Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Benim böreğede yorum yapabikir misün abla bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerek

Hmmm tamam dikkate alacağım bunları çok teşekkür ederim

Hayırlısı olsun canım

İşte köşe önemli değil canım ışık ve yakın çekim hep önemli oluyor:)

Benim böreğede yorum yapabikir misün abla bir daha katılmayı düşünmüyorum amam belli olmaz. Nasıl duruyor neler yapmam gerek
aşk olsun olur mu öyle şey
kırmızı balık kaçtı mı dedirtceksin sen kendine
kuzum bu yazdıklarım beceri değil deneyim.biz bu saçları değirmende ağartmadık
her kategoride bişey kaptık.bize muhteşem gelen tarifimizin önüne başka bir muhteşem çıkınca vay anasını hatun döktürmüş diye inim inim inceledik
bide çok araştırmak gerekiyor. süre uzun nette onlarca yüzlerce aynı tarif var.birinden bişey diğerinden başka bişey kap,aklındakiyle birleştir bitti gitti :)
ha bak burda birinciliğe oynayacak 5-6 börek var.hepsi şahane ama ama bir tane birinci olacak ve o da artık jürimizin damak tadına kalıyor :)
senin börek çok güzel bence ama süsleme için gül yerine domates salatalık maydanoz gibi renkli yiyecekler koysaydın inan daha çok oy alırdın.
ilk sayfa konu fotosuna bak :) o da seninkine benzer gül börek ama hatun böreği konuşturmuş,tablo gibi olmuş
sen sanki çok biliyosun da bana akıl veriyosun desene,bazen ben de çakılıyorum

Kaçmadım da hevesim kaçıyor böyle olunca
Sağol anlattıkların için. Gül böreği olunca güllü güzel olur diye koyduydum.
Aslında nane ile ağaç şekli vericektim ama bir sürü şey girdi araya kaldı öyle.
Bir dahakine artık.
Gerçi diğer 2 yarışmama göre bu çok çok iyi. En azından ilk 8 yada 9 dayım.
En son baktığımda öyleydim. Buda benim için güzel bir şey.
Nasip artık yeni yarışmaların konusuna göre beni etiketlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…