Okudum ama ufleyemedim , uzaktaydı nefesim yetmedi nevrosOkuyup üfleme işi sende mi artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum ama ufleyemedim , uzaktaydı nefesim yetmedi nevrosOkuyup üfleme işi sende mi artık
Niye uyuyamadin bir derdinmi var?Bugün biraz yorgunum gece hiç uyumadım sabah erken kalktım çok başım ağrıyor:)
Ne güzelyürümüşsün umarım etkili olur:)Benim etkili olmuyor hergün olmasada haftada en az 3 gün 10 bin adım yürüyorum:)
Favorisi yok bence:)
Neyse o bile yettiOkudum ama ufleyemedim , uzaktaydı nefesim yetmedi nevros
Evde tıkılı kalmak zorunda olmamak çok güzel canım ya Gerçi virus sebepli insan içine pek çıkmıyorum ama,yatalak durumda da değilim çok şükürOhhh maşaallah canım
Bizimde öyle hep bir şeyler çıkıyor:)
Canım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)Niye uyuyamadin bir derdinmi var?
yazlikta oldugum icin her gun uzun uzun yuruyebiliyorum. Evdeyken evde spor yapiyorum mecburen. Saglik icinde hareket lazim zaten kilo vermesen bile yurumeyi birakma :)
Nefesi yetseydi kızı uçuracaktı kesinNeyse o bile yetti
Çok şükür canımEvde tıkılı kalmak zorunda olmamak çok güzel canım ya Gerçi virus sebepli insan içine pek çıkmıyorum ama,yatalak durumda da değilim çok şükür
Aynen belki 3 yarışma yeterli olurduNefesi yetseydi kızı uçuracaktı kesin
Takacak bir şey bulmuşsun yine İnşallah başarılı olursun güzelciğim 1♥❤♥Canım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)
Eşim işte olacaktı yalnız gidecektim.Arabanın anahtarını ne yaparım ya sınava almazlarsa diye bütün gece düşündüm
Uyuyamadım:)
İpucu kaçtı gelmedinizHani ipucu abla Nevreste
TamamHemşom,bana da et hayrına,yazarım özelden ne için diye
Aa insallah iyi bir sonuc alirsin :) ay ayni ben sacma birseye takilip saatlerce uyuyamamakCanım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)
Eşim işte olacaktı yalnız gidecektim.Arabanın anahtarını ne yaparım ya sınava almazlarsa diye bütün gece düşündüm
Uyuyamadım:)
Girmese bile birinci olurdu hattaAynen belki 3 yarışma yeterli olurdu
Aynen canım ya boşa taktım eşim sabah dayanamadı benimle gelip geri döndüAnahtarı polise teslim ettim:)Takacak bir şey bulmuşsun yine İnşallah başarılı olursun güzelciğim 1♥❤♥
Birde ciddi cidi okudumNeyse o bile yetti
Hadi yaa bekliyoruz burdaİpucu kaçtı gelmediniz
Sağol canım hayırlısı artık:)Çalışmadım yani zaman olmadı denemek için girdim:)Aa insallah iyi bir sonuc alirsin :) ay ayni ben sacma birseye takilip saatlerce uyuyamamak
Canım ya