Maşallah çok farkettim okadar ki kırmızılar gözümü aldıKırmızılar birliği
Olsun boylesi de bir deneyim:) ders calismayi hic sevmem bana gore degil ama sevmeye sevmeye cook calistigim gunler oldu. Okul meselesi bittigi icin cok mutluyumÖyle tabi:)22 yıl önce mezun oldum.Yıllardır kitap yüzü açmadım:)Çalışırım dedim ama olmadı:)
Sen de katil ,sen de pro ol ,ne güzel hem eğlence de olur sanaMaşallah çok farkettim okadar ki kırmızılar gözümü aldı
Sen öyle zannet çocuk olunca okul meselesi bitmiyor.Birlikte okumaya devam ediyorsun:)Olsun boylesi de bir deneyim:) ders calismayi hic sevmem bana gore degil ama sevmeye sevmeye cook calistigim gunler oldu. Okul meselesi bittigi icin cok mutluyum
Hemen olmaz belki ama arada sürprizler oluyor veya 1. olursun o zaman kesin zaten:)Maşallah çok farkettim okadar ki kırmızılar gözümü aldı
Noldu geldik mi
Oooo patron çıldırmış demekSen de katil ,sen de pro ol ,ne güzel hem eğlence de olur sanaPatron sağolsun çok cömert
Abla ben de öyle dedim de Nevreste abla bana güldü
Böyle çıldırmaya can kurbanOooo patron çıldırmış demek
Geldik,hadi inelimNoldu geldik mi
Her ayın birinde bu bölümde konu açılıyor.Yarışmaya nasıl katılabilirim ki süreç nasıl oluyor bir bilgim yok
İnşlallah inşallahHemen olmaz belki ama arada sürprizler oluyor veya 1. olursun o zaman kesin zaten:)
Bencede salata olmalıAbla ben de öyle dedim de Nevreste abla bana güldü
Ben aşure dedim,ona da yok dediAbla ben de öyle dedim de Nevreste abla bana güldü
hadi be banada gülerAbla ben de öyle dedim de Nevreste abla bana güldü
Git yaramazlık yapNeden banlanayım ki