- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Değilmi amaBöyle çıldırmaya can kurban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilmi amaBöyle çıldırmaya can kurban
Ozaman ders yapmadigim son birkac senemi guzel gecireyimSen öyle zannet çocuk olunca okul meselesi bitmiyor.Birlikte okumaya devam ediyorsun:)
Tabii kiDeğilmi ama
Yok ablam öyle kategoriler yapmıyoruz.Ana başlık olmalı:)
Aynen öyle canım:)Ozaman ders yapmadigim son birkac senemi guzel gecireyim
İnşallah kısmet olursa katılmak isterim bu ay geçti değilmi ablaHer ayın birinde bu bölümde konu açılıyor.
Konu açılınca yapmak istediğiniz tarifi bana yazıyorsunuz.Başka birine vermediysem alıyorsunuz yoksa 2. bir tarif istiyorsunuz:)
Pişti olmamanız için farklı tarifler veriyorum.Oylar bölünmesin:)
Sonra tarifinizi tüm detayları ile resimleyip bölüme konu açıyorsunuz.Tarif ve sunum resmi olacak:)
Sunum resminin birinde o gününü tarihi yazılı kağıt olmalı:)3 hafta katılım süresi var:)1 hafta kadar oylama sürüyor:)
Ama ipucu oraya gidiyodu, diyete de uygun yaza da uygun demiştihadi be banada güler
bence
Canım 1 Temmuz'u bekle o gün sabah saatlerinde buralarda ol:)Hatta bu sıralar buralarda ol mutlaka bilgi veriyoruz:)İnşallah kısmet olursa katılmak isterim bu ay geçti değilmi abla
Meyve salatası krem şantili falanAma ipucu oraya gidiyodu, diyete de uygun yaza da uygun demişti
Diyet dondurmaAma ipucu oraya gidiyodu, diyete de uygun yaza da uygun demişti
Sebze meyve açısından söylemiştim veya açık havada olabilecek şeyler:)Diyet dondurma
Meyve salatasini tariften sayiyolarmis inanmiyorumMeyve salatası krem şantili falan
Zeytinyagli sebze yemekleriAma ipucu oraya gidiyodu, diyete de uygun yaza da uygun demişti
Tamam abla ben zaten buralardayım kk müptelası oldum hergün bir doz falan almadan kendime gelemiyorum bir engel olmazsa allahım izniyle takipteyimCanım 1 Temmuz'u bekle o gün sabah saatlerinde buralarda ol:)Hatta bu sıralar buralarda ol mutlaka bilgi veriyoruz:)
Ucu o kadar açık kiSebze meyve açısından söylemiştim veya açık havada olabilecek şeyler:)
kesin kebapSebze meyve açısından söylemiştim veya açık havada olabilecek şeyler:)
En fazla kaç tane çıkar:)Meyve salatasini tariften sayiyolarmis inanmiyorum
Aynen amacım o zaten:)Ucu o kadar açık ki
Yok ablam:)kesin kebap
Kendimi zor tutuyorum bdvlerde gezmeyecem artıkGit yaramazlık yap