Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Muska börek sahibi arkadaş Judy_K ben yakın çekim seçmiştim sen değiştirip uzak çekim olan sunumu seçtin bu oy kaybettirdi benden söylemesi:)
Canım ben ilk kez katılıyorum haliyle bilmiyorum, ve resimlerimin arasından o resmi seven arkadaşlarım çok oldu ben dahil. Renk ahenki daha bi uygun geldi bana. Diğeri karışık geldi ne kadar börekler yakın olsa da. O yüzden bunu seçtim. Tecrübesizlikten yani. Bi dahakine senin seçtiğinle devam ederim. Sorun değil. Zaten senin seçtiğin resimle 3-5 fazla oy alacaktım. Diğer börekler maşallah uçmuşlar

Sunum resmin uzak canım daha yakın çekebilirsin birde evde çekim yaptığın için net değil:)
Sen o böreği balkona çıkarıp gezdirseydin yakın çekim yapsaydın daha çok oy alabilirdin:)
Yaaaa ama benim balkonumda güzel manzara yok ki ve temiz değil balkon çıkmıyoruz, kullanmıyoruz. Evde çok güzel bir köşe oluşturup çekmiştim ben oysa ki. Bi dahaki yarışmada içine iyice zoomlayıp çekeceğim yapacağımız şeyin

Günaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın.
Muhabbet kuşu aldım 1 hafta önce bir taraftan da netten kuş seslerini dinletiyorum kendisine konuşur inşallah.
çok iyi yapmışsın ablacım,uzun ömürlü olsun inşallah
benim ki bir konuşuyo anam kafam şişiyo :)
şişşşt sakııızzzz(kedimiz)
miyavvv(önce kediye sesleniyor arkasından miyav diyo)
aşkım
cicikuş
çok seviyorum çookkk
babacım
kocacım
şişşt çarliiiii (kendi adı)
bebeğim
napıyosun
çok şükür
daha aklıma gelmeyenler var :)
ilk duyduğunu bile söylüyor bazen

Eki Görüntüle 2654616

Bu vardı yakın olarak daha yakından mı çekmeliyim Nevreste
affına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)
karede tariften çok ortam görünüyor,bakanın dikkati dağılır.
renkler biraz solgun,foto oynama istemiş
iç malzemeden biraz tabağa düşürülebilirdi
domates gül, böreği bastırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…