Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
affına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)
karede tariften çok ortam görünüyor,bakanın dikkati dağılır.
renkler biraz solgun,foto oynama istemiş
iç malzemeden biraz tabağa düşürülebilirdi
domates gül, böreği bastırmış
Benim böreğede yorum yapabikir misün abla😍 bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerek

affına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)
karede tariften çok ortam görünüyor,bakanın dikkati dağılır.
renkler biraz solgun,foto oynama istemiş
iç malzemeden biraz tabağa düşürülebilirdi
domates gül, böreği bastırmış
Hmmm tamam dikkate alacağım bunları çok teşekkür ederim 🥰🥰

Canım ben ilk kez katılıyorum haliyle bilmiyorum, ve resimlerimin arasından o resmi seven arkadaşlarım çok oldu ben dahil. Renk ahenki daha bi uygun geldi bana. Diğeri karışık geldi ne kadar börekler yakın olsa da. O yüzden bunu seçtim. Tecrübesizlikten yani. Bi dahakine senin seçtiğinle devam ederim. Sorun değil. Zaten senin seçtiğin resimle 3-5 fazla oy alacaktım. Diğer börekler maşallah uçmuşlar 😍
Hayırlısı olsun canım:KK60:

Yaaaa ama benim balkonumda güzel manzara yok ki😪😪 ve temiz değil balkon çıkmıyoruz, kullanmıyoruz. Evde çok güzel bir köşe oluşturup çekmiştim ben oysa ki. Bi dahaki yarışmada içine iyice zoomlayıp çekeceğim yapacağımız şeyin :confused:
İşte köşe önemli değil canım ışık ve yakın çekim hep önemli oluyor:)

Benim böreğede yorum yapabikir misün abla😍 bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerek
aşk olsun olur mu öyle şey :KK60:
kırmızı balık kaçtı mı dedirtceksin sen kendine :KK45:
kuzum bu yazdıklarım beceri değil deneyim.biz bu saçları değirmende ağartmadık :KK70:
her kategoride bişey kaptık.bize muhteşem gelen tarifimizin önüne başka bir muhteşem çıkınca vay anasını hatun döktürmüş diye inim inim inceledik :KK53:
bide çok araştırmak gerekiyor. süre uzun nette onlarca yüzlerce aynı tarif var.birinden bişey diğerinden başka bişey kap,aklındakiyle birleştir bitti gitti :)
ha bak burda birinciliğe oynayacak 5-6 börek var.hepsi şahane ama ama bir tane birinci olacak ve o da artık jürimizin damak tadına kalıyor :)
senin börek çok güzel bence ama süsleme için gül yerine domates salatalık maydanoz gibi renkli yiyecekler koysaydın inan daha çok oy alırdın.
ilk sayfa konu fotosuna bak :) o da seninkine benzer gül börek ama hatun böreği konuşturmuş,tablo gibi olmuş 😍
sen sanki çok biliyosun da bana akıl veriyosun desene,bazen ben de çakılıyorum :KK70:

aşk olsun olur mu öyle şey :KK60:
kırmızı balık kaçtı mı dedirtceksin sen kendine :KK45:
kuzum bu yazdıklarım beceri değil deneyim.biz bu saçları değirmende ağartmadık :KK70:
her kategoride bişey kaptık.bize muhteşem gelen tarifimizin önüne başka bir muhteşem çıkınca vay anasını hatun döktürmüş diye inim inim inceledik :KK53:
bide çok araştırmak gerekiyor. süre uzun nette onlarca yüzlerce aynı tarif var.birinden bişey diğerinden başka bişey kap,aklındakiyle birleştir bitti gitti :)
ha bak burda birinciliğe oynayacak 5-6 börek var.hepsi şahane ama ama bir tane birinci olacak ve o da artık jürimizin damak tadına kalıyor :)
senin börek çok güzel bence ama süsleme için gül yerine domates salatalık maydanoz gibi renkli yiyecekler koysaydın inan daha çok oy alırdın.
ilk sayfa konu fotosuna bak :) o da seninkine benzer gül börek ama hatun böreği konuşturmuş,tablo gibi olmuş 😍
sen sanki çok biliyosun da bana akıl veriyosun desene,bazen ben de çakılıyorum :KK70:
Kaçmadım da hevesim kaçıyor böyle olunca:KK43:
Sağol anlattıkların için. Gül böreği olunca güllü güzel olur diye koyduydum.
Aslında nane ile ağaç şekli vericektim ama bir sürü şey girdi araya kaldı öyle.
Bir dahakine artık.
Gerçi diğer 2 yarışmama göre bu çok çok iyi. En azından ilk 8 yada 9 dayım.
En son baktığımda öyleydim. Buda benim için güzel bir şey.
Nasip artık yeni yarışmaların konusuna göre beni etiketlersiniz 😍

X