- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Ama benim sebeplerim vardıııİpucu kaçtı gelmediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim sebeplerim vardıııİpucu kaçtı gelmediniz
Hadi canımBirde ciddi cidi okudum
OlabilirGirmese bile birinci olurdu hatta
Hadi yaa bekliyoruz burda
Netleşsin yazacağım ama bana çok güvenmeyinAma benim sebeplerim vardııı
Takmazsak olmaz canım,kim kendini yiyecek yoKsa Geldik ,gidiyoruz gamsız olmayı öğrenemedikAynen canım ya boşa taktım eşim sabah dayanamadı benimle gelip geri döndüAnahtarı polise teslim ettim:)
Öyle vallahi ben çok takıyorumTakmazsak olmaz canım,kim kendini yiyecek yoKsa Geldik ,gidiyoruz gamsız olmayı öğrenemedik
Anladim canim olsun insan genede sonucu merak ediyorSağol canım hayırlısı artık:)Çalışmadım yani zaman olmadı denemek için girdim:)
Aynen ya mutlaka takacak bir şey bulurum:)
Tamam biz her ihtimali düşünürüzNetleşsin yazacağım ama bana çok güvenmeyin
Takmak deyince ben itinayla kendi kendimin asabını bozarım Zararım hep kendimeÖyle vallahi ben çok takıyorum
Öyle tabi:)22 yıl önce mezun oldum.Yıllardır kitap yüzü açmadım:)Çalışırım dedim ama olmadı:)Anladim canim olsun insan genede sonucu merak ediyor
Aynen bende öyleyim:)Takmak deyince ben itinayla kendi kendimin asabını bozarım Zararım hep kendime
Acaba birde yarışmaya mı katılsanOy verdiğim tarif en önde allahım pro üyeliği bana gelsin çok amin
İşte yarışmalardan mutlaka bir gün denk geliyor:)Burasıda pro kaynıyor mübarek
Kırmızılar birliğiBurasıda pro kaynıyor mübarek
Görmemiz lazım bir bakalımValla katılsam bir aşçı adayı olarak alırmıyım Nevreste abla