dedi
Allah ımmm çizmeleri yerim
Bende çocukların korkutulmasını doğru bulmuyorum bu sefer beyinlerinde yer edip korkacaklar ve ilerde yardıma ihtiyaçları olduğunda yine korkacaklarÇocukları korkutmayı da doğru bulmuyorum bu çocuklar zamanı gelince polise ihtiyaç duyacak:) Ondan annelerin özen gösterip çıkarmaması gerekiyor:)
bizim yasak 3 haziranda bitecek tabii yeniden yasaklanmazsa resmen milyonlarca insan şehirlerde mahsur kaldık köyümüze gidemiyoruzTabi bizim burasi musait bende kalabalik olsa cikarmazdim sende haklisin. Sehirler arasi pazartesi aciliyor iste ayni sebepten bizde kayinvalidemlere yazliga gidiyoruz oğlum orda diledigince oynasin bahcede diye tabi bizede iyi gelicek. Sizde en kisa surede gidersiniz insallah:)
o çocuk öyle bi çocuk ki anası gibi büyüse de kimseden korkmazÇocukları korkutmayı da doğru bulmuyorum bu çocuklar zamanı gelince polise ihtiyaç duyacak:) Ondan annelerin özen gösterip çıkarmaması gerekiyor:)
Öyle canım:)Bende çocukların korkutulmasını doğru bulmuyorum bu sefer beyinlerinde yer edip korkacaklar ve ilerde yardıma ihtiyaçları olduğunda yine korkacaklar
O yüzden güzelce konuşup anlatmak gerekiyor bence
Teşekkür ederim canım.Ablam nasılsın iyi misin
İyiyim ablam çok şükürTeşekkür ederim canım.
İyiyim çok şükür.Sen nasılsın
Beni de linç ettiler siz baklava ya kaç bardak şeker koyuyorsunuz dedimEvet şekeri çok diye linç etmişler
Kıymetimi(zi) bilmiyorsunuzBeni de linç ettiler siz baklava ya kaç bardak şeker koyuyorsunuz dedim
Muhakkak deneyeceğim yazdım altına
Akıllı denemeden yorum yapmış yazmış birde bana kapı gibi madalyam var be benimsenin yaşından fazla helva kavurdum ben heeyyyy heyyyy aheeyyy
Daha eline kaşık alıp un eklememis canım helvayi beğenmezKıymetimi(zi) bilmiyorsunuz
Olmuştu olmuştur benimde boyalarim gelmedi hala vernik boyada n önce çıktı yolagözünü kaşını oydum zaten sıkarken
silikon sıktım sanki oldu gibi
Yapsın görelimDaha eline kaşık alıp un eklememis canım helvayi beğenmezhakikaten öyle
Canım bu ay madalyalılar (deneyimliler)yarışmaya katılmıyor:)Daha önce hiç birinci olmamış üyelerimiz yarışacak:)Şartlar eşit diyelim:)Ay bilmem ki. Ben sizin kadar hamarat değilim. Sunum falan yapmayı beceremem hiç.
Canım bu ay madalyalılar (deneyimliler)yarışmaya katılmıyor:)Daha önce hiç birinci olmamış üyelerimiz yarışacak:)Şartlar eşit diyelim:)
İlk canım:)Aaa bu ilk di mi? Ben o zaman düşüneyim bakayım bi ehehe.
Bende beceremiyorum zati boşver takılma olduğu kadarAy bilmem ki. Ben sizin kadar hamarat değilim. Sunum falan yapmayı beceremem hiç.