İsyanGel biz senle yemek topigi kuralim sen bana oy ver ben sana belki bı Müslüman dahagekir orda birinci olursun
Aramızda sen ben olmaz bana verse sana vermiş gibi olurBana ver oyunu
Benden ondan söyledim zatenAramızda sen ben olmaz bana verse sana vermiş gibi olur
gecen ay bir birinciligim var ya okadarda gariban degilim bide gecen seneGel biz senle yemek topigi kuralim sen bana oy ver ben sana belki bı Müslüman daha gelir orda birinci olursun
Niye yaArtık katılmazsın yarışmalara diye düşündüm
Sansimi deniyorum benDiline biber surecem Allah korusun
Harbi katilmişmı kulağıma de hele çatlarimArtık katılmazsın yarışmalara diye düşündüm
Olmaz okadar dun gece oturdum dusundum tasindim emek verdimHayır tabi ki
Burdan yazmam rakiplerimde ogrenir sonra mesaj atayim ben
Allah gözün doyura daha ne ağliyon olan var olmayan vargecen ay bir birinciligim var ya okadarda gariban degilim bide gecen sene
Katıldım hemde en az 35-40 defa 4 madalyam var görmedin miHarbi katilmişmı kulağıma de hele çatlarim
Niye ya
Sahalara geri döndüm
6. Takımdan dışarı ciktigimmi var nerden gorucem gormedim tabi ancak öğreniyorumKatıldım hemde en az 35-40 defa 4 madalyam var görmedin mi
Ama onlar sponsorlu yarismaydi kknin yarismalarini kazanamadim bi icimde kaldi napiyimAllah gözün doyura daha ne ağliyon olan var olmayan var
Bı resim çekile bilirmiyim madalyalarinlaKatıldım hemde en az 35-40 defa 4 madalyam var görmedin mi
Madalya 2 yılda bir alıyorum zararsızımYeter artık madalyaların sığmıyo bi yere
Bundan sonra ben sana her yeri öğreteceğim gözün gönlün açılacak6. Takımdan dışarı ciktigimmi var nerden gorucem gormedim tabi ancak öğreniyorum