- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
3-4yıldır katılıp 1. Olamayanlar var
Hemde çok güzel sunum yaparak:)
alimiyon değil mi canım
1 yıldır katılıp 1. Olamayanlar mı dersin 40 defa katılıp sadece 1 kez olanlar2 defa katılıp kaçıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4yıldır katılıp 1. Olamayanlar var
ablam bu yeni nesil yarışmacılar çok çabuk pes ediyor şurda kaç yıldır yarışıyorum sadece fairy rozetim var o da çiçeği burnunda3-4yıldır katılıp 1. Olamayanlar var
Hemde çok güzel sunum yaparak:)
alimiyon değil mi canım
1 yıldır katılıp 1. Olamayanlar mı dersin 40 defa katılıp sadece 1 kez olanlar2 defa katılıp kaçıyorsunuz
Aynen öyle canım arada yazın görsünlerablam bu yeni nesil yarışmacılar çok çabuk pes ediyor şurda kaç yıldır yarışıyorum sadece fairy rozetim var o da çiçeği burnunda
yazmıyoruz diye yokuz sanmasınlarAynen öyle canım arada yazın görsünler
Benden haber bekleyin yeri ve zamanı bildireceğim size çok temiz iş olucakyoktur bilirim
uyumuştur o şimdi biz aramızda anlaşalım
kime gönderteyim oyları sen süle
Çok uzun yaşamam o zaman
E tabi yaştan da malum çok şeetmezsinÇok uzun yaşamam o zaman
Ayy cok teşekkürler ben lahmacun yapanHepinizin eline,emegine saglik hepsi cok leziz gorunuyor
Benim epeyidir burnumda lahmacun tuttugunden gorunce beeeleee atladim valla :))
Ne yapalım yenisine mi katılacaksın:)Noldu bitti mi oylama ben bunu saymıyorum nevo Nevreste
Sen çok yaşamazsın burada furacaklar seniNevreste bekliyorum sonra ben
Ramazanda arka arkaya yapınca bu uzun geldi:)Hani araba yolculuğu insana uzun gelir bitmez bir türlü ya, bu yarışmada bana çok uzun geldi bitmiyor bi türlü, varamıyoruz diğer kategoriye