Okudum ama ufleyemedim , uzaktaydı nefesim yetmedi nevrosOkuyup üfleme işi sende mi artık
Niye uyuyamadin bir derdinmi var?Bugün biraz yorgunum gece hiç uyumadım sabah erken kalktım çok başım ağrıyor:)
Ne güzelyürümüşsün umarım etkili olur:)Benim etkili olmuyor hergün olmasada haftada en az 3 gün 10 bin adım yürüyorum:)
Favorisi yok bence:)
Neyse o bile yettiOkudum ama ufleyemedim , uzaktaydı nefesim yetmedi nevros
Evde tıkılı kalmak zorunda olmamak çok güzel canım yaOhhh maşaallah canım
Bizimde öyle hep bir şeyler çıkıyor:)
Canım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)Niye uyuyamadin bir derdinmi var?
yazlikta oldugum icin her gun uzun uzun yuruyebiliyorum. Evdeyken evde spor yapiyorum mecburen. Saglik icinde hareket lazim zaten kilo vermesen bile yurumeyi birakma :)
Nefesi yetseydi kızı uçuracaktı kesinNeyse o bile yetti
Çok şükür canımEvde tıkılı kalmak zorunda olmamak çok güzel canım yaGerçi virus sebepli insan içine pek çıkmıyorum ama,yatalak durumda da değilim çok şükür
Aynen belki 3 yarışma yeterli olurduNefesi yetseydi kızı uçuracaktı kesin
Takacak bir şey bulmuşsun yineCanım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)
Eşim işte olacaktı yalnız gidecektim.Arabanın anahtarını ne yaparım ya sınava almazlarsa diye bütün gece düşündüm
Uyuyamadım:)
TamamHemşom,bana da et hayrına,yazarım özelden ne için diye
Aa insallah iyi bir sonuc alirsin :) ay ayni ben sacma birseye takilip saatlerce uyuyamamakCanım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)
Eşim işte olacaktı yalnız gidecektim.Arabanın anahtarını ne yaparım ya sınava almazlarsa diye bütün gece düşündüm
Uyuyamadım:)
Girmese bile birinci olurdu hattaAynen belki 3 yarışma yeterli olurdu
Aynen canım ya boşa taktım eşim sabah dayanamadı benimle gelip geri döndüTakacak bir şey bulmuşsun yineİnşallah başarılı olursun güzelciğim 1♥❤♥
Birde ciddi cidi okudumNeyse o bile yetti
Hadi yaa bekliyoruz burdaİpucu kaçtı gelmediniz
Sağol canım hayırlısı artık:)Çalışmadım yani zaman olmadı denemek için girdim:)Aa insallah iyi bir sonuc alirsin :) ay ayni ben sacma birseye takilip saatlerce uyuyamamak