Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kelebek :)Günaydınnn
jennam nasılsın kuzumGünaydın
Çok cesaretlendim gümbür gümbür geliyorum sana rakip olmaya:)))))kız kelebek :)
sen bana rakip mi oldun
madalyan varsa önümüzdeki kategoride çık karşıma
Canım ya,iyiyim şükür,sen de iyisin inşallah Arada geliyorum ama denk gelemiyoruz bir türlüjennam nasılsın kuzum
bi denk gelemedik yaa
Bence bu ay pro olmayan yarışmacıların hepsine proluk verilecekNevreste nasılskn ablam? bizde oy kullandık ya bu pro üyelik bizede verilebilir mi? Beyin bedava
Yani oylamadan bağımsızBence bu ay pro olmayan yarışmacıların hepsine proluk verilecek
Yani pro olmak neye yarıyor bilmiyorum ama bari teselli olurdu amortiBence bu ay pro olmayan yarışmacıların hepsine proluk verilecek
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevreste nasılskn ablam? bizde oy kullandık ya bu pro üyelik bizede verilebilir mi? Beyin bedava
Hımmmİyiyim canım sağol sen nasılsın
Umarım canım belli olmaz
☝Hayırlı geceler
İpucu isteyen parmak kaldırsın
Korktum mu dedim demedim abla ya benim moralim bozuktu. Sen anlat hele böyle kolay bişey olursa çaktırmadan alırım bir tarif
Sen katılacak mısın en son katılmayacağım korktum kaçıyorum diyordun
Tamam her türlü naz çekilirKorktum mu dedim demedim abla ya benim moralim bozuktu. Sen anlat hele böyle kolay bişey olursa çaktırmadan alırım bir tarif
Ben ben bennHayırlı geceler
İpucu isteyen parmak kaldırsın
Naz mı aşkolsun takıntılıyım ben. Yaptığım yemek beğenilmezse bir daha yapmıyorum neyseki bu sefer sondan birinci olmadım.Tamam her türlü naz çekilir
Aslında çok kolay ama sunumu zor olabilir özel bir sunum lazım:)
Hmmm kolay biseyler geliyo aklima ama ozel bir sunum bilemedim peki favori tarifler varmi yokmu :)Tamam her türlü naz çekilir
Aslında çok kolay ama sunumu zor olabilir özel bir sunum lazım:)