- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Verdim daha ne yapabilirim siz çözemiyorsunuzYa bende yeni kategori ne olacak onun merakindayim Nevreste belki ipucu verir bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim daha ne yapabilirim siz çözemiyorsunuzYa bende yeni kategori ne olacak onun merakindayim Nevreste belki ipucu verir bize
bidaa ver nolcak parayla mıVerdim daha ne yapabilirim siz çözemiyorsunuz
Yarın gece vereyim bugün havamda değilimbidaa ver nolcak parayla mı
vicdansız karu sürüm sürüm süründürüyosun biziYarın gece vereyim bugün havamda değilim
O zaman pazartesi yapalımvicdansız karu sürüm sürüm süründürüyosun bizi
Bence gayet iyi paçanga ve lahmacun böreği arasında 1.lik rekabeti olacağını tahmin ediyordum zaten, ben de oyumun birini paçangaya vermiştim, diğer oyumu da en sık yaptığım börek olan rulo böreğe vermiştim 2 aydır yarışmalara katılan biri olarak 5.lik de iyi bencepearlshine oylarından memnun musun
Memnun olmana sevindim canım bence çok iyi oy aldınBence gayet iyi paçanga ve lahmacun böreği arasında 1.lik rekabeti olacağını tahmin ediyordum zaten, ben de oyumun birini paçangaya vermiştim, diğer oyumu da en sık yaptığım börek olan rulo böreğe vermiştim ☺ 2 aydır yarışmalara katılan biri olarak 5.lik de iyi bence
Siperimi aldım gelsinlerSen çok yaşamazsın burada furacaklar seni
Ya bidaha yaz bazen bir anda beynimdeki ampul yaniyo ve anliyorum henuz yanmadi belki bu sefer yanarVerdim daha ne yapabilirim siz çözemiyorsunuz
Yarın akşam inşaallah:)Ya bidaha yaz bazen bir anda beynimdeki ampul yaniyo ve anliyorum henuz yanmadi belki bu sefer yanar
Tamam benide cagirirsinizYarın akşam inşaallah:)
Buna çok sevindim canımBirkaç akşamdır ancak konuşulanları okuyabiliyorum. Hep çok geç alabiliyorum telefonu elime. Dahliadivin 'in de söylediği gibi tabiiki katılacağım yarışmalara Nevreste ☺☺ ilk yarışmada olmadı diye bırakmak istemiyorum ☺
GünaydınGünaydın