Merhaba canım nasılsın:)Ben ben benn
O hepimizde var hemen unutuyoruz:)Sende alış canım:)Naz mı aşkolsun takıntılıyım ben. Yaptığım yemek beğenilmezse bir daha yapmıyorum neyseki bu sefer sondan birinci olmadım.
Neymiş acabaiyice merak ettim
Favori tarif yok bence:)Hmmmkolay biseyler geliyo aklima ama ozel bir sunum bilemedim peki favori tarifler varmi yokmu :)
İyiyim canim sen nasilsin :) Favori tarif olmamasina sevindim :) bugun 1.3 saat yuruyus yaptim eve gidip tartilmayi cok istiyorum merak ediyorum bide kilo aldiysam yaslara bürünurüm artikMerhaba canım nasılsın:)
Anlat abla sabah 4.30 da kalkıcam yuğumm gelirrrO hepimizde var hemen unutuyoruz:)Sende alış canım:)
Bugün biraz yorgunum gece hiç uyumadım sabah erken kalktım çok başım ağrıyor:)İyiyim canim sen nasilsin :) Favori tarif olmamasina sevindim :) bugun 1.3 saat yuruyus yaptim eve gidip tartilmayi cok istiyorum merak ediyorum bide kilo aldiysam yaslara bürünurüm artik
Oyyy kuzum sen git yat ne geziniyorsunAnlat abla sabah 4.30 da kalkıcam yuğumm gelirrr
Söylemicen mi hani ipin ucu?Oyyy kuzum sen git yat ne geziniyorsun
Daha net belli değil canımSöylemicen mi hani ipin ucu?neyse uyuyayım bari iyi geceler
Yakşamlar canım nasılsınYaksamlar
Seni gördüm daha iyi oldum canımYakşamlar canım nasılsın
İyi sayılırım canım sağol bugün biraz uykusuz kaldım :)Seni gördüm daha iyi oldum canımŞükür iyiyim ben,sen nasılsın?
Teşekkür ederizHarika hepsi
Hep iyi ol inşallahİyi sayılırım canım sağol bugün biraz uykusuz kaldım :)
Çok şükür
Neler yapıyorsun
Ohhh maşaallah canımHep iyi ol inşallahYeğenlerle ilgileniyorum genelde,yürümeye çalışıyorum, her gün bir şey çıkıyor oyalanacak :))♥❤