Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Tabi bizim burasi musait bende kalabalik olsa cikarmazdim sende haklisin. Sehirler arasi pazartesi aciliyor iste ayni sebepten bizde kayinvalidemlere yazliga gidiyoruz oğlum orda diledigince oynasin bahcede diye tabi bizede iyi gelicek. Sizde en kisa surede gidersiniz insallah:)

Çocukları korkutmayı da doğru bulmuyorum bu çocuklar zamanı gelince polise ihtiyaç duyacak:) Ondan annelerin özen gösterip çıkarmaması gerekiyor:)

Çocukları korkutmayı da doğru bulmuyorum bu çocuklar zamanı gelince polise ihtiyaç duyacak:) Ondan annelerin özen gösterip çıkarmaması gerekiyor:)
Bende çocukların korkutulmasını doğru bulmuyorum bu sefer beyinlerinde yer edip korkacaklar ve ilerde yardıma ihtiyaçları olduğunda yine korkacaklar

O yüzden güzelce konuşup anlatmak gerekiyor bence

bizim yasak 3 haziranda bitecek tabii yeniden yasaklanmazsa resmen milyonlarca insan şehirlerde mahsur kaldık köyümüze gidemiyoruz

Evet şekeri çok diye linç etmişler
Beni de linç ettiler siz baklava ya kaç bardak şeker koyuyorsunuz dedim

Muhakkak deneyeceğim yazdım altına

Akıllı denemeden yorum yapmış yazmış birde bana kapı gibi madalyam var be benim senin yaşından fazla helva kavurdum ben heeyyyy heyyyy aheeyyy

Kıymetimi(zi) bilmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…