Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Muska börek sahibi arkadaş Judy_K Judy_K ben yakın çekim seçmiştim sen değiştirip uzak çekim olan sunumu seçtin bu oy kaybettirdi benden söylemesi:)
Canım ben ilk kez katılıyorum haliyle bilmiyorum, ve resimlerimin arasından o resmi seven arkadaşlarım çok oldu ben dahil. Renk ahenki daha bi uygun geldi bana. Diğeri karışık geldi ne kadar börekler yakın olsa da. O yüzden bunu seçtim. Tecrübesizlikten yani. Bi dahakine senin seçtiğinle devam ederim. Sorun değil. Zaten senin seçtiğin resimle 3-5 fazla oy alacaktım. Diğer börekler maşallah uçmuşlar 😍

Sunum resmin uzak canım daha yakın çekebilirsin birde evde çekim yaptığın için net değil:)
Sen o böreği balkona çıkarıp gezdirseydin :-) yakın çekim yapsaydın daha çok oy alabilirdin:)
Yaaaa ama benim balkonumda güzel manzara yok ki😪😪 ve temiz değil balkon çıkmıyoruz, kullanmıyoruz. Evde çok güzel bir köşe oluşturup çekmiştim ben oysa ki. Bi dahaki yarışmada içine iyice zoomlayıp çekeceğim yapacağımız şeyin :confused:

IMG_20200618_203508_722.jpg

Bu vardı yakın olarak daha yakından mı çekmeliyim Nevreste Nevreste

Günaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın.:KK60::KK60:
Muhabbet kuşu aldım 1 hafta önce bir taraftan da netten kuş seslerini dinletiyorum kendisine konuşur inşallah.
çok iyi yapmışsın ablacım,uzun ömürlü olsun inşallah 😍
benim ki bir konuşuyo anam kafam şişiyo :)
şişşşt sakııızzzz(kedimiz)
miyavvv(önce kediye sesleniyor arkasından miyav diyo)
aşkım
cicikuş
çok seviyorum çookkk
babacım
kocacım
şişşt çarliiiii (kendi adı)
bebeğim
napıyosun
çok şükür
daha aklıma gelmeyenler var :)
ilk duyduğunu bile söylüyor bazen 😍

Eki Görüntüle 2654616

Bu vardı yakın olarak daha yakından mı çekmeliyim Nevreste Nevreste
affına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)
karede tariften çok ortam görünüyor,bakanın dikkati dağılır.
renkler biraz solgun,foto oynama istemiş
iç malzemeden biraz tabağa düşürülebilirdi
domates gül, böreği bastırmış

X