- 29 Ekim 2012
- 22.760
- 57.974
- 36
Allah bağışlasın ablaGünaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın.
Muhabbet kuşu aldım 1 hafta önce bir taraftan da netten kuş seslerini dinletiyorum kendisine konuşur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın ablaGünaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın.
Muhabbet kuşu aldım 1 hafta önce bir taraftan da netten kuş seslerini dinletiyorum kendisine konuşur inşallah.
Benim böreğede yorum yapabikir misün abla bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerekaffına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)
karede tariften çok ortam görünüyor,bakanın dikkati dağılır.
renkler biraz solgun,foto oynama istemiş
iç malzemeden biraz tabağa düşürülebilirdi
domates gül, böreği bastırmış
Sağol Ablam şükür iyiyiz ama çocuklar arkamızdan ayrılmıyor :/ çok korktular
Hmmm tamam dikkate alacağım bunları çok teşekkür ederimaffına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)
karede tariften çok ortam görünüyor,bakanın dikkati dağılır.
renkler biraz solgun,foto oynama istemiş
iç malzemeden biraz tabağa düşürülebilirdi
domates gül, böreği bastırmış
Geçmiş olsun korkmuşlardır tabiSağol Ablam şükür iyiyiz ama çocuklar arkamızdan ayrılmıyor :/ çok korktular
çok geçmiş olsun ya dünde vanda olmuştu ya 2020 bir bitseydi yaSağol Ablam şükür iyiyiz ama çocuklar arkamızdan ayrılmıyor :/ çok korktular
Hayırlısı olsun canımCanım ben ilk kez katılıyorum haliyle bilmiyorum, ve resimlerimin arasından o resmi seven arkadaşlarım çok oldu ben dahil. Renk ahenki daha bi uygun geldi bana. Diğeri karışık geldi ne kadar börekler yakın olsa da. O yüzden bunu seçtim. Tecrübesizlikten yani. Bi dahakine senin seçtiğinle devam ederim. Sorun değil. Zaten senin seçtiğin resimle 3-5 fazla oy alacaktım. Diğer börekler maşallah uçmuşlar
İşte köşe önemli değil canım ışık ve yakın çekim hep önemli oluyor:)Yaaaa ama benim balkonumda güzel manzara yok ki ve temiz değil balkon çıkmıyoruz, kullanmıyoruz. Evde çok güzel bir köşe oluşturup çekmiştim ben oysa ki. Bi dahaki yarışmada içine iyice zoomlayıp çekeceğim yapacağımız şeyin
Burada böreğin içi görünüyor börek değil:)
Geçmiş olsun canımSağol Ablam şükür iyiyiz ama çocuklar arkamızdan ayrılmıyor :/ çok korktular
Herkes için canım. Neyseki 0 değilim ya bu da bişeyHayırlısı olsun canım
Hemen pes ettin bıraktın yani:)Benim böreğede yorum yapabikir misün abla bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerek
Aynen canım az çok oy aldın:)Herkes için canım. Neyseki 0 değilim ya bu da bişey
aşk olsun olur mu öyle şeyBenim böreğede yorum yapabikir misün abla bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerek
geçmiş olsun hemşomSağol Ablam şükür iyiyiz ama çocuklar arkamızdan ayrılmıyor :/ çok korktular
Sagol hepimize geçmiş olsun :/geçmiş olsun hemşom
Kaçmadım da hevesim kaçıyor böyle oluncaaşk olsun olur mu öyle şey
kırmızı balık kaçtı mı dedirtceksin sen kendine
kuzum bu yazdıklarım beceri değil deneyim.biz bu saçları değirmende ağartmadık
her kategoride bişey kaptık.bize muhteşem gelen tarifimizin önüne başka bir muhteşem çıkınca vay anasını hatun döktürmüş diye inim inim inceledik
bide çok araştırmak gerekiyor. süre uzun nette onlarca yüzlerce aynı tarif var.birinden bişey diğerinden başka bişey kap,aklındakiyle birleştir bitti gitti :)
ha bak burda birinciliğe oynayacak 5-6 börek var.hepsi şahane ama ama bir tane birinci olacak ve o da artık jürimizin damak tadına kalıyor :)
senin börek çok güzel bence ama süsleme için gül yerine domates salatalık maydanoz gibi renkli yiyecekler koysaydın inan daha çok oy alırdın.
ilk sayfa konu fotosuna bak :) o da seninkine benzer gül börek ama hatun böreği konuşturmuş,tablo gibi olmuş
sen sanki çok biliyosun da bana akıl veriyosun desene,bazen ben de çakılıyorum
Hemen pes ettin bıraktın yani:)