yoktur bilirimElalis bak kızına ulaştım size iki gün mühlet ya oyları verir çekilirsiniz ya da fururum tak tak
Şakam yoktur bilirsin
Sonuctan cok memnun olmasada devam edicekİnşaallah canım gitme zaten
Bence ilklerde olmakta güzel ve zevkli oluyor:)
Peki arkadaşın memnun mu devam edecek mi:)
Alışır zamanlaSonuctan cok memnun olmasada devam edicek
İlk yarisma icin cok iyi oy aldigini soyledim ben zatenAlışır zamanla
Öyle zaten:)İlk yarisma icin cok iyi oy aldigini soyledim ben zatenhirs yapsin daha iyi
o kıza gerçekten az oy geldi yaaSonuctan cok memnun olmasada devam edicek
Bence gayet iyi oy aldi az degil ilk yarismasi sonucta :)o kıza gerçekten az oy geldi yaa
ilk yarışmaya göre gerçekten süper oy :)Bence gayet iyi oy aldi az degil ilk yarismasi sonucta :)
Canım ben ilk kez katılıyorum haliyle bilmiyorum, ve resimlerimin arasından o resmi seven arkadaşlarım çok oldu ben dahil. Renk ahenki daha bi uygun geldi bana. Diğeri karışık geldi ne kadar börekler yakın olsa da. O yüzden bunu seçtim. Tecrübesizlikten yani. Bi dahakine senin seçtiğinle devam ederim. Sorun değil. Zaten senin seçtiğin resimle 3-5 fazla oy alacaktım. Diğer börekler maşallah uçmuşlarMuska börek sahibi arkadaşJudy_K ben yakın çekim seçmiştim sen değiştirip uzak çekim olan sunumu seçtin bu oy kaybettirdi benden söylemesi:)
Günaydın ablammmmmm nasılsınGünaydınlar hanımlar..
Günaydın ablammmmmm nasılsın
Yaaaa ama benim balkonumda güzel manzara yok kiSunum resmin uzak canım daha yakın çekebilirsin birde evde çekim yaptığın için net değil:)
Sen o böreği balkona çıkarıp gezdirseydinyakın çekim yapsaydın daha çok oy alabilirdin:)
çok iyi yapmışsın ablacım,uzun ömürlü olsun inşallahGünaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın.
Muhabbet kuşu aldım 1 hafta önce bir taraftan da netten kuş seslerini dinletiyorum kendisine konuşur inşallah.
affına sığınarak bir iki şey de ben yazayım :)