Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün biraz yorgunum gece hiç uyumadım sabah erken kalktım çok başım ağrıyor:)
Ne güzelyürümüşsün umarım etkili olur:)Benim etkili olmuyor hergün olmasada haftada en az 3 gün 10 bin adım yürüyorum:)
Favorisi yok bence:)
Niye uyuyamadin bir derdinmi var?
yazlikta oldugum icin her gun uzun uzun yuruyebiliyorum. Evdeyken evde spor yapiyorum mecburen. Saglik icinde hareket lazim zaten kilo vermesen bile yurumeyi birakma :)
Niye uyuyamadin bir derdinmi var?
yazlikta oldugum icin her gun uzun uzun yuruyebiliyorum. Evdeyken evde spor yapiyorum mecburen. Saglik icinde hareket lazim zaten kilo vermesen bile yurumeyi birakma :)
Canım bugün sınava girdim:)Kendimi denemek için diyeyim:)
Eşim işte olacaktı yalnız gidecektim.Arabanın anahtarını ne yaparım ya sınava almazlarsa diye bütün gece düşündüm
Uyuyamadım:)
Eşim işte olacaktı yalnız gidecektim.Arabanın anahtarını ne yaparım ya sınava almazlarsa diye bütün gece düşündüm